śliczniutkie masz włosy :)
Printable View
śliczniutkie masz włosy :)
Farbstift nie prostuj tylko bierz na piankę i będziesz miała piękne loczki:*
Farbrist super :skacze:
Dzidzia Ty też miałaś pokazać swoją nową fryzurkę!! :)
a to moje kudełki :) nie mogę się przyzwyczaic że takie krótkie ale i tak jestem zadowolona :skacze:
super Dzidzia:* jakie prościutkie:)
no tak mi ładnie wyprostowała że teraz mi jest szkoda włosy umyc :P
hehe miałam to samo uczucie jak mi Adaś włoski piknie ułożył:D
Nie myjcie :P.. po co.. i szkoda szamponu i wody.. a takto macie takie wloski jak Wam się podobaja :D
wczoraj z kolezanką patrzyłyśmy w tym wirtualnym styliście jak byśmy w jakich fryzurach wyglądały.. to ja się sobie podobałam w grzywce.. ale tak boije się obciac ze nie wiem :zly: i same minusy w tym widze.. a to bedzie mi na oczy wpadac, a to za szybko rośnie i bym musiała ciagle chodzic przycinac, jeszcze szybko przetłusczają mi się włosy wiec juz pod koniec dnia, jak i nie w jego poowie miałabym tłuste pasma na czole.. afee...:( :/:
No z grzywką jest trochę zachodu ale można się przyzwyczaić. Kiedyś nosiłam takie na 6 mm, potem odrosły i były w wersji blond, a teraz mam długie prawie do pasa.
Jak będę u mamy to postaram się wziąć stare zdjęcia i coś tam Wam pokażę.
Te miałam ze 3 lata temu, grzywkę sama ciachałam.
ale super wyglądałaś w tej grzywce !!
A ja teraz mam taką fryzurkę,do soboty w sobotę idę podciąć i przód skrócić trochę bo mam za długi i mi dynda jak koci ogon.Zawsze miałam długie ale stwierdzam ze lepiej mi w krótszych Załącznik 6907
Hm.. Tak jestem teraz ścięta. Te długie włosy to moje naturalne. [dużo osób sie pyta czy doczepiane.... :|]
Rok temu miałam je na czerwono zafarbowane. Teraz wyglądam tak jak na ostatnim zdjęciu. [fot sprzed paru dni].
Kurczę znalazłam:
(sorki za jakość ale robione zdjęcie zdjęciu)
wow ale krótkie :wow:
Na tym ostatnim co spisz super fryzurka jest bardzooo mi się podoba
no ta ostatnia tez mi sie bardzo podoba , ale trza przyzna ze sie zmienilas :D
o żesz kurcze...
odważna !!
Gakka bardzo ładnie !! tez chce :(
a.ja.ide.we.wtorek.na.zmiane.fryza:D
dziewczyny
w
jakim
kolorze
mi
najladniej??
mi najbardziej podobasz sie w czarnych-tradycyjnie, ale jak byś miała jakiś refleks wychodzący w kolorze fioletu to tez fajnie ;) i w tym ostatnim brązie (troszkę rudawym) tez ciekawie wyglądasz :)
---------- Dodano o godzinie 12:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:08 ----------
REWELACYJNA masz ta ostatnia fryzurke blond-szkoda ze nie widać z przodu na pewno bosko :D
hehehehee
okoi-zrobie.roz;]
moja.twarz.bedzie.rozponznawalna.jak.kamis.sie.zgo dzi................^^
hahaha
a mi sie podobasz w ostatniej w pierwszym rzedzie i w drugim rzędzie w pierwszej :P no i w czarnych :skacze:
to tak jak mi :P
Dziewczynki a mi lepiej w prostych czy kręconych??
iw takich i w takich jest Ci świetnie ale jak dla mnie ciut lepiej w kręconych:)
a ja chyba oszalalam,w Srode robie sie na blondyne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az sie juz boje,ale mi sie chce takiej calkowitej zmiany,po tych pasemkach i pikowych kolorkach chce cosik zupelnie innego czego jeszcze nigdy na moim lbie nie mialam,jak bedzie juz po i da sie ogladac to wstawie wam fotki!
trzymajcie kciuki!!!!!! za moje nerwy
Pina ślicznie wyglądasz i tak i tak :)
Donna szalona kobieto!! czekamy z niecierpliwością na Twoją głowkę!!!! Trzymam kciuki ! :yess:
Ja chce ten rudyyyyyyyyyyyyyyyyyy,gdzie moge kupic taki kolor i z jakiej firmy?Tu nic takiego nie moge dorwac,buuuuuuuuuuuuu
no to ja wkleję foto mojej aktualnej fryzurki.. Są to moje naturalne włosy...
Trochę dziwnie wyszłam ale co tam.. ;)
a czemu nienawidzisz ?? ładnie Ci :D
strasznie mi się podobają krótkie włoski jak fryzurki powyżej w tym temacie ale niestety chyba bym się nie zdecydowała bo mam zbyt okrągłą twarz:P:P:P
ale lubię eksperymentować:
a to moje wcześniejsze;););)
tez emo mi się podobaja i takie jak niżej mogłabym miec z natury :love:
ahh.. marzenia :(
http://images.askmen.com/galleries/a...-picture-1.jpg
jak ja bym chciała mieć takie loczki...
a przynajmniej umieć sobie takie zrobić... <marzy> :love: