Super :) dopisuje...czy jest ktos jeszcze chetny?? Dziewczyny naprawde warto...
Printable View
Super :) dopisuje...czy jest ktos jeszcze chetny?? Dziewczyny naprawde warto...
pazurku napisz do mnie na gg jakbys mogla 1597429 :)
ladyss moze z nami sie autem zabierzesz nie zabladzisz na pewno :)
FARBSTIFT:o :aty: to wychodzi ze kolejny raz dałas pupy...:P chcac zauwazyc pewna rzecz to ogólnie z twoich postow zaczełą sie organizacja tych warsztatów...(w ogolnym temacie o warsztatach forumkowych..) a teraz sie wycofujesz?? ojjj....
DZIEWCZYNY...a co z reszta?? czy ktoras jeszcze sie wysofuje?? bo chodzi mi o zalatwienie sali...w tym momecie nic nie wiem co i jak ile... prosze o zatwierdzenie swojego przybycia lub rezygnacji na pw....!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 10:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:56 ----------
Agulusia napisałam do ciebie ale chyba masz gg wyłaczone..a ja zaraz z kompa zchodze..
Ja już wpłaciłam pieniążki więc będę na 100% :)
ja tez bede na 100%:skacze:
super ze z sala sie uda:D.........
Paula fajnieby bylo jakbys wyszla po mnie bo ja wiem tylko gdzie pkp jest :skacze:
To jak wiesz gdzie jest PKP to Ty wyjdziesz za to po mnie:D
Jak tylko sie hassi zdecyduje jechac przez Wroclaw to ja będę na 100% :skacze:
hehe no ja chyba pojade tramwajem a wiec pod samym pkp wysiade...:D a dalej potrzebuje mapke:D:D:D:D
W takim razie spotkamy się koło PKP i zgarniemy wszytskich :good:
dobry pomysł...:)
ooooooooooo to rewelacja w takim razie ja bede 9,12 pod PKP :D:D:D
a ja miałam zapłacić w poniedziałek, ale niestety nie dałam rady. Mam nadzieję że w ten czwartek zapłacę (bo w czwartek są chyba poczty otwarte no nie? Oby! Bo jak nie to jutro muszę szybko na pocztę lecieć :()
a ja jeszcze nie wiem o której będę pod pkp ale wiem że będę na 100% :D Jutro wieczorkiem jak będę miała chwilę to obczaję pociągi :D bo to w Mysłowicach jest no nie? :D
no i jeszcze jedna niespodzianka...:D:skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
bedziemy mieli fotorelacje z warsztatów w gazecie...:D:D:D:D:D...wiec dziewczyny pełen look...fryzjer,kosmetyczka i profesjonal make-up:P hehe(żartuje z tym lookiem)...ale sie ciesze...ze sie udało:D
I PROSZE O PRZYJAZD NA WARSZTATY Z PAZURKAMI NA JEDNEJ ŁAPCE ZROBIONYMI...W MIARE MOZLIWOSCI JAK NAJLEPIEJ POTRAFICIE...(technika dowolna...) A Z DRUGA -TĄ WAM WYGODNIEJSZA DO PRACY NA WARSZTATACH- Z NATURALNYMI PAZURKAMI...PEWNIE ZADAJECIE SOBIE PYTANIE PO CO JEDNA ŁAPKA ZROBIONA ?? ZOBACZYCIE NA WARSZTATACH NIESPODZIANKA:P W KAZDYM BADZ RAZIE POSTARAC SIE ...:P
wooooow Niezle super no to ja sie lece zapisac do fryzjera :D:D:D
---------- Dodano o godzinie 21:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:06 ----------
wlasnie mialam pytac czy ma byc wolne 10 paluchow czy wystarczy 5:P:P:P:P
Ty wariacie :skacze: To się muszę zapisać do fryzjera :D chyba że mnie zrobią na bóstwo w salonie hehehe
a tam wariacie:P.... jessuuu... juz sie doczekac nie moge..:D
a co z tą salą? Dogadałaś się z szefem? Bo wątpię żebyśmy się zmieściły w domku :P
spokojnie załatwi sie ja..:) maja wolna 17-18 bo kolezanka tam pracuje..i podpytałam ja...wiec tylko musze wiedziec konkretnie ile osób...wiec czekam na odpowiedz dziewczyn co z tymi ktore sie zapisały ale narazie cisza..:)
ohohoho.... zapowiada się mało powiedziane że ciekawie :D
Pazurkomania czym ty nas jeszcze zaskoczysz? :D
to ile jest w końcu tych niespodzianek? Bo już się pogubiłam. Ciekawe co to za instruktorki będą? ;D
jedna z instruktorek jest rewelacyjna wiem bo sama sie u niej szkoliłam...i dalej szkole.... drugiej osobiscie nie znam..:) ale spokojnie..naucza was bratkow,storczykow i roz z akrylu..:)
ha! ja siędziś bratków uczyłam...ale róże to yh...więc super :kwiatek:
Noooo chyba właśnie teraz pierwszy raz od kiedy jestem na tym forum zbierałam szczenę z podłogi:szczena: I to mają być forumkowe warsztaciki??:D Takie małe forumkowe warsztaciki?:lol::lol::lol:
TAK..to sa forumkowe warsztaciki..o których bedzie glośno..:P jak jest mozliwosc to czemu z niej nie kozystac??:D
Kochana ja się u Ciebie więcej nauczę w ten jeden dzień niż w swojej szkole przez pół roku:lol:
Ladyss mam nadzieje,że tak będzie..:P oby,oby..:D
Pazurku, ja jestem w 99% już przekonana, tylko gorzej z pieniazkami teraz przed swietami..
powiedz mi do kiedy (maksymalnie) mogłabym wpłacic te pieniążki?
Pazurku mój kochany ja będę też na 99 %, ale co do pieniążków to dołączam się do pytanka hassi..? :*
Dziewczyny...jezeli ktoras nie da rady do 5 to prosze o zaliczke 20 zł a reszta przed warsztatami:)
Naprawdę chciałabym być:( 70zł to naprawdę niedużo, ale ja w styczniu straciłam pracę i musiałam wrócić na promocje, gdzie na kasę czeka się naprawdę długo i wcale rewelacji z tego nie ma (na wynajem mieszkania tylko starcza). A produkty się pokończyły i musiałam dokupić kosztem warsztatow. Jeśli będzie napływ choć kilku klientek to z pewnością przyjadę.
A bedziemy same soie pazurki robic czy nawzajem komus bo nie wiem ja z ta lapka jedna zrobiona ma byc :P
ja bede na 100% nie wiem jak szpila czy ja rodzice dowiozą do Legnicy bo z tamtad mam ja zabrać
a i jeszcze jedno pazurku ja mam stolik przenośny na którym robię pazurki jeśli się przyda mogę go zabrać ze sobą pytałam moją koleżankę która też robi pazurki i jest fryzjerką czy by pojechała ale cisza jest niestety jeszcze z nią pogadam w piątek co i jak
będę , będę jechała :* wczoraj sie trochu pokłóciłam z tatą, ale to sie da załatwić do dnia warsztatów :lol:
BĘDZIEMY W GAZECIE?? :o jessuuuu....... ale jak ja bedę wygladać skoro ja musze z miasta o 5 rano wyjechać?? :lol:
Pazurku czyli jak jestem praworęczna to w domku mam sobie zrobić prawą rączkę, a na warsztatach bedę robić na sobie na lewej rączce??
I skoro będą instruktorki, które nas bedą kwiatuchów uczyły robić to musze sobie kupić pędzelek do kwiatków!! :lol: tylko która mi pomoze z wyborem?? :P
Szpila mi Kamilka doradziła pędzelki z Golden Nails, jak chcesz to zamówimy razem, przesyłka wyjdzie taniej i dostarczę Ci je na warsztaty:)
Pazurku dopisz mnie ze znaczkiem zapytania.. czekam na decyzje hassi :]
Czyli jednak jedziesz??!!!!! Jeeeeeeeah!!
:lol: :skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 16:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:42 ----------
pazurku mam pytanie czy te certyfikaciki juz są gotowe, czy dopiero będa???
Bo ja chyba będę musiała sie rozmyślić... :(
ale ciekawe sie zapowiada:) zazdroszczę wam:(
bo nie mam kasy i daleko...