nie jesteście osamotnione w czekaniu :D mnie też już zżera ciekawość :P:D
Printable View
nie jesteście osamotnione w czekaniu :D mnie też już zżera ciekawość :P:D
ja to ide sprzatac zejdzie mi ze 2 h mam nadzieje ze do tej pory juz sie doczekam pazurkow
im blizej ankiety tym bardziej sie boje tego ze jak zobacze te wasze prace to sie zalamie, ze taki badziew wyslalam:/:
paulka bo cie siekne;p ty nie robisz badziewiu glupia ;p
ha! a myślałam ze tylko ja co 5 sekund odświeżam stronę i sprawdzam ;P
souki ała nie tak mocno, bo oddam:P
elirena nie, nie jestes sama:)
Paulka ja mam tak samo, tez mi sie wydaje ze wyslalam badziew a napewno bedzie mnostwo swietnych prac. A tak w ogole to zaraz jajko zniose czekajac na te prace:D
Ale nas tu dużo w tej "poczekalni" :haha:
no jeszcze nie ma??:o myslalm ze jak skoncze pazurki klientce to jzu beda a to doopa, trzeba czekac, kamis pewnie wrzuca ankiete i tak sie zneca eh ten kamis
:tuptup:
/
haha :D jeszcze pobijemy rekord w ilości osób zalogowanych na forum :D
TYYYYLE tych prac wpłynęło a tu mecz w telewizji :P
Kamis szybciutko ankieta a potem mozesz mecz oglądac :D:tuptup:
My Ci później powiemy jaki wynik :skacze::skacze:
Kamis no dawaj nie bądź taki nooo :cwaniak2: Ja dwie prace nadesłałam :D
oooo cos sie bedzie dzialo kamis jest :cwaniak2: i trzyma nas w napieciu ............uwaga ,przerwa w meczu ,pojawilo sie swiatelko w tunelu!!
mam nadzieje ze jutro w końcu uciesze swoje oczy :) dzisiaj juz musze uciekać ... dobranoc wszystkim i miłego podziwiania:)
no gdzie ta ankieta, gdzie:skacze::skacze::skacze::skacze:
ja też czekam z niecierpliwością na wasze prace :D :)
Czekamy wszystkie od wczesnego ranka :( Czekamy i czekamy...
tqaaa Kamis sie pojawil zobaczyc co sie dzieje na forum, bo przerwa w meczu nie w glowie mu wrzucanie ankiety...mecz sie skonczy to moze przysiadze, łobuz....
ja to chyba ide sie kapac bo czekalam caly dzien ;;p normalnie kamisowi to w dupeczke sie nalezy hahaha jak po 22 nie bedzie to bede mocno zawiedziona :(
Ja już też czekam żeby iść się kąpać i wyciągnać nóżki w wyrku pod kołderką ;) A Kamis nas tu przetrzymuje :(
no w sumie ja mam przed soba jeszcze ciężką noc nad książkami ;p ale ide sie umyć bo stres i podekscytowanie, ciekawość mnie zżera ;p
Woow:wow:Ale tutaj gorąco.Wieksze napięcie niż na meczu;)Ja też miałam nadzieję że już nacieszę oko pracami:huh:A tutaj jeszcze trzeba się spiąć i cierpliwie czekać:(
wyszłąm z wanny wypachniana odprezona atu ... buuuu .... ide sie uczyc