ja też już zagłosowałam super prace dziewczyny :)
Printable View
ja też już zagłosowałam super prace dziewczyny :)
Nawet sobie nie wyobrażałam tak różnego podejścia do tematu :) prace rewelacyjne, chociaż jak dla mnie jedna bezkonkurencyjnie wygrywa :skacze: i na nią oddaje głosik :)
Ciekawe i różnorodne prace :)
Aż miło popatrzeć.
Głosik oddany ;)
zagłosowane :)
Prace piękne, dziewczyny naprawdę się postarałyście :ok:
Głosik oczywiście oddany, chociaż miałam problem, którą pracę wybrać, nie powiem :P
Dziewczynki świetne prace i jaka frekwencja !!
Oczywiście zagłosowane :D
Bardzo fajne prace :) ciężko wybrać najlepszą :)
No no dziewczyny poszalały w temacie :)
Mam swój typ ciekawe czy wygra
Niech wygra najlepsza :)
ciężki wybór, bo wszystkie prace są cudowne. zagłosowałam na najśliczniejszą według mnie, trzymam kciuki :D
łaaaał jakie prace :O
zero szans...
no to dobrze, że wczoraj długo nie czekalam tylko poszłam spać :D
Dziewczyny prace super..... zaglosowalam na ta ktora ujela moje serducho...:D
miałam problem wybierając między dwiema pracami czy wybrać estetykę czy kreatywność, jednak wybrałam kreatywność, widać trud włożony w pracę, aj, jestem ciekawa czyja, nie mogę się doczekać wyników ;)
Ciekawa interpretacja tematu kazdej z uczestniczek :)
Ksztaly pazurkow super, podobaja mi sie wszystkie i teraz ciezko wybrac ta jedna...Poogladam jeszcze :D
ja patrzyłam na kształty.. dwa mi sie spodobały... te nowe,inne.. MISTRZOSTWO.. niestety musiałam zagłosowac tylko na jedną, ale nadal nie jestem przekonana czy dobrze zrobilam...;)
ja tez oddalam glos na prace, ktora najbardziej pasowala wedlug mnie do tematu:)
no i jak wiadomo wszystkie inne tez sa swietne, kreatywne i poziom trudnosci w wykonanych ksztaltach jest powalajacy:)
uf wreszczie sie zdecydowalam, juz myslalam ze w ogole nie zaglosuje...mialam dylemat pomiedzy najladniejszym ksztaltem a wg mnie najbardziej zblizona do tematu, wybralam te tematyczna jednak, ale nie mowie ze ta ktora wybralam byla nie-ksztaltna:)...ocene kształtu zostawiam jury:)powodzenia hehe:)
Ohhh jestem pod wrażeniem. Wszystkie prace cudowne :) podziwiam kształty i dziewczyny które je wykonały :) oj cieżko wybrać na która prace oddać głos ;)
zaglosowane:ok:
teraz to moge zapasc sie pod ziemie, nie mam szans:/::P
Gratuluje pieknych prac dziewczyny:D
zagłosowałam :D ufff cięzko było. :D
Zagłosowane :) też miałam dylemat czy kształt,estetyka czy inwencja twórcza... wybrałam pracę,która wg mnie jest kreatywna,nowatorska i świetnie ujęła temat,aż jestem ciekawa,która z Was jest autorką :skacze:
jeszcze 3 dlugie dni do wyników;)
Już tylko dwa dni zostały :D (albo aż dwa dni :( )
... Hallo my czekamy:)
a tak nawiasem ciekawe czy wygra moja faworytka:) trzymam kciuki
O no właśnie o której będą wyniki,ciekawe czyja stylizacja wygra ;) trzymam za Was kciuki Dziewczyny ;)
haha jak znam życie to wyniki będą pewnie koło 24 ;D