śliczne prace co jedna to zdolniejsza gratuluje tatentów:*
Printable View
śliczne prace co jedna to zdolniejsza gratuluje tatentów:*
Gratulacje dziewczyny :ok: Zwyciężyły piękne prace :D
Ja rowniez gratuluje!! swietne prace!!
Frytusia :aty:za brzydki sposob wyrazania emocji... u nas jest inaczej niz na innych forach wiec u nas TRZEBA zachowywac sie z kulturą...
a jesli chodzi o temat to dla mnie nie ma tu czegos takiego jak praca niezgodna z tematem w pracach tu wystawionych... bo interpretacja to interpretacja... nie bylo konkretow ze ma byc w kolorach fioletu ani jakimi materialami zrobione... sa prace ktore kojartza sie z marka od razu a niektore nie i koniec :D ale ja tu nie widze nic niezgodnego z tematem :D
szczegolnie ze po ogloszeniu konkursu zaraz pisalam ze nikt nie bedzie mogl zarzucic niezgodnosci z tematem bo gdybysmy sie trzymali go kurczowo to trzeba by bylo narysować zestaw żeli w kapielowkach nad morzem :P no co :D
a prace podiumowe jak najbardziej zasluguja na uznanie bo te wiekszosci kojarza sie z marką :D :D
wow, prace 6,9,11,22,24, są po prostu bajeczne
Gratuluję dziewczyny.Ja mam chyba jakiś dar jasnowidzenia albo co,bo jak oglądałam prace to pomyślałam"O...te są super,pewnie będą na 1 miejscu" i co...są:D Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych i tych bez miejsca na podium też-bo wszystkie prace piękne:)
gratuluje serdecznie:D
Gratuluję Panią na podium i pozostałym uczestniczką. Chciałabym również serdecznie podziękować za uznanie dla mojej pracy:)
[quote=zyza;199830]Frytusia :aty:za brzydki sposob wyrazania emocji... u nas jest inaczej niz na innych forach wiec u nas TRZEBA zachowywac sie z kulturą...
jakie znowu emocje?poprostu mowie,ze sie dziwie 2giemu miejscu bo jak dla mie nic szczegolnego.moje zdanie osobiste :).3 miejsce powinno byc na drugim jak dla mnie ;) a Ty nie poucza nikogo czy jest kulturalny czy nie, bo nikomu nic zlego nie powiedzialam.
prosimy o kulturalne zachowanie i zwracanie uwagi na język
a także zachęcamy do wstawiania swoich konkursowych prac mm w albumy ;)
oj frytusia widać jak cię w domu wychowali. "a ty" to sobie powiedz do swoich kolegów lub kogo tam chcesz. u nas imion i nazwisk nie ma ale są loginy i raczej ich używaj, bo na tym forum nikt nie toleruje ...:nie_powiem:
P.S dziękuję za uznanie dla mojej pracy, bo to właśnie moje paznokcie są na 3 m-cu, to jest właśnie taka grzeczna aluzja do a ty? i chamstwa w niej nie ma (jeśli rozumiesz)
Zaczyna się robić niesmacznie... konkurs się zakończył i proponuję również zakończenie tej bezsensownej dyskusji.
Dziewczyny nie ma co języka (klawiatury) strzępić :kwiatek: wypowiedź świadczy tylko o frytusi, a mnie to nie rusza. Znam swoje możliwości, cenie swoją prace i jestem z niej dumna. Nawet jakby była na ostatnim miejscu :)
Ale tak swoją drogą z chęcią bym frytusia zobaczyła twoją szczególną pracę (nie martw się-ja jej nie skrytykuje) i zobaczyła jak ty sobie wyobrażasz prace wyjątkową :) czekamy ;)
dziękujemy za udział wszystkim uczestniczkom i osobom głosującym w sondzie :) :kwiatek:
Gratulujemy wygranym i zapraszamy do brania udziału w kolejnych konkursach :) :
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...moto-show.html
oraz
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...animowane.html
przypominamy o przesłaniu PW z danymi osób,które wygrały konkurs,jak również sondę do Forum Paznokcie Wzorki.Info - Zobacz Profil: Alicja Chrzanowska
Dziękuje serdecznie za dyplom konkursowy:D
pochwalcie się dyplomem:) chce zobaczyć:) jeśli można:)
za projekt dyplomu serdecznie dziękujemy agnieszce-x :kwiatek:
oraz adze za wypisanie i rozesłanie uczestnikom :kwiatek:
Bardzo dziękuję za wspaniały dyplomik :) :love: Oto on
Załącznik 29498
O Boże jaki piękny jak sie jeszcze poducze to napewno wystartuje w konkursie ,zeby taki zdobyć!!!!!
Ja również dziękuję za dyplomik, jest CUDNY :skacze: :*
Ale śliczny dyplomik:love: aż żal że nie wziełam udziału ale będą następne konkursy;)
O tak dyplom jest po prostu przepiękny . Baardzo dziękuję :*
Dyplom marzenie! Prace marzenie!
GRATUUULAIIISIONS Mistrzynie :yess:
Dziękuję za nagrody i za piękne dyplomy:D
Ja również dziękuję za dyplomik:przytul::przytul:
serdecznie gratuleję wygranym :)
piękny dyplom
Emila B. Piękny dyplom za świetną pracę :ok:
jeeeeeejku tak dlugo mnie nie bylo- nie ma to jak urlop z brakiem dostepu do internetu...
a tu taka niespodzianka!!!!!!
bardzo ale to bardzo dziekuje za uznanie, jestem w szoku,ze moja praca zajela 1 miejsce, jestem taka szczesliwa :D
dziekuje, dziekuje, dziekuje!!!!!!!!! ;) ;) ;) :* :* :*
oczywiscie gratuluje pozostalym na podium jak i wszystkim innym za udzial w konkursie, swietne prace :good: :)
Gratuluje wszystkim wyroznionym, prace piekne, napatrzec sie nie mozna, oby wiecej takich konkursow!!:)
Gratulacje dla Wszystkich którzy wzięli udział w konkursiku - no i wielkie brawa dla zwycięzców !!!:kwiatek::brawa::brawa::brawa: