ha mowilam ze ankieta bedzie miala ze 2 strony...niezle....juz widze te godziny spedzone na ogladaniu i wybieraniu heheheh super....oby kazdy konkurs cieszyl sie taka popularnoscia:D i frekwencja:D
Printable View
ha mowilam ze ankieta bedzie miala ze 2 strony...niezle....juz widze te godziny spedzone na ogladaniu i wybieraniu heheheh super....oby kazdy konkurs cieszyl sie taka popularnoscia:D i frekwencja:D
O matko dziewczyny jestescie szalone:-) tyle prac;-) a ja niestety nie wiem kiedy je zobacze bo komp dalej padnienty a na telefonie prawie nic nie widac...
O matko tyle prac!:wow:
czekam zniecierpliwionaaaa :D :skacze:
W końcu konkurs bez ograniczeń to i prac tyle- a ile dyplomów będzie do rozesłania:P
ciekawe ile kreskówek sie powtórzy?
No tak, szerek masz rację:D a tu same Kubusie Puchatki czy Smerfy:haha::tany:
Czy same Kubusie czy smerfy z 68 wybrac 3 najlepsze nie lada wyzwanie a ogladania ile bedzie, dluga droga eliminacji:)
o szok tyle prac ciężko się bedzie zdecydować
Kurcze!! Ile prac!! Dziewczyny poszalałyście :D Już nie mogę się doczekać aż zobaczę te cuda :)
Powariowałyście? :P aż tyyyle prac?! Mnie to się chyba z pół dnia te zdjęcia będą ładować! :P (w tym moja jedna :P)
Jeszcze tylko 2 dni :skacze:
No pięknie :) W końcu nie trzeba było maltretować własnych paznokci, szukać modelki, to i można było popracować :)
ciekawe czy dzis wieczorkiem juz bedziemy mogły podziwiac czy jednak tego 9.09 ;P
Ja też już się nie moge doczekać Waszych prac :D a bedzie co ogladać ;)
Jeszcze tylko doba !!!!Ufffff
robie sie coraz bardziej niecierpliwa :cwaniak2: :huh: hahahhaa
Ja też jak głupia wchodzę co troche i sprawdzam :leze:czy już są wystawione a tu nima i nima:haha:Już się nie moge doczekać :ziewam: :kawa:
połowę roboty zrobiłem już w niedzielę ale od tamtej czasy nawet jednego wieczoru wolnego .. nie wiem czy zdążę ale się postaram ^^
no lepiej sie postaraj :aty:
hehe Kamis my Ciebie zjemy jak nam prac nie wrzucisz :P hihi ;) :skacze: :skacze: :skacze: :skacze: :skacze:
jeszcze nie ma............... o jaaaaaaaa
pewnie będą o godz. 23:59 :P
nie no bez jajow^^ mialo byc DO 9.09 a nie 9.09 o 24.00 :)
Ja tu dziś wchodzę przekonana że będą a tu masz jak nie było tak nie ma ;(
dziewczyny....prac jest duzo, każdą trzeba obrobić.....przy tym jest mnóstwo pracy a Kamis ma jeszcze prace zawodową i rodzinę...wykażcie trochę zrozumienia:) i poczekajcie.....juz niewiele zostalo
Ależ oczywiście że rozumiemy:) i nic nam nie pozostaje jak czekac:skacze: W końcu -jak Kamis nam tego nie pokaże to i tak tego nie zobaczymy:leze: więc czekać trzeba:ok:
czekamy czekamy :)
Nah... normalnie napięcie większa niżby już wyniki ogłaszali :P
poczekamy to zobaczymy :D
Szybko z pracy pędze aby zobaczy prace a tu jeszcze nic niema. Ale to nic poczekamy zobaczymy.
final countdown.....hi hi hi
i cisza:) czekamy....czekamy...czekamy... az sie doczekamy:)
Pewnie, że się doczekamy :) Choć mam wrażenie, że administracja powinna dawać sobie więcej czasu w regulaminie na wstawianie prac - nie jest rzadkością, że sprawy codzienne uniemożliwiają wywiązanie się z terminów - a po co dodawać sobie roboty nad miarę? Przecież my poczekamy a i marudzić zaczynamy dopiero w terminie :P
To też pewnie było zaskoczenie i dla administracji, bo mimo wszystko nikt się nie spodziewał, że aż tyle prac będzie :)
:( nadal nic :(
chociaz jakies info kiedy beda by sie przydalo.... a tu nic
Ja tez siedze i czekam......a juz by sie spac poszlo:)Ale ciekawosc silniejsza!
dzisiaj będą ;]
:woot: ja oszaleję od tego napięcia :woot:
Ehhhhhhhhhhhhhh.... i już wiem że będę niewyspana jutro :P
no nie :D ja nie wytrzymam :D