-
Odp: Mikołajki forumkowe - wymiana podarunkami
Aaaaa ja już dostałam i powiem szczerze, że jestem w szoku, bo idealnie trafiony w mój gust. Jest błyszczący, brokatowy, słodki i w ogóle super! Dziękuję bardzo Mikołajowi Marlenie z Leszna! Strzał w 10!
---------- Dodano o godzinie 20:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:24 ----------
Mam nadzieję, że nie ujawniłam za dużo danych osobowych, ale jestem mocno zaaferowana:D
-
Insane bardzo się ciesze że trafiłam w Twój gust:skacze:
-
A ja dziękuje edit! Za******yyyy prezent!!!! Kocham cieeeeeeeee;d
---------- Dodano o godzinie 20:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:50 ----------
a no i ja też swój dziś wysłałam:) Ale na pewno dojdzie na czas:)
-
Bardzo bardzo dziękuję jeszcze raz:):przytul:
-
-
No to prezenty zaczynają się sypać hehehe pokazywać kobity i to juz!!!
-
eeeeee no dziewczyny pokazujcie prezenty:[:D ciekawam:P
-
królowa ja wylosowalam Ciebie (moj nick to moje imię) i przepraszam ze nie handmade ale nie mialam naprawdę czasu wiec kupilam to co dostalas i milo mi ze spodobalo ci sie :)
a to moj prezencik (przyda mi sie i to baaaaardzo!!!!)
jeszcze raz bardzo dziekuje :D
-
-
Śliczna, pasowała by mi taka oj baaardzo :D
-
Super ramka i jakie śliczne kwiatuchy!!!
-
no super prezencik , ja jestem na siebie zla , bo ani kartki nie kupila ani nic ;( aaa ja sie chyba potne!!
-
-
dziewczyny a moze by cosik podobnego zorganizowac na gwiazdke co?? zajefajnie by bylo, ja jestem za a wy??
-
jak uważacie ale wg mnie najlepsza okazja to właśnie mikołajki, bo święta to już z rodziną się spędza i rodzinie daje prezenty (mniej czasu na forum)
-
ja jestem innego zdania bo jeden prezent w to czy w to nie robi roznicy
-
fajna ramka,bardzo mi sie podoba
-
[quote=Valia;84114]A ja dziękuje edit! Za******yyyy prezent!!!! Kocham cieeeeeeeee;d
:jupi::jupi::jupi:udało sie sprawic Ci przyjemnośc.Ciesze się razem z Toba.:D:D:D:D
-
-
Ja jestem ciekawa kiedy moj dojdzie do mojej osobki no i czy sie spodoba:)
-
Cytat:
Napisał
szpila59
za dużo młodych osóbek tu nie ma, to może jestem, ja, Natalka, ii... ???? hę? o kimś zapomniałam?? :D
ja mam 18 to może też do młodych się zaliczam:D
-
Cytat:
Napisał
farbstift
ja mam 18 to może też do młodych się zaliczam:D
nawet jakbyś miała 30 lat, to byś się do młodych zaliczała :P IVONNA, ASIA, DUDEJLA, mi chodziło o takie super młode osóbki - jak ja (14 lat) albo Natala :D (17), więc proszę mi się tu nie obrażać na mnie bom siem, bedem, gniewać :cwaniak:
-
A ja prezent dziś wysłałam:)
-
ja właśnie idę kupować prezencik :D
-
No własnie dziewczyny pochwalcie się Swoimi prezencikami:)
-
ja to jestem trąba trąbiasta bo przegapiłam termin wysyłania adresów i nie zdążyłam już :(:( buuuuu ale zawaliłam :(
-
Ale się cieszę że ramka się spodobała :) Bałam się żeby się nie potrzaskała ale jak widać doszła cała :) POzdrawiam :) Św. Mikołaj hehe :)
-
ja też dzisiaj wysłałam :) , forumkę do której dojdzie paczuszka ode mnie prosze o napisanie tutaj albo na priv, z tą pocztą nigdy nic nie wiadomo, żeby nie było komuś przykro,że został zapomniany, a się okazuje że to wina poczty. :)
-
Cytat:
Napisał
szpila59
nawet jakbyś miała 30 lat, to byś się do młodych zaliczała :P IVONNA, ASIA, DUDEJLA, mi chodziło o takie super młode osóbki - jak ja (14 lat) albo Natala :D (17), więc proszę mi się tu nie obrażać na mnie bom siem, bedem, gniewać :cwaniak:
a ja nie brałam udziału w mikołajkach... ;)
Jejuu jak dobrze ze jeszcze 6 miesiecy bede młoda Szpilko hahahahha :D :skacze: :*
a później juz stara dupera..
