zajefajny kiciuś :D
Printable View
zajefajny kiciuś :D
bardzo orginalny:):)
moja kumpela mia wielka czaszke w takim samym miejscu ja Kittie...a jej maz tez caly wytatuowany ale najlepsze z tego wszystkiego jest jego Wszechwidzace Oko z tylu glowy na potylicy :D oczywiscie glowe ma ogolona do zera :D fajnie to wyglada...
moj chlop te ma tatoo na ramieniu... :) stary i wypadaloby go wypelnic...ale jakos sie mu nie spieszy
baa...moj ukochany...kicius :D
dziekuje :)
ten kicius mnie powalil...jest rewelacyjny:)
:)
ja swoj robilam jakies hmmm 8-9 lat temu...i najchetniej zakrylabym go nowym ale jakos nie moge sie zdecydowac na nic......
a w tym kotku to sie zakochalam normalnie:D
hihi
dzieki jeszcze raz...on i tak powinien wygladac inaczej...znaczy duzo lepiej ale tak to bywa z coverami ze nie zawsze da sie zrobic tak jak sie chce
co do niezdecydowania...oj znam to, ja to mam tle pomyslow ze cala musialabym sie wydziabac :D
no kicius to mnie powalil!!piekny jast :D
i jaki duzy ten kicius :D
Nie moge sie napatrzyc... :love: jescze ogólnie zdjecie jest super zrobione !
ojej dziewczyny dzieki :wstydek:
a ja napisze odnosnie bolu. Mam dwa tattoo na plecach i uwazam ze jest to rodzaj przyjemnego bolu po 5 minutach kiedy czlowiek sie przyzwyczai. Wrecz uzalezniajacy...
a ja bym chciała takie usta i coś takiego na łopatce ale w pionie.
a usta bym chciała tam gdzie ta dziewczyna... no może trochę niżej...
http://www.instablogsimages.com/imag...22_310x235.jpg
ja mam tribal na pleckach i myśle o swoim imieniu po chińsku na spodzie ręki :) czy zrobię? się okaże :)
woow dziewczyny, zarąbiste tatuaże:D ja niestety nie mam żadnego :/:a strasznie mi sie podobają
Kotek jest ekstra- bardzo oryginalny :)
Ja mam tylko jeden tatuaż, zrobiony w 2007 roku w Wigilię :P Chciałabym więcej, ale niestety nie mogę przekonać rodziców:/:
trochę mi słabo po obejrzeniu tego, ale musze Wam pokazać Smog.pl - Tatuaż na oku - ZROBIŁBYŚ SOBIE?
jak dla mnie to jest okropne, i o ile mogłabym pomyśleć o tatuażu na skórze, to coś takiego mnie przerasta... :/::/:
o rany..nie dam rady tego obejrzec...serio
jestem w trakcie oglądania ;) nie przeraża mnie to, tylko oko mnie zabolało :skacze:
masakra :wow::wow::wow::wow:
wogole ten koles jakis nei tego paznokcie na zielono ;/
aaaa szalony !!!!!! toż to siok !!!!