to se nie wyobrazasz jeszcze tej frajdy :D ja wsiadlam po jakis 10 latach do pociagu to masakra :D jak sie czulam dziwnie :D
ale przyznam sie ze to nie to samo co wtedy juz sie czlowiek nie podnieca ze "jedzie pociagiem" :D
Printable View
to se nie wyobrazasz jeszcze tej frajdy :D ja wsiadlam po jakis 10 latach do pociagu to masakra :D jak sie czulam dziwnie :D
ale przyznam sie ze to nie to samo co wtedy juz sie czlowiek nie podnieca ze "jedzie pociagiem" :D
honey, bo teraz PKP daje inne rozrywki i podniety, niż sama jazda... teraz podniecasz się czy Cię nikt nie okradnie lub nie zgwałci ;)
mnie tam jeszcze ani nikt nie okradł ani nie zgwałcił..:P a jeździłam swojego czasu bardzo dużo:)
no jak jade sama to sie troche boje i jak mam isc o 3 rano na pkp zeby do domu jechac ;s pelno tego menelstwa spi itp. to stoje i sie modle zeby juz pociag przyjechal
hehe ja też tak jeździłam i też sama po jakimś czasie się przyzwyczaiłam:)
Milenka to jedziesz zastanowiłaś się już??
Dziewczyny zostaly jakies wolne miejsca w samochodach?
I czesc Wam tak w ogole, bo ja na tym forum nowa;)
sieciunia z dojazdem jakby nie było miejsca u kogoś w aucie to nie mam problemu tu dziewczyny gdzieś w temacie pisały że tam jezdzą autobusy ;)
Jaaaaaaaaaaaaaaa chce już sierpień :D czuję, że będzie super!!!! <-- tak tak podniecam się już...
ja tez sie podniecam :D :D
przypomnialo mi sie a widze ze nikt nie zapytal :D
co do one srolkow
czy farbki akrylowe tez beda do wykorzystania od was? czy mamy zabrac ze soba swoje?
Nie no chyba nie dam rady... moja szefowa chyba oszalała i zobaczcie co się u nas będzie w ogóle działo...
http://forum.wzorki.info/warsztaty/3...za-oferta.html
Ja tam wolę do bitt jechać bynajmniej wiem że będe zadowolona :]
zgadzam się Elu z Tobą w 100%!!
tak tylko niestety te warsztaty prowadzi moja szefowa i by wypadało żebym była tym bardziej że będe miała to za darmo i ona też będzie inaczej troche na to patrzeć..
Milenka ale przecież nie musisz jej mówić ze jedziesz w tym dniu do konkurencji na warsztaty, przeceiż ona swoją wiedze na pewno już ci przekazała ,a warto jest czegoś innego też nauczyc sie od innych no nie wiem zresztą i tak zrobisz jak uważasz:]
no nie wiem jak to będzie pomyśleć jeszcze muszę...
A ja ponawiam. Nikt nie chce skorzystać z promocji szkolenia dla dwoch osob u bitt bezposrednio 4 dni przed warsztatami?? :))) Zachecam dziewczynki!!!
Dziewczyny ten termin jest pewny nie? W takim razie mamy jedna uczestniczke mniej:( Za_necia idzie na wesele 14;/
1. anosia (2dni)
2. vanessita (2dni)
3. sieciunia (2dni)
4. Natalia (2dni)
5. paula (2dni)
6. iwonka p (2 dni)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
9. Sildre (2dni)
10. Kinga (2dni)
11. paulaa(2dni)
12. honeypuff(2dni)
13.milenka_olsztyn (2dni)
14.elaxx76 (2dni)?
15. Różyczka88(2dni)
No trudno:( czasami tak wychodzi....
a co z Charolina? nie bedzie nawet na 1 dzien?
to słuchajcie mozna wpłacic jeszcze ? musze tylko zerknac jak ja tam dojade bo z Leszna az eh jak pociagi jada
Koleżanka Kinga niestety chce zrezygnować, ponieważ dostała zaproszenie na wesele.
Ponieważ wpłaciła już całość, chętnie odsprzeda swoje miejsce.
Bitt nie zlosc sie, zrobilam przelewik przed chwila:)
To co Justi widzimy sie na warsztatach?:skacze:
Hassi ja bym chetnie pojechala ale na tyle dni to mi nikt mojego malego szkodnika nie wezmie:(
To co dziewczyny ustalamy kto co bierze?ja moge wziasc lampe oswietleniowa;)
Ja lampe uv biore:) A oswietleniowej fachowej nie mam, tylko taka na biurko to by mi sie para przydala z taka:D
anoosia, nie dalabys rade kogos do opieki skołować?;p
nie nie ma szans najmniejszych nikt nie ma urlopu wtedy zreszta on jest taki dialel ze ledwo na weekend mam nadzieje uda mi sie go wcisnac do siory i kumpeli jakos sie podziela czasowo;) i jeszcze remont akurat wtedy bede miala wiec fuuul sprzatania wiec nie bardzo:(
a lampke mam taka profesjonalna :P wiec wezme;) potrzebujemy 8 lamp uv i 8 na biurko narazie mamy po 1 z kazdej;)
a dziadkom nie mozesz wcisnac? :D
moj tata jak ma z nim pare godzin zostac to jest chory;)nie ma ani zdrowia ani nerwow ;)bo mlody to taka konkretna kumulacja ADHD ;)zostaje jak juz naprwde musi no i pracuje wiec w tyg odpada a mama mieszka za granica wiec tez odpada:/:
a co z tym dwudniowym szkoleniem u Bitt ? promocyjnym > mozna iwiecej szczegolow prosi ?;p
wszystko pisze w temacie wystarczy przeczytac caly.
Szczegóły wysłałam Ci na prv Archibaladko :*
uzupełniłam wpłaty :) przypominam że do końca przyszłego tygodnia wpłata całości
---------- Dodano o godzinie 14:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:49 ----------
jest opcja szkolenia u Was jeśli tylko znajdzie sie zakwaterowanie dla takiej zbłąkanej duszy jak ja :wstydek:
ale wtedy placimy wiecej, za wasz przyjazd do nas?? :D
niet :P
Ja wezmę lamkę uv :)
ja bym poszła na te szkolenie ale to juz za duzy kosz dla mnie :( ale warsztaty albo szkolenie..:(.
Ja to i to:) i Natalia napewno lampkę uv:)
ja tyz UV bo innej nie mam :D
Wlasnie przelalam pozostale pieniazki na konto :)