-
Mój prezencik od tusi4ever :love: dziękuję jest świetny !! kuferek bardzo się przyda na moje skarby i biżuteria również świetna!!:)
Dziękuję:* :kooffa:
a swój prezent wysłałam dopiero dzisiaj ale priorytetem:) Pewnie ta osóbka będzie miała niezły ubaw bo w paczce więcej papieru i foli bąbelkowej niż samego prezentu :) ale mam nadzieje, że dojdzie cały:)
-
Paznokietku1000 Mikołaj mi przekazał, że się cieszy, że się podoba :)
-
a ja jutro wysyłam :P MAm nadzieję, że się spodoba i dotrze całe i nie zgniecione :D
-
Wow miminka super prezencik dostałaś od Mikołaja ;)
-
ale ja dostałam ładniejszy hehehe:D
-
Miminka śliczniutki prezent dostałaś:)
-
Cytat:
Napisał
goslava
dziewczyny a moze by cosik podobnego zorganizowac na gwiazdke co?? zajefajnie by bylo, ja jestem za a wy??
ty jestes moim mikołajkiem:) dziekuję za prezencik- bardzo miły
:)
-
Cytat:
Napisał
goslava
To chyba nie jest za dobry pomysł, bo jeszcze jedna wymiana się nie skończyła a już trzeba by było organizować drugą.
Poza tym przed świętami jest ogólne zamieszanie, dużo wydatków, mało czasu i dużo klientek... obawiam się, że mało osób by się zgłosiło
ALE
jak tylko będą chętni to możemy zorganizować podobną wymianę po nowym roku. Jak już szał i całe zamieszanie świąt opadnie. Bo nie ma sensu organizować jednej wymiany po drugiej a po nowym roku ogłosimy wcześniej i będzie więcej czasu żeby zrobić prezent i żeby każdy się dowiedział o wymianie i nie było takich sytuacji, że ktoś chciał ale się nie załapał :)
-
misio jest przesliczny :)
za kazdym razem kiedy na niego spojrzysz przypomnij sobie o naszym forum :)
-
Cytat:
Napisał
miminka
To chyba nie jest za dobry pomysł, bo jeszcze jedna wymiana się nie skończyła a już trzeba by było organizować drugą.
Poza tym przed świętami jest ogólne zamieszanie, dużo wydatków, mało czasu i dużo klientek... obawiam się, że mało osób by się zgłosiło
ALE
jak tylko będą chętni to możemy zorganizować podobną wymianę po nowym roku. Jak już szał i całe zamieszanie świąt opadnie. Bo nie ma sensu organizować jednej wymiany po drugiej a po nowym roku ogłosimy wcześniej i będzie więcej czasu żeby zrobić prezent i żeby każdy się dowiedział o wymianie i nie było takich sytuacji, że ktoś chciał ale się nie załapał :)
jestem za:) mozna cos pomyslec wczesniej zeby bylo wiecej czasu:) moze na walentynki?? chyba najblizsza okazja lub bez okazji hihi:) bo teraz na swieta duzo wydatkow na inne prezenty i chyba mniej czasu na forum;( nawet nie chce tak myslec heh. Ja rowniez prezencik dostalam z tym ze nie wiem od kogo dokladnie bo nie napisalas nicku:) wiec chcialabym zebys sie ujawnila moja mikolajko :wstydek::wstydek: prezent bardzo mi sie podoba:) zawsze mialam bzika na punkcie porcelany i takich fajnym gadzetow i wszystkie mam na puleczkach:) ale Twoj prezencik narazie jest na bardziej widocznym miejscu hihi:*:*
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:28 ----------
hehe nie moglam sie powstrzymac i zmienialam avatar:aty::aty::aty:
-
bardzo dobry pomysł z tymi walentynkami:)