Moja praca też spełnia wszelkie wymagania... Ale jestem ciekawa waszych prac. Już nie mogę się doczekać. ^_^
Printable View
Moja praca też spełnia wszelkie wymagania... Ale jestem ciekawa waszych prac. Już nie mogę się doczekać. ^_^
Ja tak jak mówiłam odpuściłam sobie ale juz sie nie mogę doczekać waszych prac :D
poszła i moja praca:)
no to teraz czekamy :cwaniak2:
Aj czekamy czekamy:):)
ciekawa jestem prac:):)
moja praca zostala przyjeta!! :D:D:D jupiiii!!!
Ja też jestem ciekawa co tam wymodziłyście:D. Pewnie będzie dużo ciekawych prac, już się nie mogę doczekać:skacze:.
super Drapi będzie kolejne cudeńko:-)
eee raczej nie bo mi nie wyszlo :D hehehe ale wazne ze jest przyjete i bedzie zabawa :D zawsze to sa jakiekolwiek cwiczenia :D:D:D
czekam na prace z ciekawością
ja nie robiłam pracy na ten konkurs ale nie zmienia to faktu że jestem strasznie ciekawa Waszych prac... i już nie mogę się doczekać ^_^
Ja też jestem bardzo ciekawa :cwaniak2:
nie powiem że ja nie jestem ciekawa :P
Drapi nie przejmuj sie mi tez nie wyszlo tak jak to sobie wymyslilam :(:( ale tez jestem ciekawa pomyslow innych :)
najwazniejsze zeby cwiczyc :) yyy to moje pierwsze zdobienie na czyms innym niz pazurki wiec wiesz :P lipa ale zawsze cos :D
oj oj tak mówicie a potem cudeńka będą:-)
Drapi - moj tez pierwszy raz zdobienia na czyms innym
Pomyliłam terminy nadsyłania prac:p myślałam że do 20go jest wysyłanie:P ale nie ważne :)
Przynajmniej pooglądam Wasze cudeńka:) Będą moją inspiracją na prezent dla Dziadków moich na 50lat po ślubie:)
Z niecierpliwością czekam na ankietę i wystawienie prac:)
Na pewno prace będą cudowne:)
chechlol, kasia zawsze to zabawa:)
a kiedy ankieta?
dlugo jeszcze :(
Kasia nie badz w goracej wodzie kąpana :P
hmm :) nie żebym się nie niecierpliwiła ...
...no daleko jeszcze?
do 20 jeszcze siedem dni:P