Moj drugi szpic ktory wykonywałam ,wiem ze to nie zupełny ideał
Printable View
Moj drugi szpic ktory wykonywałam ,wiem ze to nie zupełny ideał
śliczny ten szpic :)
moje pierwsze osobiste szpicki :) nie zupełnie takie jakie chciałam i błędów też troche w nich widze ale postaram sie poprawić :)
pierwsze? jak na pierwsze to rewelacja :o :*
dziękuje :* bałam sie szpiców w użytkowaniu dlatego nie robiłam ale wygodne są :D
na formie akrylowej :) strasznie sie z nią namęczyłam..
Praca na szpicach wykonana na konkurs NailsTattoo niestety konkurs nie został rozstrzygnięty :(
http://images46.fotosik.pl/148/555066f5756d6035med.jpg http://images47.fotosik.pl/148/f8e91f9efef419b8med.jpg
bardzo mi się podobają !! :)
dziekuje :)))
mnie również bardzo się podobają ;)
Roksanko śliczne ;) szkoda ze nie było konkursu..
Roksanko śliczna ta Twoja praca.
Ja robiłam pazurki na konkurs i jak zdjecia zrobiłam to na szpicki spiłowałam :D Baaaardzo wygodne :P
Pani Halinki
pierwszy raz wstawiam zdjecie :wstydek::wstydek:
śliczniutkie te wasze szpicorki
fajne te czerwone szpice-ladny odcień czerwieni
ohhh powalily mnie szpice od Anny Otkińskiej jakie cudowne:D czym malowalas ani 4 zdjecie te biale wzorki?? bo sa cudowne mi jeszcze nigdy w zyciu kólko nie wyszlo na kartce tak równo a co dopiero na paznokciu:D
Czerwone szpicorki są super:wow:
Dziękuje dziewczyny :) moje szpice, odkopałam gdzieś zdjęcie :D
Te też są śliczne:wow:
sliczne
i te kolorki takie ladne-ja lubie wszystkoco kolorowe
dziękuje
a teraz projekt moich pazurków :D już niedługo takie sobie sprawie :)
http://images40.fotosik.pl/152/e0d9cb6f223acdd5.jpg
Oldka fajny samotniczek. Hehe kiedyś tez miałam pazurki z koralikiem i tylko co chwile się nimi bawiłam - tak fajnie mi się kręciło tymi koralikami :D
Oldka świetne paznokcie :) gdzie kupiłaś te koraliki? super wyglądają :D też takie chce :P
cudne szpice:):)
ja ten koralik znalazłam w pokoju zabaw hihi jak sie kuzynka bawiła, ale chyba w empiku można kupić :)
kolejne, gdzieś odkopane:
moj pierwszy w zyciu szpic, nie bardzo wiedzialam jak sie za niego zabrac no ale jakos poszlo^_^
troszkę bym jeszcze boczki podpiłowała :) a tak to ok :) śliczny
dziekuje:kwiatek:
z tymi boczkami to szalu dostaje jak robie na sztucznym paluchu;(napalilam sie na niego jak szczerbaty na suchary i nie sprawdzilam w sklepie czy wszystko z nim ok, nie dosc ze musze do niego pakowac tipsa o 5 rozmiarow wiekszego i musze go wyginac(jest krzywo odlana kieszonka) to jeszcze jest caly krzywy:/:
wieczorkiem siade to pokombinuje z tymi boczkami :D
ja jak pierwszy raz robiłam na palcu to mi odpadała masa, a teraz troche jest spiłowany i oderwać się nie da :skacze:
to ja do palucha wsowam tipsiora ^_^ wysowam i jest ok
i wlasnie problem z boczkami jest przez te za wielkie tipsy:/:
Agulusio nie martw się bo mój palec jest na forme ale równie do d..... jak na tipsa ;/
Śliczne szpice...szkoda ze moge je podziwiac na fotkach a nie na swoich pazurkach... moze beda jeszcze w "modzie" jak mi dzieci podrosna:D:D:D
ja też mam chrapkę na szpice ale jak po warsztatach w pajęcznie wróciła z jedym szpicorem to myslałam że mnie chłop z domu wypędzi... ale powoli powpli opiłowuje po boczkach przy nowym zdobionku swoje kwadraty, więc może za 3 miechy dojdę do szpiców:P
mojemu chlopu jak pokazalam tego szpica to powiedzial ze wyglada jak szpon czarownicy i jak zrobie sobie takie na wyjazd wczasowy to on sie do mnie nie przyznaje:porazka:
natomias mojemu synowi sie bardzo podobal powiedzial ze wyglada jak miecz i jak sobie takie zrobie to bede jak ninja:blink: