śliczne zdobienie:brawa: też jestem bardzo ciekawa czym zrobiłaś te kwiatuszki - są cudne:)
Printable View
śliczne zdobienie:brawa: też jestem bardzo ciekawa czym zrobiłaś te kwiatuszki - są cudne:)
Sliczne Ci pazurki wyszly:)
jezu dziewczyny,to moje pierwsze taka metoda wykonane!!!!
dziekuje wam z calego serducha!!!!
Kwiatki sa malowane Farbami akrylowymi,systemem chinskiego malowania.
musze wam powiedziec,ze juz dlugo cwicze ale jeszcze nigdy nie odwazylam sie na pazurach namalowac,bo sie balam ze bedzie zle wygladac,a one sie wam tak podobaja!hi,hi,hi
fajnie ze chinskie ale jakbys tak opisala to bede bardzoo wdzieczna :D
Ja też bym się chciała dowiedzieć jak się tworzy takie piękne kwiatuszki cudne są :love:
tego sie nie da opisac,tego trzeba sie nauczyc niestety,tak jak juz gdzies to pisalam nie wszystko da sie slowami wytlumaczyc.
w tej technice jest bardzo wiele czynnikow na ktore trzeba zwrocic uwage,
przygotowanie farby,
jej mieszanie,
nabieranie na pedzel,
trzymanie pedzla,
jego prowadzenie,
tego nie mozna opisac.sorry
donna zaszalałaś kochana :) One są rewelacyjne :)
bomba !!
bardzo ladne, super bede musiala potrenowac, sliczna robotka artysty!!!
Donna prześliczne są...Też bym chciała tak ślicznie pazurki robić jak TY:) może kiedyś...och rozmarzyłam sie...eh
donna piękne to :)
donnka jak cie dorwe to nei wypuszzce poki mi nie pokazesz jak to sie maluje
prześliczne pazurki zrobiłaś, masz ogromny talent :) dawaj tu więcej fotek bo z ogromną przyjemnością będę je oglądać :* a czy gdzieś można zobaczyć tą technikę malowania??
a może to jest to tylko zminiaturyzowane??
Donna Dewberry teaches you how to paint the cabbage rose.flv
Kolejny french+wtopiona koronka i kwiatki akrylowe oraz swaworskie
Troche koslawe paluchy -to moje(ciezko było z prawa reka robiac lewa-juz chyba wyszłam z wprawy)
Ulu powiem Ci tak.. u la la ślicznie :) hehe bardzo ciekawy wzorek :D
Dziewczyny swietne te wasze frenche ! :D
a ja taki jakiś czas temu zrobiłam :P
http://img29.imageshack.us/img29/1241/dsc04526.jpg
oki dzieki za rade :)
Na allegro hmm tak mi się wydaje :)
aha no to szukać wiatru w polu :D
stokrotne dzięki :)
to ja też wstawie coś mojego nie jest to może rewelacja jakaś ale ciekawi mnie co o nich powiecie.Pracuje na akrylu a że te paznokcie robiłam sobie także wspomogłam się dualkami bo zapewne bez nich lewą ręką wiele bym nie zdziałała.:) Poprosze o oceny:)
twój post przeniosłem poprzednio do dual system jakbyś się zastanawiała dlaczego go tu nie ma :)
// Kamis
i kolejny french srodkowy paluszek powypadkowy i nic wiecej nie dało sie z nim zrobic
Jak zwykle piękne frenche:good:. Aż miło się patrzy jak można zmienić paznokcie, które są zaniedbane. Jestem pewna, że klientka wyszła zachwycona.:)
iwonko ona już w połowie stylizacji była MEGA zachwycona :)
takie zwyklaki
to ja wam tez sie pochwale,co prawda nie sa ona az tak zachwycyjace,ale z bledow sie czlowiek uczy.
sa to naturalki,dlatego ksztalt ich mi sie supelnie nie podoba,tak chciala tak miala,ale tylko raz,bo sama widziala te roznice--hi,hi,hi
drugie sa juz troche lepsze,szablonki oczywiscie
mala bardzo ładne :)
śliczne te Wasze frenczyki :*
ja pokaże swój.. dużo mi jeszcze brakuje.. ale sie naucze ;)
ps. ten środkowy palec jakoś dziwnie zagiełam..
ps2. dla porównania jeden z moich pierwszych frenchy z wydłużonym łożyskiem..
dziewczynki super sa te wasze frenche :) donna ... ja tez chce takie kwiatuchy malowac :( juz przelewam swoje pomysly na papier i teraz czekam na jakas klientke ktora bede maltretowac :D
hi,hi,hi
akurat te dwa wzory na tych pazurkach byly malowane zelami,jest to znowu inna technika ale oparta na bazie malowania pedzlem farbami akrylowymi,tylko kontury i dodatki sa farbkami zrobione
tu sa tez bardzo znieksztalcona naturalki malowane zelem
Ajdido jak na dual system to wyszło całkiem spoko:)