No nieźle, ciekawe czy się pomieścimy. Jeszcze jak każda swoje manele rozłoży, to niezły kocioł będzie:P. Wiem jak było u mnie, a było nas tylko siedem. Iza jesteś pewna, że się zmieścimy??
Printable View
No nieźle, ciekawe czy się pomieścimy. Jeszcze jak każda swoje manele rozłoży, to niezły kocioł będzie:P. Wiem jak było u mnie, a było nas tylko siedem. Iza jesteś pewna, że się zmieścimy??
ivonko jestem pewna. do szkolenia mamy salkę konferencyjną. damy rade. jak coś to się będzie myśleć jak wszyscy potwierdzą przybycie.:*:*:*
A moze w piątek te co juz bedą to zrobimy czysto integracyjne spotkanie, ja weznę małża ze sobą i dzieciaki, co wy na to??? Zizuś moze ty byś też swoje wzieła?? I inne kobitki jak blisko oczywiście miszkaja ;)
o ja jestem za :skacze: sie mala imprezke zrobi a w sobote bieremy sie za robote od rana do nocy :skacze:
agusia chcesz mię wykończyć. ja proponuje tak ze jak bede już dokładnie wiedziała kto o której przyjeżdza to się go weźmie z dworca i do mnie się przywiezie najpierw
ja przygotuje jakiś dobry obiadek. a potem się zrobi ognisko z kiełbaskami. zresztą wyjdzie w praniu wszystko.:skacze::skacze::skacze::skacze:
zizia nas nakarmi :skacze::skacze:
biedna Zizia przez nas z torbami pójdzie :P
no nie przesadzajcie. damy rade. twarde jesteśmy.:*:*:*
Potraficie czlowieka rozbroic...hihih,zizzi dlaczego Ty Mnie o niczym nie informujesz,zbulwersowana jestem....zartuje...wy chcecie Mnie tam wykonczyc...?????rozumiem..ahahahah...
O matko! :D Jakie pomysły :P Ja to też chętnie bym wpadła wcześniej i do niedzieli została, ale mam roczną córeczkę :( No i mąż nie będzie z Nią 3 dni siedział :(
Dziewczyny mam propozycje odnosnie dyplomow certyfiakatow warsztatowych jesli chcialybyscie miec od Nas z centrum takie proffesional bo Ja widze ze to spotkanie forumkowe to rzeczywiscie bardziej prawdziwe Warsztaty,wiec koszt takiego dyplomu to 30zl dla Was..bo ogolnie jest wyzsza...jesli bylybyscie zainteresowane to czekam na jakies informacje...
Aniu kochana bo ja sama jeszcze jestem w szoku. jak to się teraz wszystko potoczyło i tak szybko. nie martw się nie wykończymy cię. :*:*:*:*jak było raptem chętnych 7 osób tak jest 14 i jeszcze nie koniec chyba. ALE TO DOBRZE.zamiast warsztatów mamy szkolenie hi hi hi.:skacze::skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:59 ----------
Aniu myślę że dziewczyny będą chciały takie mieć. ja na pewno chce. i nie podlega to żadnej dyskusji. a tak po za tym kto by nie chciał mieć od ciebie certyfikatu ze szkolenia.:*:*:*:*
Myśle, że to dobry pomysł:) Trzeba wykorzystać szanse i możliwości jakie daje nam annamon:* żeby potem nie żałować:) tym bardziej jak sie jedzie taki kawał drogi jak ja... specjalnie na szkolenie:) koszty tej mojej podróży rosną coraz większe ale wiem, że będzie warto i nie będę żałować:*:)
ja też ja też chcę :love:
jejq będzie profesjonalnie :love:
już się rozpływamm :love:
no dziewczynki niezła gróbka nam się zrobiła. widzę że trzeba dwa domki.:skacze::skacze::skacze::skacze:
ojejku... ;D chyba i ja bym się chętnie skusiła... :D:D jeszcze oblicze ile mnie cały koszt wyniesie i dam znać jak coś :D troszkę tylko daleko ode mnie bo ja jestem aż z Białegostoku :(
Aniu ja też na 100% chce certyfikat ze szkolenia :) :)
już się nie moge doczekać!! ;) :*
Dziewczynki ja bede napewno w piątek tylko że dopiero koło 17 :(
ok
dziewczyny. widze ze jednak drugi bedzie potrzebny:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
dzsiewczyny sprawdziłam teraz pociagi i autobusy wszystko aby można było dojechać do bielska... :( i neistety jak pojade pociagiem docelowym to bede dopiero o 14.04 ;( a jak z przesiadką to to wyglada tak... w warszawie bym była o 22:15 a potem pociag mam do bielska o 00:58 i była bym na miejscu o 05:49... ;(;( nie wiem co robic...
