Mnie te 20zl nie rusza, ale zla jestem, ze dodzwonic sie nie moge do mojej kolezanki z Polski :( Bede dalej probowac:P
Mam przelac jak cos te 20zl czy na miejscu?
Printable View
Mnie te 20zl nie rusza, ale zla jestem, ze dodzwonic sie nie moge do mojej kolezanki z Polski :( Bede dalej probowac:P
Mam przelac jak cos te 20zl czy na miejscu?
Na miejscu kochana:)
kurcze gdyby nie czterogodzinny dojazd to bym się nie wahała :)
Z Bielska bezpośredni pociąg o 6.40 do wrocka jak coś :D
Trasa tramwaju 31PLUS i 32PLUS do miejsca spotkania tutaj
jakdojade.pl Wrocław - Public transport journey planer and timetables
Ul. Pałucka 75 Pub/Restauracja "Korytko":)
Jumpi ja jadę 3 godzinki ;) przecież to wcale nie tak dużo :D
pociąg mam 6.26 więc około 9.30 będę na miejscu :)
to już wyczaiłam hihi a z powrotem wiesz może jak?
nanami7
mnie nie tak o ten dojazd jak o późny powrót chodzi ;)
Bezpośredni 17,20 trochę wczas kurka, bo warsztaty do 18 chyba ;/
kolejny o 19 ... kruca
dziewczyny nie jest źle, jednego dnia macie połączenie, to dopisywać się jak coś:)
dziewczyny, a nie jedzie ktoś z opolskiego? jadę samochodem
Pamiętajcie o zabraniu lampek, lamp UV i jeśli macie możliwość to przedłużaczy do kontaktu.
A ja nie mam jak zabrac :( Co teraz? Niewiedzialam:( Niemam nikogo w Polsce co by mi porzyczyl :(
ja nie mam pojęcia jak się zabiore ale mam 2 lampy UV wiec jedna mogłabym Ci pożyczyć, w moim przedłużaczu też raczej się zmieścimy, gorzej z lampa oświetleniową ;)
Jak zawsze przy takich warsztatach każdy bierze ile może i co może:) jedna lampka na dwie osoby to już będzie dużo:) też wezmę dwie swoje.
Oficjalnie kolejna osoba zrezygnowała, więc jest nas 10 :( plus ja
Jejku dziekuje bardzo, ze zabierzecie te lampy. Ja biore tylko bagaz podreczny, wiec mam ograniczenia :( To moje pierwsze warsztaty, co wogle mamy zabrac? Wszystkie narzedzia do pracy tak? Moze cos innego wezme ?? :/
Katia tu masz post w którym pisałam co zabieramy http://forum.wzorki.info/354199-post20.html
Dodatkowo jeśli macie oczywiście - lakiery hybrydowe, lakiery zwykłe do paznokci, linery, żele 3D, folie transferowe itp:)
Będę robiła na dniach zamówienie w EF to możecie jeszcze coś kupić z 10% upustem. Zamówienia zbieram do 11.01.2013 do 20.00
---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:47 ----------
Dziewczyny, ponieważ zrezygnowały kolejne dwie osoby (zostało nas 9 + ja) jeśli nie znajdą się jakieś chętne, będę musiała odwołać te warsztaty:(
A to ja zapytam bezczelnie. Wtedy zaliczka nam przepadnie?
No nie nie rezygnujmy!
Katiaa Choco napisała, że musiałyby się znaleźć chętne. Nie mogłyśmy znaleźć chętnych już jakiś czas temu i przy koszcie 100zł więc wydaje mi się teraz tym bardziej nie znajdziemy
Ja pytam po koleżankach ale narazie bez odzewu :(.Też mam przerąbany miesiąc:( auto się zepsuło :( mąż się pochorował,pewno będę zmuszona kogoś zatrudnić :placz:. No cóż bywało gorzej,jak już wpłaciłam zaliczkę to postaram się przyjechać ale w lutym do Poznania na pewno nie pojadę:( nie ma szans.
Jeśli zostanie na tym co jest czyli 9 osobach to lecąc już po kosztach zrobimy te warsztaty.
Więc tylko prośba do wszystkich którzy zostali i zapłacili, żeby sie nie wycofywali bo wtedy zaliczki będę musiała z wlasnych pieniędzy oddawać i wyjdę na tym jak Zabłocki na mydle, bo część kasy poszła już na salę i jedzenie ( zaliczka za 15 osób bo tyle nas miało być) i nikt mi tego nie odda:-/
Mam ogromną nauczkę na przyszłość niestety...
Masakra :(
dziewczyny nie traćcie nadziei !!!!zapytam jeszcze nataszkę, ona też jest z nowej soli to byłybyśmy cztery jeszcze najważniejsze, że mąż się zgodził:D