No i widzicie dziewczyny nie ma się czego bać, jak ma dotrzeć to tak się stanie. Moje tez nie s± jakie¶ tam specjalnie wymy¶lne, ale skupiłam się na temacie, żeby było zgodnie z nim i pilnowałam prawidłowej budowy i zdjęć, to najważniejsze.
Printable View
No i widzicie dziewczyny nie ma się czego bać, jak ma dotrzeć to tak się stanie. Moje tez nie s± jakie¶ tam specjalnie wymy¶lne, ale skupiłam się na temacie, żeby było zgodnie z nim i pilnowałam prawidłowej budowy i zdjęć, to najważniejsze.
juz w niedziele będ± pracki :skacze::skacze:
JESZCZE 3 DNI!! :glodny:
No cóż dziewczynki będę wam kibicować, szkoda że mi się nie udało a tak± miałam, ochotę, czekam razem z wami na ogłoszenie prac,jestem ciekawa co tam natworzyły¶cie. Trzeba się podnie¶ć z ziemi :cwaniak2:
ale na ogłoszenie wyników to się jeszcze naczekamy:(
szybko zleci, ja staram sie byc cierpliwa :D teraz to mi tak szybko czas leci ze hej.. matura za 3 tyg wiec wiecie :D
No jestem ciekawa co¶cie dziewczyny wymysliły :D
Szybko zleci :D
tez jestem ciekawa wszystkich prac :D
najbardziej jestem ciekawa jak moje na tle pozostałych prac wypadn±...:huh:
jeszcze dwa dni;(
już mnie wyżera od ¶rodka :glodny::glodny::glodny::glodny:
juz jutro :D
24 kwietnia ogłoszenie :P
oj :D wystawione będ± jutro :D:D:D wow ja nie umiem czytać :P
aa i jak co¶ to te najbrzydsze moje :D
asiek nie swiruj pawiana :P ciekawa jestem waszych pomysłów :) kazdy zupelnie inny, niepowtarzalny :)ahh
ale fajnie to juz jutro ale jestem ciekawa pracek:skacze::skacze::skacze:
:mml: jutro wystawi± prace - przez te konkursy ja mam szajbę normalnie;)
Pewnie zrobi± to o 24:00 jutro i będę mogła zobaczyć dopiero w poniedziałek :P
boszeeeeeeeeeee to już dzi¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶!!!!!!!!!!!!!:woot::woot::woot:
musimy dziewuszki cierpliwie poczekać, na nic sie zda to nasze błaganie, oni pewnie sobie z nas już żarty robi±:leze::P:P:P
mnie zawsze zaskakuj± Wasze pomysły. I zawsze sie jaram że każdy ma zupełnie inne wyobrażenie na jakis dany temat konkursu. Każda praca jest zawsze inne. I to jest chyba najpiekniejsze :)
chyba sie nie doczekamy;(;(;(
jeszcze 3 godziny :(
będ± będ±, musimy was potrzymać w niepewno¶ci, a jak kto¶ ma słabe nerwy to sugeruje przespać się i z rana na spokojnie obejrzeć prace ;)
lubicie nas meczyc :P