ja też chcem dyplomik Aniu :*
Etna jak bys byla o 14 to fajnie ja bede kolo 13 wiec mozna na Ciebie przeciez poczekac :)
Dzidziulko ale Ty bedziesz już w piątek? :)
taaaaaaaaaaaaaak :skacze:
to co wy się spotykacie w piątek czy sobotę bo sie pogubiłam?
szkolenie jest w sobote ale niektórzy przyjeżdżają juz w piątek :)
aha, a czemu w piątek przyjeżdżają? To dla Vipów?:D
niektórym bardziej pasuje, bo ja bym była o 13 w sobotę a pewnie zacznie się koło 10 więc bym trochę opuściła dlatego wolę przyjechać w piątek żeby nic mnie nie ominęło:)
ja również chciałabym taki dyplomik :D
Dziewczyny ja już na 1000% nie będę :( Niestety nałożyło mi się szkolenie z L'oreala na którym muszę być bo to do PASZPORTU L'OREALA. Wszystkim zycze udanego szkolenia i świetnej zabawy. Na pewno bedzie jeszcze nie jedno takie szkolonko ;) ;P :P ZIZI na gg sie dogadamy :*
Buuu ;(
jaka szkoda Chanti ;(
będziemy z Tobą duchem !!a Ty z nami :* :kwiatek:
Zizi napisałam na gg do Ciebie :)
Chanti jaka szkoda ;( ;( ;(
dziewczynki dajcie znać jak najszybciej znać ile nas będzie :)
ja będę w piątek dla towarzystwa hehe :D
Mogę potwierdzić, że będę ja moja Ania i iwa na 100%. Czekamy na wiadomość od samaron, bo bidulka jeszcze nie wie czy będzie mogła.
Bardzo, bardzo, bardzo się piszę na tego typu certyfikat.
no tak zawsze co najlepsze to mnie ominie
aniu a kiedy przyjedzieszdo mnie na warsztaty?????????hihi
ziziu wpisz mnie proszę na listę bo ja też bardzo bardzo chcę być z Wami na tym szkolonku z tym, że ja to jeszcze potwierdzę :)
Oj Gosiu jak fajnie, znowu byśmy się spotkały. A Natalia niech żałuje, że jej nie będzie hi hi. Jeszcze minimouse się zastanawia czy pojechać. Ale będzie grupa.
Boze dziewczyny ja Wam zazdroszcze, tak bardzo chcialabym byc tam z Wami;( W koncu poznac Was i nauczyc sie od profesjonalistek tak wspanialych rzeczy:)
Iwonko jeszcze mi powiedz jak wy jedziecie i czy ewentualnie mialybyscie dla mnie miejsce bo pewnie byscie jechaly autkiem bo samemu jechac taki kawaleczek drogi to strach
z tego co wiem to dziewczyny mają przyjechać pociągami wszystkie.:skacze::skacze::skacze:
gdybym nie miala mojego malego skarba pojechalabym napewno,taki wypad edukacyjny:D:D