na tej stronie mozna sei zalogowac i wygrac darmowy zestaw nowej szczoteczki i pasty do zebów mi sie jeszcze nie udalo ale może któraś z Was ma wiecej szczęścia:D
Instytut blend-a-med i Oral-B
Printable View
na tej stronie mozna sei zalogowac i wygrac darmowy zestaw nowej szczoteczki i pasty do zebów mi sie jeszcze nie udalo ale może któraś z Was ma wiecej szczęścia:D
Instytut blend-a-med i Oral-B
hej! jestem tu nowa, ale ten wątek przykuł moją uwagę :D Zarejestrowałam sie na rossnet.pl wybralam prezent i wiadomość jaka dostalam to "Nie udało sie wydać prezentu." Czy ktoś wie o co chodzi? Tzn. ze limit wyczerpany?
ja też kiedyś tak miałam i wtedy chodziło właśnie o to że wyczerpał się limit ale to było dość dawno ale myśle że w twoim przypadku jest podobnie
hmmm... jakby limit był wyczerpany to byłoby napisane że tak jest... poczekaj może następnego dnia coś się zmieni
ja wyczytalam ze moze tak byc ze prezzenty sie skoncza i tzreba wtedy czekac do nastepnego miesiaca,czyli czekajcie,zawsze pod koniec miesiaca
Właśnie zalogowałam sie jeszcze raz i dostałam kod! :) Myśle że to wina strony, czasami ma problemy z wczytaniem.
tez tak miałam..
ja dzis wypełniłam ankiete na rossnet i dostałam rabat 40% na produkty do opalania Sunozone... moze akurat przed wyjazdem mi sie przyda;)
też mam a akurat muszę kupić:D
No brawo, brawo :good:
Ja to jedynie mam szczęście w krzyżówkach, a reszta konkursów to tak nie bardzo :D
o to też dobrze !! :)
a kiedy na rossnecie będą nowe prezenty :skacze: ? ;P
mysle ze pod koniec sierpnia
też już się nie mogę doczekać czegoś nowego:)
prezenty z tego miesiaca można odbierać do 21 sierpnia więc może dopiero pod koniec sierpnia
zestaw blend-a-med expert.
niestety mam proble bo logowalam się z 2 kont (gmail i poczta.pl) i na żadne nie doszedł mi formularz potwierdzenia rejestracji więc nie mogę zamówić. a jak u was?
Zamw bezpłatną prbkę produktu
asia mi przyszedł na nastepny dzień albo jeszcze jeden
o teraz zauwazylam ze to to samo co wrzucilas:) tam jest napisane ze kazdy dostaje, a pisalas ze trzeba wygrac? no zobaczymy czy mi przesla
no tak logujesz sie i wysyłasz dane i tam pisze czy dzis wygrałaś czy nie
u mnie caly zcas wyskkuje komunikat ze nadzis juz sie nie zalapalam na bezplatne probki,mam sprobowac jutro,codziennie wchodze rano po 6 i to samo:(:/:
ja tez próbuje i nic ale może kiedyś sie uda
no a mi nie dochodzi ten mail, na jedna skrzynke sie zalogowalam wczoraj a na druga przed chwila. w spamie tez nie ma. ale z tego co mowicie to nawet jesli mi zaloguje to i tak detka
Dziewczyny zamówiłam ostatnio próbki z O.B i przyszły :D do tego jeszcze kalendarzyk... Zamawiajcie :)
a ja ostatnio zarejestrowałam się na tej stronie Homepage polega ona na wypełnianiu ankiet za które dostaje się punkty. Po uzbieraniu określonej liczby punktów można wybrać sobie prezent.
Ewelina a nie wiesz ile pktów dostajesz i za ile wymieniasz i na co itp? bo jakoś nie mogę się doszukać.
Patrycja, zarejestrowałam się z miesiąc temu na OB i nic:( coś tam specjalnie trzeba wypełnić?
ja za to zapisałam się na przeczytam wszystkich. polega to na czytaniu artykułów z serwisów (powszechnych typu hoga, sport, serwisy dla kobiet).
wystarczy wejść na artykuł, nie ma czasu czytania. za 1 art. zdobywa się jeden pkt, nagrody są za kilka tysięcy punktów, więc sporo, ale za to fajne. odpowiada się też na pytania za 2 pkty i ma się 10% z osób zaproszonych.
stwierdziłam że nic mi nie szkodzi, bo i tak bardzo dużo wiadomości czytam, całe google mamy w wiadomościach:) jakbyście chciały to link jest pod moim postem
uzupełniłam to: https://secure-ehealth.be.jnj.com/se...XCQ?_requestid jakoś tydzień może dwa tygodnie temu i jest :) ( w tej ankiecie uzupełniacie najpierw wiek, pozniej klikacie "wyślij" i pokazują sie pola do uzupełniania) ja tak zrobiłam i są :)