jestem pod wrażeniem dziewczyny, aż się rozmarzyłam :]
Printable View
jestem pod wrażeniem dziewczyny, aż się rozmarzyłam :]
Oj, jak mi się marzy własny salonik...na razie jednak to jedynie sfera marzeń...póki co muszę w ogóle ruszyć z robieniem pazurków za pieniądze, żeby zdobyć więcej doświadczenia i móc myśleć o otworzeniu czegoś swojego :) Ale Wasze saloniki bombowe!!!
dziewczyny śliczne macie saloniki :)
ja mam nadzieje ze juz niedlugo zamieszcze fotki jak sie urzadzilam ... jak narazie bieganie po urzedach itp itd :)
kurde, jakby mnie było stać to napewno otworzyłabym coś swojego:( Takie moje małe marzenie;p
a ja chyba sie przebranżawiam na dojazd do klienta... paznokcie moge robic w dom z dzialalnością... bo babka która wynajmuje mi lokal strasznie mnie wkurza... na samym poczatku chciala 650zl po miesiacu doszedł vat 22% ale to przełknęłam już. mówiła że do tego wszystkiego dochodzi jeszcze 130zl opłat ale to co pół roku. teraz się okazuje że te 130zl mam płacić co miesiąc... wkurza mnie poprostu to że ta kobieta tak kombinuje... mogła odrazu to wszystko powiedziec a nie... mnie teraz z miesiaca na miesiąc ten wynajem coraz więcej kosztuje..
też bym się wkurzyła...a nie myślałaś o tym żeby poszukać innego lokalu? jak ja nie lubie takich ludzi ;/
Moj "burdelik" po przeprowadzce:] Waży chyba tonę:o
Załącznik 11701Załącznik 11702
choco !! to teraz musisz poszukać tanich tragarzy ,żeby dojechać do klientki :D
---------- Dodano o godzinie 15:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:48 ----------
milenka Twój kacik jest przesłodki :) uroczy :)
---------- Dodano o godzinie 15:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:01 ----------
woszczurku dostałam oczopląsu od tej ilości gadżetów :good:
swietne kaciki :)
myślalam ale wszędzie strasznie drogo..;/
Buahahahah... usmiałam sie do łez:lol:
Piękne macie te kąciki:* Szczególnie mi przypadł do gustu od Milenki :) Kocham różowy :))
A moj kącik... hmm no cóż.. 3 poziomowa półeczka i stolik i lóżko i krzesło;p
Malo ozdóbek, zeli itp ale narazie wystarczy :)
Półeczka wykonana ręcznie przez mojego dziadka :)) bo zeby kupic to mi za drogo xD
Jeszcze bedzie oklejona tapetą albo czymś, zeby gwózdków nie było widać;p
jak się podoba?:))
no kochana masz bardzo zdolnego dziadka, zrobil ci sliczna puleczke tez taka bym chciala dostac od swojego dziadka ale go juz nie mam
ech wiekszosc chyba juz stracila dziadków... :(
Dziadek moj bardzo zdolny, potrafi zrobic cos z niczego ale niestety alkoholik...
Ale powiedzial ze jak ktoś chce to on może taką zrobic xD także sie nie martwcie:D
Mi by sie taka półka przydała, bo mam mało miejsca w pokoju a tak to bym sobie wsunęła ją pod biurko i by nie zajmowała dużo miejsca... chyba przemycę półkę na kosmetyki z łazienki :hahaha: bo też jest na kółkach :D
mimi ale ona jest wysoka;d pod biorko by sie nie zmiescila :skacze:
natalia
kuzynowi robil na narzedzia 2poziomowa, a ja pomyslalam ze do pazurkow by mi sie przydala:D i zrobilam rysunek techniczny z wymiarami i wszystko jak ma byc no i mam xD:D tylko klientek brak;p
woszczurku
ale moj dziadek jest zawodowym alkoholikiem, co on juz przez wodke nie narobił... spalił sobie polowe ciała itp.. szkoda gadac... ale to taki maly offtop, sorry ;*
no właśnie mam taką w łazience trójkątną ;P 3-poziomową:D
tez je kiedys widzialam:D bardzo fajne, bo sa male i wygodne xD:)) ja mam ciut wieksza ale wiecej sie chyba zmiesci :) bo lampe chyba ciezko bylo by wlozyc do tej trojkatnej;>
no raczej ale ja lampki jak na razie nie używam;)
Ciekawy patent z tą półeczką :)
mnie też się podoba :)
dech mi zaparo!!
Rewelacja!!!!!! Piękne połączenie starego z nowoczesnym.
wooow seqoya piękny salon:szczena:
a to moje stanowisko pracy xD
specjalnie biurko przestawiłam i tato je troszkę przerobił żeby wygodnie było :)
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/810590e0.jpg
http://www.fothost.pl/upload/10/01/024d4df5.jpg
he he, też mam te bambusowe czy jak je zwał pojemniki, jednym mam waciory a w drugim formy:)
ale bardziej "sterylnie" będzie jeśli zamiast ręczniczka frotte podkładac bedziesz ręczniki papierowe, dla każdej klientki nowy. będzie widac że dbasz o dezyfnekcji i higiene, nawet jesli robisz tylko mamie czy koleżankom...
Woszczurek ma racje;) Ja na poczatku tez tak robilam, a potem zaczelam podkladac zwykle papierowe reczniczki i widze ze dziewczyny jakos bardziej zadowolone sa ;> nie wiem czemu, ale ja tez sie inaczej czuje ;) jednak wiesz, idac ze dbasz o te higiene wtedy ;*:)
hym...w sumie coś w tym jest. Jakoś tak bardziej profesjonalnie:D
dokladnie xD
dzięki za rade ;)
zastosuje się do niej następnym razem ;)
każdy też ma swoje przyzwyczajenia, ja także zawsze podkładam papierowy ręcznik bo potem wszystko co spadło np pyłki wyrzucam razem z tym ręczniczkiem i o wiele szybciej jest posprzątane :)
no udalo sie nareszcie mam swoj maly kacik :D ale jestem szczesliwa!! Stylizacja Paznokci "BABINIEC" :skacze: