na pewno, nie przejmuj się ;) :przytul: możliwe że w innym mieście porzucali nią sobie, ale to dziwne, bo była naprawdę mocno owinięta :D Ale to nie szkodzi przecież :)
Printable View
na pewno, nie przejmuj się ;) :przytul: możliwe że w innym mieście porzucali nią sobie, ale to dziwne, bo była naprawdę mocno owinięta :D Ale to nie szkodzi przecież :)
Mam:skacze:Mam:skacze:Mam:skacze:
Bardzo sie ciesze:skacze: sliczne ozdoby. Napewno sie przydadza.
Justyna Ujawnij sie. Dziekuje jeszcze raz:* :* :*
Jutro dam fotki
Ja też juz mam, co prawda aby ja dostac musialam se troche pokłócić na poczcie ale już jest :D
Dziękuję MatraOSz :* same cuda i te zapachy (aż mam ochotę schrupać ta świeczkę)
lila starsy :slina:
No to jeszcze 4 osóbki zostały, o ile dobrze liczę. :cwaniak2:
Czekamy.
Bo przecież jutro Mikołajki ! :skacze:
Rudzielec pisała, że dostała, ale nie wrzuciła zdjątka :) No i czekamy na prezenty od pozostałych trzech dziewczynek :skacze:
czemu moja jescze nie doszła:(chyba że moja obdarowana zapracowana i nie ma czasu sie pochwalić;(
boziu, boziu :) ja dalej czeeekam i czeekam... i nic :/
Ja też czekam i czekam, i tracę nadzieję ...
nie no, na poważnie jeżeli ktoś wysłał dla mnie prezent to i dojdzie :D
Chwila cierpliwości :D
a to co ja wczoraj dostakal:skacze:
buziaki sztynka:*
przslodka broszka!!
ooo zdjecia nie widze ,co sie stalo??? probuje dalej.
juz jest
Luśka ile kolorowych ozdóbek :D
Mój Mikołaju ? Gdzie Ty? byłam najgrzeczniejszą dziewczynką w tym roku, a Ciebie nie ma :(
Asiek, może spróbuj się przejść na pocztę i zapytać czy czegoś dla Ciebie nie ma? może leniwemu listonoszowi nie chciało się targać przesyłki a awizo zapomniał zostawić?
Mój brat pracuje na poczcie i codziennie sprawdza :p
Czyli tylko ja nie dostałam ? :(
kasiek też nie - ale spokojnie czuwam nad wszystkim :*
Ja sie nie odzywalam, bo mialam wczoraj awizo ale niestety to nie byl mikołaj :(
W tym tygodniu już nie dojdzie nic...zobaczymy w poniedziałek.
cholera no! :( ale mi przykro i głupio. Nie mam pojęcia czemu tak się stało, że jeszcze nie doszła ode mnie paczka. Przecież to priorytetem było. Mam potwierdzenie nadania, ale co z tego, skoro niespodzianki już takiej nie będzie jak dojdzie, bo się spóźnia ;( bo przecież kiedyś musi dojść, prawda? :(
Ja wysłałam priorytetem to Diana miała na drugi dzień, może adres pomyliłaś?
Sprawdziłam w mailu dane co dostałam i te co są na potwierdzeniu wysyłki- zgadza się wszystko. Chyba że dostałam z jakimś błędem, nie wiem, Natalka mogłabyś sprawdzić?
Jak jutro moja obdarowana nie dostanie paczki, to idę na pocztę wyjaśnić sprawę...Ale jak się wkurzę..:zly:..to współczuję babkom ale będą biedne.
Z adresami jest ok. To sprawdziłam w pierwszej kolejności.
Adresy nie były przepisywane tylko 'kopiuj-wklej', by uniknąć pomyłki. Chyba, że ktoś wysłał dane z błędem.
Jak już pisałam, musisz się przejść na pocztę i zapytać ;)
Dziewczyny świetne macie prezenty.
Załuję,ze w tym roku nie wzięłam udziału,ale przeprowadzka,remont...nie miałabym czasu nic wymyślić,ani zrobic.
Ale wam zazdroszcze;)
z poczta jest róznie, niektóre jednostki sa tak szybkie, ze paka dociera do adresata na drugi dzien a z innej placówki idzie tydzien z duuuuzym hakiem
sunny moze wklep numer z naklejki i sprawdz w systemie co sie dzieje z przesyłką
http://sledzenie.poczta-polska.pl/
Sprawdziłam i wiecie co? Paczka doszła już 3.12!! Ale 'nie zastano adresata' :) Także Kasiek sprawdź dokładnie czy awizo nie leży gdzieś, bo od 3.12 według nich już jest ;)
hej,
ja codziennie praktycznie odbieram przesylki ale mikołajkowej nie otrzymałam awiza rowniez.
Napisz mi prosze na PW numer nadania to pojde jutro na poczte i się dowiem! Nigdy nie mialam takich problemow z paczkami :(
Przynajmniej jedno się wyjaśniło :p
mi tez jest smutno i głupio:(:( tutaj nie daja potwierdzen tylko zwykly paragon ze paczka poszła:( mam nadzieje, ze chociaż dziś coś ruszy?????
Mam paczuszke :D:D:D:D:D:D:D
Rudzielec Dziekuję Ci bardzo :*:*:* :skacze::skacze: W końcu dotarła do mnie :D
Te błyszczyki są boskie i jak ładnie pachną a do tego są słodkie i chciałoby się zjeść :D kolczyczki przecudne choineczki ah :D świeczka pachnie ładnie, ale szkoda że chyba bukiecik nie przetrwał, bo chyba było to coś ładnego....
Dziękuję raz jeszcze :D:*:*:*:*
noo wreszcie sledzilam ten temat i sama sie zloscilam ze tak dlugo idzie:D a te suszonki mialy byc jako "konfetti" w środku:) wpadlam na to jak stalam na poczcie:D wiec sie wrocilam do sklepu obok:D:D a pomadki sama takie uzywam, sa pyszne:D
Aha :D już myślałam, że bukiecik jakiś :D ale na biurku i tak położyłam i w środek świeczke wsadziłam tak jak na zdjęciu :D
też używam smackersów ! Są najlepsze !
Super :skacze: to dobiegamy do końca. Czekamy na Kasię ^_^
halo halo! Kasiu, i jak, odebrałaś? :)
Właśnie. Czy coś wiadomo ?
dostałam informacje, ze listonosz musiał zabrać moją paczke do domu przez pomyłkę :) dziś mam ją otrzymać!
Jaja jak berety :)
Do domu listonosz zabrał Twoją paczkę? nie no to naprawdę jakieś jaja...
Ubaw jakich mało :):)
Wysłane z mojego GT-I9300
jak to ? :o Przecież nie ma takiego prawa.
Chyba że to jakiś Twój znajomy, albo cos...