Jest wymóg żeby na szablonie robić ??
Jesteś w trakcie kursu więc A
Printable View
Jest wymóg żeby na szablonie robić ??
Jesteś w trakcie kursu więc A
Hahaha tak czulam ze pierwszy sie Kamisku odezwiesz,zobaczymy jak znajde czas i wene:)
i bez marudzenia proszę :P :ok: dasz radę Jade na pewno :]
ok powoli mnie przekonuje tylko nie rozumiem tego,,Prace tylko na tipsach nie będą przyjmowane,,?????
hehe Dzidzulko Jade połączy sobie nasze posty to zrozumie :* :D
Hihihi bardzo smieszne no to juz zalapalam,chyba:):)
każda z nas powinna wziąć udział i koniec kropka.:D
heheh Jade moga byc tipsy ale nie frenchowe :) :*
no to juz wyzej napisalam hihi
Czyli np.mleczne i sobie robie frencha?Na raczkach oczywiscie:)ok zobaczymy ale nie obiecuje........
nie trzeba robić zdjęcia tuneliku?? Bo w regulaminie konkursu nic o tym nie ma :D
skoro w regulaminie nie ma, to znaczy że nie trzeba :D
ahhaha kamis widze ze teraz ty odbirasz ataki
mam pytanie, nikt jeszcze o to nie zapytał, czy mozna wykonać french na naturalnych paznokciach??
wydaje Mi sie ze nie dlatego ze jest to konkurs na przedluzane paznokcie na szablonie,wiec naturalne nie wchodza w ten przedzial..no i bardziej by bylo to ulatwione co do poniektorych...probowac na szablonie kochane...chciec to moc...:)
przy naturalnych nie budujesz krzywej C.. a jest ona oceniana :)
Szefowa prawde Ci powie :P
Super! Napewno wezmę udział w tym konkursie :D Nagrody kuszące ... :D
Annamon, na tipsie tez mozna chyba ze ja cos przeoczylem ?
no właśnie tez mi sie wydawało że na tipsie można bo w regulaminie konkursu nie było mowy o wymogu szablonu... jedyna wzmianka w postach była o typowych tipsach french. ja tam jetsem spokojna bo generalnie paznokckie tylko na formie robie, ale inne dziewczyny mogą chcieć fobić na zwykłym tipsie clear...Cytat:
Tematem pracy jest najpiękniejszy french.Na pazurkach robimy czysty french bez ozdób
French musi byc w kolorze bialym
Prace mogą być wykonane dowolna technika i co ważne muszą być na rekach. Prace tylko na tipsach nie będą przyjmowane do konkursu
no właśnie;) Ja robię na tipsach...
woszczurku no i no z tego ze masz z warsztatów. ślij kamisowi i nie dyskutuj. a co tego że jesteś lepsza od niektórych stylistek to dzidzia ma święta racje. do mi do ciebie jeszcze cho cho. dużo brakuje:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 10:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:05 ----------
zgadzam sie z anamon. tylko u mnie z tą krzywa c nie tak
;(;(;(;(;(