a co ci się stało w paluszka dziewuszko? :* :D
Printable View
a co ci się stało w paluszka dziewuszko? :* :D
tu sobie poczytaj... http://forum.wzorki.info/przedluzani...ie-pazury.html
ałaaaa
wiem co to znaczy:P) współczuje Ci kochanie:*:P
Nie jesteś sam z brakiem pomysłu mi jak coś śiwta to na chwilke i potem znow nic :/: wczoraj wykonalam jednego probnego kolezance i w trakcie robienia zaswital mi pomysl,ale nie wiem czy tak do konca moze byc ehhh coraz mniej czasu laski zostalo:(
Moja praca tez wlasnie się wysłała :)
moja też mam nadzieje że bedzie dobrze!
czas ucieka a ja nie mam kiedy nawet pomyslec o zdobieniu a co dopiero o wykonaniu;(;(jak nie bieganie po urzedach to szpital wrrr... ale tak czy siak nie moge sie doczekac az ujrze te Wasze cudenka:D
ja mysle myslie i mysle i nic nie moge wymyslec ale mam jeszcze czas
dziewczyny nie przesadzajcie, macie za******e talenty na pewno wymyślicie coś za******ego! wierze w was i ja też nie moge się doczekać az zobacze wasze cudeńka!:)
Chyba muszę zacząć się udzielać, skoro jest taki super temat konkursu:))
Właśnie wysłałam pracke :D Już się nie mogę doczekać 20stego :skacze:
ja chyba nie zdaze zrobic :(
gosci mam na glowie od kilku dni i jeszcze do srody zostaja a w piatek jedziemy do polski na tydzien, moze mi sie uda w czwartek cos wykombinowac
Rudi ja z tego powodu plakac nie bede bo jestes swietna a my mamy wieksze szanse, a jak zrobisz to napewno masz podium hehe buziaki:)
hej
bardzo mnie ciesza info o takich konkursach szkoda jedynie tych 30 postow ale mam nadzieje ze kiedys uda mi sie wyslac prace na konkurs pozdrawiam
ale nie trudno zdobyć 30 postów, wystarczy poświęcić kilka dni poczytać, popisać i już
A ja w sobote siedzialam uzylam kleju one day i wszystko bylo cacy dopuki nie zaczelam pilowac,potem zamiast pazurkow dla niegrzecznej dziewczyny zrobilam wzor na Boze narodzenie:):)hihi pozniej robilam kolejne i znowu podczas pilowania zaczely odlatywac,wzor juz lepsiejszy ale sie wscieklam i nieskoczylam bo odlecialy:)Najgorsze ze zawsze mam pomysly jak niema konkursu a jak juz jest to mam czarna dziure...niewiem jak to zrobic ale mam nadzieje ze cos wymysle do 20stego.Ale jak sobie poradzic z tym klejem zeby nie odlatywaly dopiero jak skoncze:(?
a ja mam pytanko czy mozna dodawać ramki do zdjęć i jakieś np. brushe ??
- Prace nie mogą być obrobione ani podpisane.
gapa za mnie :)
ja wysłałam jużmoje "psełdo-dzieło" :D martwi mnie tylko, że 17 jedziemy do Hiszpanii na 10 dni i nie mam tam neta ;( to się dowiem kto wygrał ostatnia!!!!;(;(;(
Joraz bliżej terminu coraz większe emocje czujecie to ?
Jade kochanie wykombinujemy coś :*
właśnie też słyszałam o tym kleju że już jak sie piłuje paznokcie to one się zapowietrzają i odpadają... ale co na to poradzić nie mam pojęcia....
A moze sprobuj z lakierem do paznokci....ja robilam na lakierze i trzymaja sie juz drugi dzien:D a wymeczylam ich ze szok:D
no dziewczyny został już tylko tydzień brać się do roboty :D do tej pory wpłynęło 11 prac ^_^
A mi sie paczka z akrylami spóźnia ;(
DOBRA DZIEWUCHY ROBIE CHYBA TE SZPICE :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: ALE nie mam pomysłuu... ;( Może ktos pomoże coś podsunie jakiś pomysł hmm?? :wstydek::wstydek::wstydek:
może poszukajcie pomysłów na rosyjskim form...
a ja zrobilam...foty trzasnelam...zgrlam na kompa...z aparatu wykasowalam...pazury spilowalam...a.tu????
komp padl i zdjecia przepadly;(
mam nadzieje ze maz odzyska foty do 20stego..;( bo4hposzly na marne;(
a na drugie misz-masz nie mam czasu ani juz ochoty :[
No to ładnie Ci się narobiło, współczuję:przytul:
Moja modelka przychodzi w piątek, mam nadzieję, że wyjdzie mi to co zaplanowałam:D
W ogole lipka:(
zdjecia malej przepadly wszystkie (czyli pierwsze 4 miesiace)...
po odzyskaniu wstepnym--- nie wszystkie foty malej...
a pazurki??
2x fota profilu... z gory mfoty brak :[ :[ :[ :[
zla jestem :(
no pech straszny :przytul:
DymciA tu maswz link do programu do odzyskiwania zdjęć http://download.jufsoft.com/download/badcopy3.exe
miminka straciła zdjęcia, podałam jej ten link i u niej zadziałał odzyskała:)
Dymciu.. oby się udało odzyskać :(
oj to z tymi fotami nie za ciekawie, współczuję
Ja już zrobiłam pazurki, ale nie wiem czy wysyłać, bo pewnie i tak nie mam z Wami szans :(