Ja narazie czekam na pełną aktywację konta, jakieś niecałe dwa tygodnie jeszcze.
Printable View
Ja narazie czekam na pełną aktywację konta, jakieś niecałe dwa tygodnie jeszcze.
nie wiem dlaczego tak dlugo czekasz,ja mialam aktywne od razu:/:
dziewczyny dzis dostalam z nivea antyperspiranty nivea angelstar/. zna moze ktoras z was ich produkty? gdy znajde czas to fotki wrzuce:P
to oswiadczenie jest najwazniejsze,jak juz wyslalas to niedlugo dostniesz ankiety
A ja to oświadcznie wysłałam i dotarło .wyskoczyła ankieta produktowa. :))
Ale jeśli bym została wybrana do jakieś kampanii to odbior paczki mam na pocztcie? ; dd
paczka przyjdzie kurierem do domku:D
To bardzoo dobrze...Tylko jaa rzadko jestemm w domu xd
A jakby kurier był a mnie nie? to wędrówka na poczte? ;dd
nie znam, nie widziałam na półkach, ogólnie używam syneo5
właśnie o to chodzi w kurierze, że przychodzi jak jesteś:) tu nei chodzi o kuriera pocztowego, tylko prywatnej firmy. jeśli cię wybiorą to piszesz w których godzinach jesteś dostępna i podajesz nr telefonu, jakby co to do ciebie dzwonią
http://www.zaufaj-ekspertowi-dove.polki.pl/?p=242 moja recenzja jest:) torszkę ją poprawili tzn ubrali ładniej w słowa:) ale o tym pisałam:) czy ktoś dostał od Pani Judyty jeszcze cos? czy na tym testowaniu koniec?
dostalam 10 mini do rozdania antyperspirantow a zdjecie 574 ukazuje co od nich dostalam dla siebie:) dziekki dziewczyny za opinie i czekam na inne:) czy spotkalyscie sie z tym produktem? podoba wam sie ? co o nim sadzicie?? pozdrawiam:*:skacze:
bardzo fajnie to zorganizowali, ja z lady speed stick miałam inaczej.
ja mam ten balsamik różowy i jest świetny. ja ze streetcom jeszcze nic nie dostałam :)
ahh no dobrze. ; )
;)
dostałam kupony do kfc:D:D jadła któraś kanapke wrapstar?:D
a ja dostalam ze streetcomu krem do buzki z Vichy normaderm.... usuwa niedoskonalosci skory i takie tam....ah czy w koncu bede piekna?:skacze:
wszyscy cos dostaja ze streetcomu a ja nic:( na jednej paczce sie skonczyło
ja caly czas zapominam kupic tusz do drukarki i wydrukowac oświaczenie:glupek:
Tusia:D
Mariola ja tez po 1 paczce baaardzo dlugo czekalam juz stracilam nadzieje ze cos dostane i nagle pojawilo sie vichy:D
Mi właśnie dali ankiety na alkohol i tytoń. Mam nadzieje, że wypełniłam te ankiety tak, że się zakwalifikuję do jakiegoś testowania.:D
ja tez po pampersach dlugo nic nie dostaje:/:
A ja oprócz tego ze nic od nich nie dostałam, to już nawet nie pamiętam kiedy miałam jakąś ankietę do wypełnienia :( a oświadczenie im wysłałam oczywiśćie
klaudia209, a jak pozaznaczałaś w tych ankietach, jeśli pamiętasz, bo ja wszystko na tak, chociaż,ze whisky i koniaka nie pijam:D
pogodka20,
Ja też wszystko na tak oprócz jednego ;)
Szampana. ; ]]
Ja się właśnie zastanawiałam czy wszystko na tak zrobić, czy coś na nie, bo jeszcze sobie pomyślą, że jakimś chlorem jestem:skacze:
ja dzis dostałam o farbach do włosów kontynuacje...
Ja tez dzisiaj dostała kontynuacje ankiety o farbach, ale były tylko trzy pytania i podziękowali :(
hmm.. pytanie do osób które testowały tą tortille .
Dostaliście tylko po jednym bonie ?
5 bonów, z czego 2 dla przyjaciół
O too fajnie ; ))
Ja akiety żadnej nie miałam ..
to tak jak ja, też nie miałam żadnej ankiety
a ja jak zaś zapomnialam oświadczenia wysłac a potem sie dziwię...:D
A dzis ankieta o proszku ;))
u mnie się skończyło na ankiecie z fajkami i alkoholem i cisza
u mni eteż ;|
mi jeszcze ze streetcom nic nie przysłali...:/:
nanami to tak jak mi:placz: