moze jeszcze tydzien nosiłaby je gdyby nie ten jeden co odpadł:nie_powiem: mała zrobiłas betonowe pazurki:D
Printable View
moze jeszcze tydzien nosiłaby je gdyby nie ten jeden co odpadł:nie_powiem: mała zrobiłas betonowe pazurki:D
przepraszam za offtop (czy jak to się tam pisze ) ale jakich żeli używasz , że tak dobrze się trzymają o ile można spytać?
Mała pamietam te pazurki jak je wstawiałaś :D
tyle czasu wytrzymała to az szok :)
najpierw dziewczyny dziekuje
- nie wiem mi sie wydaje ze to farba albo jakis srodek bo mi cos mowila ze sprzatala jakims srodkiem bez rekawic
no bo co to moze byc?choroba?to by byla na calej plytce,grzyb nie......bo bylby pod zelema nie na plytce
-ja uzywam zeli buschman (pmn firma) sa to niemieckie zele.jestem barzdzo bardzo zadowolona a musze wam powiedziec (w tajemnicy ) ze za 250 mlzelu place 40 eruo
za 50 ml 13 euro
takze nei zawsze to co tane jest do dupy hihi
a to tez dzisiejsze tyle ze odroscik 3 tyg
również śliczny :)
a ten odrost 7 tyg, to jakis szok :D Mala musialam dobrze go "przykleic"
moja znajoma ma takie zolte paznokcie od fajek ;)
drugi odroscik tez :ok:
A to moje 5 tygodniowe odrościki.zero zapowietrzeń:)
mała ten 7-tyg odrost robi wrażenie :D pazury już się prawie na koniuszkach naturalków trzymały he he aż cud że ich klienta nie pogubiła:wow:
edit - bardzo ładny odrościk :)
edit sliczny odroscik
to nie od fajek bo ona nie pali hih
podziwiam te niekóte kobiety co przychodzą z odrostem np. 5 tygodni ... bo ja nie mogłam wytrzymać po 2 tygodniach i musiałam uzupełniać bo się z tym źle czułam ... a no i gratuluję wam dobrze wykonanej roboty dziewczyny ... :) :D
mega odrost mamuśki :P
moja mama tez ma tendencje do takich odrostów;p
znalazłam mój odrost z przed jakiegoś czasu :)
3-tygodniowy o ile dobrze sobie przypominam :)
Załącznik 18047
3 tyg to tak akurat do odnowy
To mamuśce szybko popraw :D A nie z takim odrostem chodzi i Ci antyreklame robi :P
odrosty sliczne....
ja sie nie mam czym pochwalic bo góra po 2 tyg mnie trzesie na sam widok...
A takie tam, odrost prawie 4 tyg. No i odnowa już na naturalnych :)
ładna odnowa.
super odnowa:)
i odrost się extra trzyma :)
ja po 4 tyg odrost mam dużo większy więc i tak świetnie wyglądają :)
Dziewczyny super te Wasze odrosty :)
odrosty to macie super ;) szczegolnie mamusiowy :P :)
Odrosty mojej klientki (miesięczne) :P
a już je wrzucałaś niedawno ;)
brawo, brawo !
widac, ze juz zaczynaja robic sie bleee ale ciekawe co z nich wytworzylas :)
hihi dzieki
a wytworzylam znich french
jest w temacie french
ładni się trzyma :)
odrościk 1 klasa ;)
A to dzisiejsze 6 tyg odrościki
6 tyg. to się super trzymają :D:D
o matko ;)
ja juz po 3 tygodniach nie moge na siebie patrzec i wstydze sie wychodzic z takimi pazurkami
nie lubie odrostow i wole kiedy kobiety przychodza co 3 lub 4 tyg bo wtedy jeszcze nie jest tak zle
oczywiscie sa ewenementy :]
No u mnie to tak średnio przychodzą co 3 tyg...niektórzy 4...ale chyba zrobię tak, że powyżej 3 tyg + 10 zł bo mam za dużo roboty przy dużych odrostach :/
ładne odrosciki powiem wam :P
ja swoje tez mialam wrzucić ale oczywiście ofiara losu skasowalam je komputerem prosto z aparatu i musialabym wgrac progam do odzyskiwania zdjęć :( ale musicie mi uwierzyc na slowo ze też ładne byly... bez zapowietrzen :)
Woszczur wierzymy :D