kochane piszcie prosze naa temat waszych wrazen dot tych odzywek...
czy zauwazalne jest wzmocnienie miekich slabych paznokci czy wydluza trwalosc hybrydki u pan ktor mialy do tej pory z tym problem?
Printable View
kochane piszcie prosze naa temat waszych wrazen dot tych odzywek...
czy zauwazalne jest wzmocnienie miekich slabych paznokci czy wydluza trwalosc hybrydki u pan ktor mialy do tej pory z tym problem?
Skierowałam Cie do tego działu po to, żebyś go PRZEJRZAŁA, a nie pisała ponownie pytań - wystarczy cofnąć się ciut - masz odpowiedzi. A jak chcesz znaleźć innych sprzedawców wystarczy wpisać nazwę w Google - powinno coś wyskoczyć:)
chokolada jestem na biezaco ale czekam na opinie po dluzszym okresie jej stosowania wiadomo ze z czasem uzytkowniczki beda mogly sie dokladniej wypowiedziec ktora lepsza i jakie daje efekty...;)
---------- Dodano o godzinie 18:26 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:33 ----------
upup
dłuższy okres stosowania to co najmniej 3 miesiące, kup, sprawdź sama, wszystkie narazie TESTUJEMY te odżywki.
A ja mam takie pytanie: czy jedna warstwa tej odżywki (bez kolorowej hybrydy) naprawdę zabezpieczy paznokieć, nie skurczy się w lampie? Czy może bezpieczniej położyć dwie warstwy, ale jedną warstwę odżywki i na to top harmony hybrydowy?
Jedna warstwa wystarczy, ale mozna polozyc dwie ;) ja klade jedna i nic sie nie dzieje. nie nakladam zadnych topow na to bo nie ma takiej potrzeby.
kochane zakupilam pomaranczowa vitagel jak sprawuje sie pod kolorkiem?p
Pomaranczowa jest taka bomba witaminowa i jej zastosowanie to polozenie na plytke bez koloru. Pod kolor typowo jest ta zielona :)
Robię tak samo :-P
kurcze tez tak slyszalam ale pani w hurtowni powiedziala mi ze po zastosowaniu zxielonej nieraz szybciej kolor schodzi czy odpada....
a jak kolor trzyma sie na pomaranczowej? czy ta pomaranczowa daje widoczne efekty poprawy? po jakim czasie?
wczoraj byla u mnie babka ktora uzzywala 1,5 tyg odrzywke eveline i mowi ze paznokcie duzo sie jej poprawily przez ten czas...
mam klientki ktore maja swoja plytke slaba ,miekka,cienka szukam sposobu zeby wzmocnic te pazurki bo wiadomo ze na twardszych pazurkach hybryda lepiej sie trzyma...
myslalam jeszcze aby klientki malowaly odrost paznokcia ta odrzywka eveline co o tym sadzicie?
ja tak wlasnie zaleciłam swojej kolezance ktora niechciala juz uzupelniac paznokci, zeby wlasnie odrost malowala odzywka, i jak chce to oczywiscie kolorowym lakierm jesli ma ochote, ale zeby dbala o ten odroscik...w sumie to miesiac juz minał musze obejrzec jej pazurki i napisze jakie sa efekty:)
Czaje się na te obie odżywki :)
Powiedzcie mi moje drogie jedno...
Czy któraś stosowała którejś z tych odżywek po ściągnięciu żeli??
Jak wiadomo pazurki są troszkę osłabione i zastanawiam się jakie są efekty po tej odżywcze, jak z regeneracją
Dobre pytanie Piniusia. Póki co ja ci na nie nie odpowiem, ale dziewczyny z pewnością tak:D
Ja dopiero zamówiłam tą pomarańczową, a pani w hurtowni powiedziała mi, żebym w ogóle nie łączyła tych odżywek z kolorową hybrydą, bo jest to sprawdzone, że hybryda nie będzie się tak dobrze trzymała jak na zwykłej bazie. No więc postanowiłam zakupić pomarańczową i oczywiście zrobię eksperyment z kolorkiem na sobie i mamie, a klientkom póki co będę aplikować samą odżywkę i ewentualnie lakier:)
Ja powiem jedno...
Myslę że nie raz kupię tę 'odżywkę' ale nie ze względu na właściwosci odżywcze, a na to, że jest tańsza od bazy harmony, a świetnie sie trzyma !
nalozylam 2 pania odzywke pomaranczowa i kolor zobaczymy jak sie bedzie trzymac ...
co do pazurkow po zelu to wczoraj mialam klientke ktora 1,5 ty smarowala eveline ta z krzyzkiem i mowi ze widzi bardzo duza poprawe i faktycznie paznokcie byly w dobrym stanie...
musze jakos wzmocnic pazurki niektorym klientka bo na cienkich gorzej sie trzyma...
Wczoraj miałam Panią po 4 tyg. chodzeniu z kolorową hybrydką na Zielonej odżywce Harmony. Do tej pory pojawiała się u mnie co 2 tyg z odpryskami i ogryzkami - tym razem przyszła z pazurkami poza opuszek :o Więc bzdurą jest, że na zieloneh hybryda sie szybciej kruszy - właśnie odwrotnie! Na sobie wyprobuję pomarańczową bo właśnie skróciłam na maxa swoje osobiste.
Na prawdziwe efekty trzeba niestety czekać ok 2-3 miesięcy. Ale już samo to ze Hybryda lepiej się trzyma jak napisała natalia - pokazuje że dobrze ja mieć:)
No to jestem bardzo ciekawa Kamillxx - daj znać jak wrócą:D
bede testowac... to stale klientki wiec powiedza jak bedzie cos nie tak
a ja właśnie dorwałąm dwie osoby i bedę stosować u nich tą kurację przez 3 miesiące (co dwa tygodnie spotkania), będę robić fotki i czekać na efekty :)
Super aurelia:) A powiedz które odżywki będziesz testować, same czy z kolorkami?
Ja wczoraj nałożyłam siostrze hybrydę na zieloną odżywkę z Harmony, też dam znać, czy jest różnica między nią a zwykłą bazą :)
Skoro zachwalacie to i ja sobie sprawię zieloną, bo i tak muszę zakupy zrobić i też będę testować, a co! :P
Wstawiam zdjęcie po 2 tygodniach z pomarańczowym vitagelem, pani ma swoje paznokcie całkiem mocne, wcześniej nosiła kilka miesięcy żele, jak widać trzymają się, tylko na jednym paznokciu odeszło trochę z boku, na ten moment mogę powiedzieć, ze wcześniej z takim odrostem pani przychodziła po miesiącu. Innego działania ożywczego narazie nie widzę być może to dlatego, że odżywkę stosujemy u tej pani właściwie tylko żeby zawsze mieć pod lakierem bazę i ewentualnie błyszczące paznokcie, a pani swoje paznokcie ma mocne i raczej nie ma z nimi problemów . Przepraszam za te czerwone miejsca to niedomyty jeszcze dokładnie bordowy lakier.
Zen, dajesz jedną warstwę, bez primera?
nie daję primera sam dehydrator, jedna warstwa odżywki + jedna nabłyszczacza hybrydowego (tutaj mm)
A widzisz, dajesz jeszcze nabłyszczacz - dobrze wiedzieć:D A ściągasz tak jak hybrydki czy spiłowujesz?
zen jaki dehydrator polecasz?
Najczęsciej spiłowuje jest mi szybciej i ofc bardzo delikatnie, najczęsciej pierwsza warstwa pilnikiem, potem blokiem polerskim.
Ja mam z Ra nails, nie mam porównania z innymi, jest ok. Dziewczyny polecały wiec wziełam, sprawdza się :)
moje drogie a wiec testuje odzywke vitagel pomaranczowa do tej pory
-przysla do mie pani gdzie z malego pazurka zszedl jej lakier calkowicie odkleil sie jak naklejka i nie wie nawet kiey
-druga odprysnal z kciuka a koncowki sie przecieraja ale ma hybryde po raz pierwszy poprawke zrobilam jej z foundation wiec bede testwac czy jest roznica
-trzecia to kolezanka ze podobno wszystko jej zeszlo z rak ze sttop nie jak ja spotkam to dowiem sie dokladnie co i jak
-czwarta
jak polozylam odz kolor i nawierzchniowy bylo ok jak dalam odrzywke i nawierchniowy 4 zeszly a na jeden dalam tylko odrzywke wiec bede wiedziala jak sie trzyma
wszystko mam gelish kolor estetiq
moze wiecei dlaczego tak sie dzieje?
jakie sa wasze doswiadczenia z tymi odzywkami?
Moja siostra nosiła hybrydowego frencha z zieloną odżywką 2 tyg., Przyszła na zdjęcie z jednym brakującym (wskazującym). Reszta wyglądała całkiem ok, chociaż ze zwykłą bazą jeszcze nic nie zgubiła. Robiłam nie dawno jeszcze jeden set z tą odżywką, zobaczę za trzy tyg. rezultaty :)
Jutro mam na pazurkach dziewczynę chodzącą już ponad 4 tyg. z odżywką zieloną i kolorem. Widziałam odrost - mega! Ani jeden pazurek nie uszkodzony. Jutro wrzucę zdjęcia:)
---------- Dodano o godzinie 14:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:08 ----------
Tak jak juz wcześniej pisałam Pomarańczową odżywkę stosuje sie wyłącznie w celu odżywczym, a więc nie powinno się jej niczym malować, żelować - może też zaistniał konflikt miedzy produktami różnych firm.
Pod kolorowe Hybrydy i lakiery zalecana jest Zielona.
Obie stosuje się podobnie - nakładając dwie warstwy odżywki plus top Harmony.
W takim razie ja kupię zielona.
Dla jasności czy zielona spokojnie może być noszona bez żadnych
Kolorów?
Tak, ale jeśli masz Pomarańczową to ona jest taką bombą witaminową na naturalki. Zieloną dawaj pod kolorki i lakiery:)
Dziewczynki a czy zielonej pod kolor dać 1 warstwę czy 2? Bo zakupiłam i będę testować na sobie to na bieżąco będę widzieć co i jak ;)
powiem wam ze na twardych paznokciach jest ok ale na miekkich nie
pomaranczowa jako sama odzywke mam dawac sama 2 warstwy i top? czy bez topu? bo juz zgupialam a czy ta zielona rzeczwiscie cos daje widzicie rezultaty ?
A te odżywki z Vitagelu kupujecie tylko w Eurofashion ? tylko tam są dostepne narazie?
sprobuj nov-med -dzie
Ja zdaję relacje co do zielonej...
Mamie spokojnie sie trzyma, a ma ciezka prace, rece ciagle gdzies włożone, w wodzie najwiecej itd itd.
Trzyma sie spokojnie 2 tyg. Już drugi raz przywaliła tym samym pazurem i sie złamał dlatego robimy od poczatku, ale wytrzymały by dłuzej, to na pewno ;)
Ale...
Mama kiedys miała bardzo twarde pazurki, jak jej sciagam hybrydy to ma strasznie cieniutkie i łamliwe pazurki... Doszłyśmy do wniosku, że to wina leków..
Więc robię jej juz na pewno powyżej miesiąca i odżywka jeżeli ma jakieś wartości odżywcze to nie działa. Zobaczymy jak dalej.
Ja zawsze daję jedną warstwę vitagelu i w zaleznosci od tego czy pomarańczowa czy zielona to albo nabłyszczacz albo kolor hybrydowy, ale widzę, że nie wszystkim się trzyma tak jak powinno więc chyba zacznę dawać jak Choco dwie warstwy viagelu być może w tym tkwi problem. Działanie odżywcze ciężko stwierdzić bo dużo Pan na zimę chyba nie wychodzi w ogóle z domu a co dopiero na takie 'rarytasy'.
Stosowanie Vitagel-u
https://www.youtube.com/watch?v=FbyEAq0h2jc