Pati chyle czola, super bombeczki i fajniusio ze udalo Ci sie je sprzedac, sama bym kupila :p :)
przesliczna i calkiem ciekawa jest tak na 4 zdjeciu :)
Printable View
Pati chyle czola, super bombeczki i fajniusio ze udalo Ci sie je sprzedac, sama bym kupila :p :)
przesliczna i calkiem ciekawa jest tak na 4 zdjeciu :)
rudzia dzieki:)
Ona jest bardziej pracochlonna;p bo jest "dwustronna" hihi:)
Moje pierwsze - już wiszą na choince :D Na granatowej przy kokardce jest brokat a na zdjęciu wyszedł jak brudny - w rzeczywistości super błyszczy ;)
Roksik super !
Wam to wychodza ladnie tak "splaszczone" te trojkaty, moje odstaja :(
chyba za lekko naciagam
Patii ,RoksiSK piekne te wasze bomby:ok:
Roksi a powiedz kochana czy te wstazki ktore kupilas sa sztywne?bo na miekkich tragicznie sie robi a chce zamowic i nie chce sie naciac;)
jeszcze jedno laseczki podpowiecie mi jak przyczepiacie te wstazki na samym koncu -te z pentelka?jakis krok po kroku jak moglabym prosic bo ja to zawiazuje i w ten supel wkladam szpilke ale to tak raczej slabo wyglada chyba :]
..aaa moje ostatnie dziela(te granatowo srebrne i jasny fiolet to miekkie wstazki wlasnie i maskara -odginaja sie i nie hcca byc czubate, ostre:( )
Anoosiu śliczne bombeczki :ok: Co do wstążek to chyba są sztywne - nie mam porównania z innymi... Ale dobrze się robi. Patii ma je od tego samego sprzedawcy.
Patii, Roksi, Anoosia, jesteście genialne!! Takie cuda robicie własnymi rękami, podziwiam was! :) Nie mam pojęcia jak to się robi, ale chyba nie miałabym cierpliwości do tego, bo efekt końcowy jest rewelacyjny, ale wyglądają na baaaardzo skomplikowane. Tak czy siak, jesteście na prawdę utalentowane :*
Te bombki są REWELACYJNE!!!
Ja w tym roku nastawiłam się na szydełko i papier, czyli gwiazdki.
Córka nie chciała choinki, więc ozdobiłam jej trochę okno - organza, bombki i gwiazdki szydełkowe ze srebrnych nici . U siebie ubrałam choinkę, którą kupiłam na allegro, a wygląda jak żywy świerk. Są na niej gwiazdki szydełkowe i z papieru, bombki, oraz dodatkowo gałązki gipsówki imitujące śnieg.
Iwonko Ty to masz talent i cierpliwość do takich rzeczy:) Podziwiam:)
Gwiazdki są piękne a jak jeszcze pomyśle o tym, że robione ręcznie to nie mogę wyjść z podziwu:)
A choinka naprawdę wygląda jak żywa!
Ivonna rzeczywiscie choinka jak zywa ,swietna robota wszystko sliczne:)
SunnyOlcia to nie jest takie trudne na jakie wyglada wyzej Roksisk dala krok po kroku jak sie robi takie cudenka ale rzeczywiscie trzeba troszke cierpliwosci miec -ja np odpoczywam i sie relaksuje przy tego typu rzeczach;)
iwonka ale ty masz zdolnosci pieknie to okno sie prezentuje a choinka bajkowa:kwiatek:
Gwiazdki to dla Ivonki pikuś potrafi wydziergać całą firankę, na okno balkonowe.... widziałam na własne oczy, do dzisiaj się nie mogę pozbierać:D
No wiesz zawstydzasz mnie, aż mi się głupio zrobiło:wstydek:. Ale muszę przyznać jedno, gwiazdki to faktycznie bułka z masłem, bo to tylko dwa rzędy.
Bardzo dziękuję za miłe słowa:*:*:*.
anoosia kochana jak bede konczyc bombeczke to ci pokaze:) Zrobie kpk :) Mam nadzieje ze wyjdzie:D To moj autorski sposob robienia kokardki:D hehe:D wplaty przyjmuje na konto z wykorzystanie <skacze>
nie no zartuje:)
Kochane wstazeczki mam od KUFER-MONIA z allegro:)
Biała jest sztywna, natomiast inne kolory sa miekkie.
Ja sie juz przyzwyczailam i wszystko mi jedno czy robie z miekkiej czy twardej;)
Odpowiednio zwijam te trojkaciki miekkiej i wychodzi,
z twarda po prostu składam;)
od allegro sa miekkie, a jak kupuje w pasmanterii to sa twarde;)
dzieki wielkie Patii :przytul::kwiatek: no wlasnie ja do tej pory kupowalam tylko w pasmanteriach i raz trafialam na sztywne raz na miekkie nie wiem od czego to zelezy czy atlasowe czy satynowe nie wiem ktora jest ktora i ktora z nich jest miekka a ktora nie-ja tam wole sztywne ;>:D
Iwonko prześliczne ozdoby - podziwiam tym bardziej, bo ja nie potrafię :P
Patii to czekamy na stepik :skacze: Ja też z kokardą mam problem.
Cudeńka tworzycie:). Mnie się troszeczkę nudziło przed świętami i też cosik wymodziłam:D. Wrzucam zbiorową fotkę, ale to nie wszystko:)
Rudzia specjalnie dla Ciebie dorzucam zdjęcie tej makaronowej choineczki:D
Shola a masz ta czerwona choineczke z bliska ? :)
tez bym chetnie sie przyjrzała.. bo to chyba makaronowa choineczka?
Shola - dziekuje :*
pieknie wyglada, tak jak myslalam :)
dziewczyny a Wy to czym malujecie, spray'em ? :)
Ależ proszę:*. Ja osobiście maluję sprayem, żeby było śmiesznie to znalazłam go w garażu, w szafie mężusia:leze:, na dodatek to spray do metalu, trochę cuchnęło, ale wywietrzało, no i w rzeczywistości choineczka ślicznie się błyszczy:D.
ja makaron malowałam plakatówką ;]
Później miałam sprayem bezbarwnym potraktowac ale tak mi sie bardziej w sumie podobała
Hej :*:*
Zrobilam w koncu kpk :)
Ale jest robiony na jednej kokardce, bo nie mam odpowiedniego koloru do bombki i zrobilam z tego co mam zeby wam pokazac:)
To moje pierwsze kpk w takim temacie, wiec prosze o wyrozumialosc:)
Jak czegos nie bedziecie rozumieć, to piszcie:)
Wtedy postaram sie dokladniej wytlumaczyc albo zrobic jeszcze dokladniejsze zdjecia:)
zapomnialam dac opisu do 9zdjecia:)
Wtedy tez mozamy wyrownac w tej cienkiej wstazeczce to co nam nie pasuje:) Dopiero jak wepniemy druga to juz nie bedzie mozna poprawic:)
Buziaki:*
Załącznik 35044Załącznik 35045Załącznik 35046Załącznik 35047Załącznik 35048Załącznik 35049Załącznik 35050Załącznik 35051Załącznik 35052Załącznik 35053Załącznik 35054
Patii jesteś wielka :skacze: Dziękuję :*
nie ma za co kochana:)
MAm nadzieje ze chociaz troszku wam pomogłam:* :)
Tylko nikomu wiecej nie mowcie:D niech to bedzie nasza forumkkowa tajemica:D:*
Mam coś świątecznego. W tamtym roku na lekcji WOK'u mieliśmy zrobić z masy solnej coś świątecznego. Potem, ktoś to sprzedawał na aukcji i szło na jakiś szczytny cel ^_^
jaki przesympatyczny :) Ducek ale rzezbisz figurki... :)
No przyznam szczerze, że w tym się najlepiej czuję :)
otwieram sezon na bombki choinki i inne swiateczne cuda;)
ja juz od dawna mialam 2 spore zamowienia ale jakos nie moglam sie za nie zabrac ale czas najwyzszy ruszyc 4 litery i sie zmobilizowac bo swieta tuz tuz;)
do tej pory wyskrobalam to:
aaaa piekne:skacze:
Cudowne. :)
Anoosia, jestem pelna podziwu...Swietne sa wszystkie :ok:
działasz szybciej niż supermarkety :leze:
hehe nie no te wszystkie zrobilam w przeciagu kilku miesiecy az tak szybka nie jestem;p dopiero zaczne dzialac na szybszych obrotach;)
dziekuje wam:kwiatek: :*
Anoosia, bombowe te bombki i choineczki!! Ja też się właśnie za świąteczne karteczki wzięłam, ale coś mi wena się nie włącza :(
anosia, skąd miałaś podkład pod choinkę??
jak wy robicie te kulki kolorowe.... też chce
2 strony wstecz dziewczyny wklejały linki:)
Bombka wstążkowa
anoosia - piękności! Też będę musiała się zabrać do pracy bo taką choineczkę muszę mieć :D