mi też się podoba pomysł z egiptem i stare cywilizacje :ok: zobaczymy może się coś uda skroić ;)
Printable View
mi też się podoba pomysł z egiptem i stare cywilizacje :ok: zobaczymy może się coś uda skroić ;)
Starożytny Egipt to nic innego jak właśnie starożytne cywilizacje Egiptu...zresztą zwał jak zwał o jedno i to samo chodzi :D
Fajnie jakby taki konkursik doszedł do realizacji :) ciesze się, że mogłam narzucić ciekawy temat:skacze:
belunia świetny pomysl jestem za :skacze:
ciekway temacik z tym Egiptem, piasek piramidy, hmmm może być interesująco
tak i te kolorki :love::D
Egipt to byłyby trzy motywy: piramidy, sfinks, faraon. Ewentualnie jakiś wielbłąd :) a starożytne cywilizacje byłyby lepsze, bo wtedy tematem mógłby być między innymi Egipt ale też Majowie, Aztekowie, Chińczycy, Grecy, Rzymianie czy nawet Polanie :) Super :)
---------- Dodano o godzinie 19:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:06 ----------
Belunia chodziło o starożytne cywilizacje np Egipt :)
[quote=Zuzanna Rzeszewska;170875]Egipt to byłyby trzy motywy: piramidy, sfinks, faraon. Ewentualnie jakiś wielbłąd :)
a co z , pustyniami, skarabeuszami, kotami, które Egipcjanie czczcili, ich wszytskimi bogami ( jak np. Re - Bóg słońca), hieroglifami, mumiami, grobowcami, skarbami, kultami? :)
:) mnóstwo jest takich motywów ale przeważnie sięga się po te najbardziej kojarzące się z tematem :D ale pomysł jest świetny i myślę, że konkurs miałby super powodzenie. Sama z chęcią wzięłabym udział :D Tylko żeby nie skupiać się na samym Egipcie bo nie była to jedyna starożytna cywilizacja :) może najbardziej bajkowa dla nas...
Moim zdaniem jeśli starożytny Egipt to Egipt i wszystko to co z nim związane....a starożytne cywilizacje ogólnie to trochę za szeroki temat i weź teraz tłumacz każdemu z osobna co Twoje paznokcie przedstawiają...bo przecież nikt się nie kapnie czy to historia Majów czy Azteków itd...to trochę jak zamiast konkursu na temat "lato lato" dać "4 pory roku" :P
Egipt super pomysł. już sobie zdobienie w głowie wyobraziłam:D
a może "afrykańskie rytmy" - duże pole manewru :D
cukierkowe paznokcie - fajny pomysł, wg. mnie fajne tez by były paznokcie w stylu marynarskim od dłuższego czasu chodzi mi po głowie taki temat :D
Jeszcze mam pomysł na biżuterię wykonaną z materiałów do stylizacji paznokci :)Konkurs np na pierścionki lub zawieszki...itd
afrykańskie rytmy super :D
i pomysł z bizuterią też :) zawsze coś innego
O tak!! afrykańskie rytmy są super pomysłem :ok:
Afrykańskie rytmy też fajnie brzmi...ale stopy czy biżuteria to już mniej :/: np. na stopach nie wiele można zdziałać bo paznokietki tyci tyci, więc pozostaje jeden DUŻY a to trochę mało, zaś co do biżuterii to tym bardziej zły pomysł bo to, że robimy paznokcie nie oznacza, że musimy umieć wykonywać pierścionki czy inne pierdołki z akrylu czy żelu, więc było by to trochę nie fer moim zdaniem. Poza tym myślę, że nie wiele osób wzięło by w tym udział z braku umiejętności.
Jak dla mnie póki co "Afrykańskie rytmy" i "Starożytne cywilizacje" wymiatają:) No i czekam na upragniony temat z ankiety o kreskówkach:buja: Myślę, że stopy można by podpiąć do konkursu, tak jak do aktualnego makijaż.
a moze zrobimy te kreskowki na tipsach
bo tak mysle ze nap aznokciach nie kazdy zgodzi sie nosic myszke miki np
ale mozna zrobic na 5 tipsach
Na tipsach też fajny pomysł, bo modelki nie będzie trzeba szukać odważnej:D
dokladnie
bo ja jakbym robila to mam kolezanke ktorej i tak zdjemuje ale nie wiem czy ktos sie zogdzi hihina kaczorka hahah
oooo super by było gdyby te kreskówki były na tipsach :)
ja tam modelkę zawsze odważną znajdę, ale szkoda mi potem ściągać, no i czasu za dużo spilowywanie zabiera, a na tipsach będzie:good:
Ja też się ze zdejmowaniem potem męczę strasznie dużo, a już mi serce pęka jak jakieś ślicznotki mam potraktować ostro pilnikiem i acetonem.
Starożytne cywilizacje i afrykańskie rytmy to moi faworyci :)
Jestem jak najbardziej za tym,żeby kreskówki zrobić na tipsach:D
tak tak tak !! juz mam wizje !! :love: :love: :love:
a może wyprawa w tropiki?
Pomysł fajny, ale sądzę że prace byłyby na jedno kopyto:D
a ja dzisiaj siedzialam w pracy i mi sie przypomnial Sandry samotniak :D
moze by taka propozycja malego konkursu- "paznokcie w kolorach teczy" ?
chodzi mi o takie zdobienie abstrakcyjne wykorzystujac kolory neonkowe wszelkiego rodzaju z kwiatkami i takie tam inne ozdoby :)
A może coś z muzyka, tylko brać pędzel i tworzyć :cwaniak2:
Dużo inspiracji jest muzycznych :)
Zuzka od groma :skacze: ja mam tyle pomysłów,ze już mnie głowa boli :P
mi tam po głowie chodzi konkurs o tematyce HEAVEN :P
A np paznokcie z epoki... Np rokoko... W rokoku wszystko było bogato zdobione, myślę sobie że fajnie byłoby przelać to na pazurki :)
A tu kilka rokokowych inspiracji :)
Kachna mnie sie podoba ten twoj pomysl, możliwosci zdobienia szeeeeeeeerokie!!
Pomysl na kreskowki na tipsach fajny ,chociaz Mała nie miała by chyba problemu z modekla .Smerfetka by sie zgodziła napewno hi hi hi
Najfajniejszy jednak pomysł to afrrykanskie rytmy
Ja bym była za pomysłem Karolaj na marynarskie paznokcie. Mamy lato, wakacje, może warto byłoby zrobić takie konkursik?
W "Paznokciach" można znaleźć inspirację, oraz krótki opis co do "mody" na styl marynarski:).
ten marynarski fajny i moznaby zrobic stylizacje do konkretnych kreacji. A tego na kreskowki nie moge sie doczekac...mam nadzieje,ze bedzie moxna zrobic wiecej niz 1 prace:)
A co byście powiedziały żeby zrobić paznokcie pod film na "Charlie i fabryka czekolady"? :P
Albo księżycowe/gwiezdne/nocne pazurki? :D