Moja faworytka ma 2 miejsce :love:
A nie wiedzieć czemu, jak głosowałam, to nie widziałam pracy Choko O.o Gratuluje 1 miejsca ! :kwiatek:
Printable View
Moja faworytka ma 2 miejsce :love:
A nie wiedzieć czemu, jak głosowałam, to nie widziałam pracy Choko O.o Gratuluje 1 miejsca ! :kwiatek:
Czoko, te fioletowe bombki - moglam sie domyslec, ze to Twoje :P Chyba przez ten kolor :p Rewelacyjnie wyszly :ok:
Dziewczynom wygranym naleza sie wielkie brawa :brawa:
Moja faworytka wygrala, Gratuluje pozostalym piekne prace!!
Rewelacja, gratuluję dziewczyny :)
Choco piękne bombeczki, chętnie przygarnę w przyszłym roku, bo sama takich cudeniek nie wymodzę.
Czoko no cóż kolor Cie zdradził ale bombki niesamowite!!
Każda praca inna wyjątkowa i pomysłowa wielkie brawa dziewczyny !!
medaliki rozdałam jak się pomyliłam pisac na pw :kwiatek:
Gratulacje dziewczynki :) ta która powaliła mnie na kolana zajęła miejsce nr 1 !!! Hurrra :)
moja faworytka niestety bez podium . (nr.7 ) :kwiatek:
Serdecznie gratuluję dzieweczki - bombki bardzo pomysłowe a przede wszytskim pracochłonne (chciało Wam się te kwadraciki i plastry miodu układać? :))
chocko gratulacje jednak mój typ był trafiony:Dpo nocach m9 sie ta babeczka sniła:skacze:pozostałym dziewczynkom również gratuluje:kwiatek:
moja faworytka 3 miejsce -gratulacje :*
ja głosowałam na nr 1-okazało się, że na choco:kwiatek: wszystkim gratuluję super prace:ok:
sami mi sie chcialo;)
gratulacje :) głosowąłam na pierwsze miejsce :) aaale wszystkie moje 3 typy znalazły sie na podium :)
Gratuluję kobietki piękne prace!! Choco byłaś moją faworytką:D urzekł mnie kolorek:P.
choco gratuluję!!! Twoja praca mnie zachwyciła :love: Dla pozostałych też wielkie brawa :brawa:
I dziękuję za medalik :D
Dziekuję za medalik, jeszcze raz wszystkim za głosiki i cieszę się, że chociaż niektórych zaskoczyłam:)))
Ledwo dziś żyję, umieram z bólu brzucha, patrze medalik za udział w konkursie, zjeżdzam niżej, a tu medal za drugie miejsce :wow: jestem w szoku..Miła niespodzianka w tym potwornym dniu..
Dziękuję tym co na mnie głosowali :*
Gratuluję tym co są na podium, a ogólnie wszystkich mocno ściskam i całuje za to, że wzięli udział w konkursie z czystej przyjemnosci, bo konkurs bez nagród. Uwielbiam Was :kooffa:
pieknie ... moje faworytki na podium Brawo i gratulacje :)
Gratuluję :) Natalka głosik oddałam na Twoją bombeczkę :D
Wszystkie prace były naprawdę śliczne :) gratuluję!! :ok:
Choco zasłużone 1 miejsce :) Twoja praca mnie zachwyciła
Gratuluję wszystkim laureatkom :ok:
ja rowniez gratuluje ;) :*:*:*
Gratuluję wszystkim uczestniczkom tym na podium i po za nim.
wszystkim należą się:cwaniak2:
Dziękóweczka za dyplomik :przytul: :*
dziwinie to wyglada ze II miejsce a nie po prostu dyplom za udział :leze:
jeżeli wkradł się jakiś błąd proszę o info na maila poprawimy :)