o Honda.... nastepny z hobby:) Swietnie swietnie
Kamiś dziękuję:) Wypatrzony, wyszukany i -dzieki Bozi-przeceniony ten pasek:) Ten chlop mnie pusci z torbami;]
Printable View
o Honda.... nastepny z hobby:) Swietnie swietnie
Kamiś dziękuję:) Wypatrzony, wyszukany i -dzieki Bozi-przeceniony ten pasek:) Ten chlop mnie pusci z torbami;]
Mój ma ogromne hobby- elektronika (laptopy,xboxy,komórki...) Więc nic pod tym kontem mu nie kupuję, bo zwyczajnie nie dałabym rady finansowo a co dopiero, żeby go zadowolić:D
Nie ma co, ale jednak najlepszym prezentem dla faceta jest czekająca na niego w łóżku rozgrzana kobieta z Kamasutrą w ręku i rozgrzanym olejkiem lub innym pysznym dopalaczem. :) Będzie taki prezent mało tego ze długo pamiętał to będzie też chwalił się każdemu koledze jaki on miał zaje***ty seks no i bedzie miał dobry humor przez najbliższy tydzień hehe :) Tylko dobrze trzeba się do tego przygotować, żeby prezent był niepowtarzalny i naprawdę wyjątkowy :) hihi
tak Etna? Mam kolezankę.. charakteryzatorkę w teatrze, ona sie specjalizuje w robieniu blizn, wrzodów i innych rownie makabrycznych rzeczy:skacze:
Jej mąż miał urodziny, ja nie wiem czy moge tu to pisac, ale....
Czekała rozgrzana na niego w lozeczku.... jak sie khem zaczelo, to sie do niego usmiechnęła, a tam.. brak jedynki... jak jej zdjął majteczki to przy pachwinie oczom ich ukazal sie dorodny wrzodzik, a ja podniosla rece.. w milosnym uniesieniu to.. miala wlosy pod pachami.... urocze, nie?:D
Zapamietał na dlugo ten prezent:haha:
sooory za offtop
dobre kurka dobre :D:haha:
o ja :D nie chciałabym takiego prezentu Kura :D
buhahaha rzeczywiście dobre:) Ja bym chciała umieć tak malować rany wrzody- realistycznie. To dla mnie większa sztuka niż zwykły makijaż hehe
Moja połówka ma urodziny za parę dni i absolutnie nie mam pomysłu na prezent!!:/:
a w jakim wieku ta twoja polowka? :D bedzie latwiej cos dopasowac :)
Kurka :leze: Nie mogę :leze: Uśmiałam się do łez :leze: :leze: :leze: Ciekawe co by mój zrobił jakbym mu taki prezent przygotowała :leze: :leze:
Mój w tym roku dostał ciuchy :) w zeszłym książki :) na rozgrzaną Kasię w łóżku musi zasłużyć :p
a pali moze?
bedzie eco papieros? :D
Nie pali. Lubi piłkę nożną ma 3 treningi w ciągu tygodnia. W zeszłym roku dostał ode mnie koszulkę piłkarska i spodenki do kompletu (jeżeli można to tak określić - piłkarską :D ). A w tym roku mam problem kurcze.
moze korki, getry pilkarskie (te skarpety :D), a moze pilke z mistrzostw RPA?? mozna kupic w nike/adidasie itp. :D fajne pilki np. cala zolta z logo pumy :D a moze..... ja kiedys mialam taki pomysl ale pozniej kupilam co innego :D moze kup mu puchar??? podasz kolesiowi co ma byc napisane np. dla najlepszego pilkarza na swiecie :D
No ten puchar to całkiem niezły pomysł :)
Bo geterki piłkarskie, piłkę i korki już ma.
Ja widziałam też kiedys w jednym ze sklepów medal z napisem 'dla mojego skarba'...
dzikakurko hahahha hahhaha niezłe :D:D Anika to może proponuję coś do samochodu, jeżeli takowy posiada. Mój by oszalał z radości jakby,m mu chyba cos do samochodu kupiła. ^_^
Zastanawiałam sę też nad jakąś unikatową szklanką do piwa, tym bardziej, że teraz zaczęły się mistrzostwa :D Tylko gdze taką znaleść?? I to nawet nie było by głupie: puchar i unikatowy kufel :) Chyba właśnie skompletowałam zestawik na prezent :D
Dzieki laski,l ale to nie moja zasluga, tylko mojej nieocenionej Karoli..:) laska jest masakra:skacze:
Prezent dla piłkarza... moze gre mu kup.. soccer cos tam, jesli gra, a oni graja w gry komputerowe w kazdym wieku
prosze cie kurka..... gra to jest ostatnia rzecz jaka mozna kupic facetowi.... chyba ze zalezy ci na tym zeby caly swoj czas poswiecal GRZE :D :D
anika moze tu ?
http://www.funphoto.pl/prace/kufel.htm
http://www.allegro.pl/item1085645973...iata_2010.html