Ja również polecam WALKING DEAT jak również TRUE BLOOD :ok: oglądamy z mężem jak tylko mamy czas :yess:
Printable View
Ja również polecam WALKING DEAT jak również TRUE BLOOD :ok: oglądamy z mężem jak tylko mamy czas :yess:
Widzę, że mamy tu niezłe weteranki serialowe:D. Chociaż czasem ratują zycie od nudy, zwłaszcza, że zima się zbliża, a razem z nią długie wieczory.
Do mojej listy odhaczonych seriali z dniem dzisiejszym dołączył breaking bad. Początkowo myślałam, że zupełnie mi nie podejdzie - bo myślałam, że nie moja tematyka, a tu przemiłe zaskoczenie. Wspaniały. Po obejrzeniu go czuje się spełniona :D
No i znów nie mam co oglądać :D Czy któraś z weteranek poleci mi jakiś dobry serial kryminalny ? Najlepiej zagraniczny :)
Ja koncze Housa i jak przyszle Malenstwo pozwoli to zabiore sie za Dowody Zbrodni ( Cold Case ). Widzialam w telewizji, spodobal mi sie. Kriminalny z mloda agentka, ktora rozwiazuje sprawy morderstw z kilku/kilkunastu lat wczesniej ;)
katerina15 ja ostatnio wpadłam w fale oglądania PROFILAGE :love: francuski kryminał, fajna fabuła, przystojny aktor, piękne widoki paryżewa :love: czego chcieć więcej :)
Germana fajny serial mi poleciłaś:) Początkowo nie przemawiał do mnie fakt, że to serial francuski, ale po obejrzeniu wóch pierwszych odcinków przestało mi to zupełnie rpzeszkazać :D fajny gówny boharter no i Chloe :D
A ja w miedzy czasie czekając na jakieś propozycje znalazłam serial z 2009 r i tez mi sie spodobał - lie to me (magia kłamstwa) . Facet potrafi rozpoznać czy ktoś kłamie zwracając uwage na wszelkie jego gesty, zachowania i mimikę twarzy. Po obejrzeniu tego serialu jakoś tak inaczej sie patrzy na ludzi i aż chce sie nauczyć wszystkich tych sztuczek ;D
Uwielbiam Breaking Bad. Szkoda tylko, że już się skończył.
A ja nigdy jakoś nie mogłam się przekonać do "Breaking Bad". Za to uwielbiam takie seriale z klimatem jak "The Fall", "Fargo", "Outlander", "The Affair" czy najnowszy "Fortitude".
Ja aktualnie czekam na nowy sezon Vikingów, polecam!
Nowy sezon się zaczął. Po drugim sezonie nie mogłam się doczekać nowego, a teraz, gdy jest, trochę mnie nudzi... Wolę ostatnio oglądać the walking dead ;]
zabralam sie za Lost, jestem na 3cim sezonie i juz lapie sie za glowe xD
Chicago Fire i Chicago PD to seriale z wysoką oceną i taką fajną atmosferą w pracy - warto zobaczyć!
Ja zabieram się za Mr.Robot 9,4 na IMDB musi być super :)
Czekam na Colony
jakiś czas temu nadrobiłam zaległości w "Z Archiwum X", a teraz czekam na wznowienie :D
A co sądzicie na temat seriali historycznych? Widziałam listę popularnych tytułów: http://plus50.pl/najpopularniejsze-seriale-historyczne/ i szczerze zastanawiałam się nad oglądaniem Dowton Abbey.
Uwielbiam seriale
____
Festool
Dla mnie też kryminały są jednak najlepsze, a przyznam, że oglądałem ich już naprawdę mnóstwo w swoim życiu. Co zaskakujące, uważam, że nasze rodzime produkcje naprawdę stają na wysokim poziomie :D Ostatnio na przykład ciekawą propozycją jest Krucjata - sprawdź koniecznie!