Fajne fotki wszyyyystkie:)
A od kiedy mówicie że jesteście w ciąży? Myślicie że jak za szybko się powie to można przez to zapeszyć??
Printable View
Fajne fotki wszyyyystkie:)
A od kiedy mówicie że jesteście w ciąży? Myślicie że jak za szybko się powie to można przez to zapeszyć??
Chanti przepiekne zdjecia i cudna pamiatka , a z Ciebie to laska na maxa :ok: , twoj mezus to musi byc dumny z tak pieknej zoneczki!
Kamilac sliczna dziewczynka
Monica i Basiu slicznie rosna wasze dzieciaczki, macie jakies przeczucia co do plci ?
---------- Dodano o godzinie 21:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:16 ----------
Najblizszym tzn rodzicom zaraz mowilismy o ciazy , a znajomych dopiero po 3 miesiacu.
Kiedyś czytalam, że znajomym, dalszej rodzinie powinno się mówić po 3 miesiącu kiedy już wszystko jest pewne, itd. Natomiast najbliższym chyba można od razu :) ale myślę, że każdy sam wie komu kiedy i co powiedzieć :)
Zgadzam sie z Zuzaneczką :)
Ja kiedyś od razu wszystkim się chwalilam i kończylo to się niepowodzeniem :( a tym razem bylo inaczej i mówiłam tylko tym co powinni wiedzieć :D Jak np WAM ;)
ja rowniez wszystkich poinformowalam po 13 tyg :)
nie chcialam jakos wczesniej moze nie tyle zeby nie zapeszac, ale ciaza to bardzo intymna sprawa dla mnie i te pierwsze 13 tyg, bylo tylko dla mnie i rodziny :] i dla najblizszych przyjaciol :)
a jakie to fajne uczucie poinformowac wszystkich o dzidziusiu ^_^
Chanti no przepiękne :) aż się łezka w oku kręci od takich zdjęć !! Pięknie wygladasz !
Chanti ciąża dodaje Ci jeszcze więcej uroku. Tatuś dzidziusia widać też bardzo szczęśliwy. No i widać, że zdjęcia robione przez profesjonalistę, aż emanują miłością.
Dziewczyny cieszę się , że Wam też sie podobaja i tyle pozytywnych emocji wywolują :) Jeszcze raz bardzo dziękuje :*
Chanti na kiedy masz termin ? poglaskaj brzuszek od ciotki forumowej :D pozdrawiam
Dziękuje nutella:* Sergiuszek przesyła buziaczki dla cioci ;)
termin mam na 15-18 lipca :D
To już tylko 4tygodnie kochaniutka. :)
A kto wie, może i wcześniej Sergiusz wyjdzie na ten świat...
Pogłaszcz małego od...kuzynki hehe... ;P
Yoasia dziekuje poglaszczę ;) tylko oby nie za wiele bo jeszcze skurczy dostanę od tego glaskania hi hi hi a synek musi teraz tydzien musowo siedzieć w brzuszku, bo tatus wyjeżdża do Szwajcarii na tydzień :(
Chanti jestem pod wrażeniem tak ślicznych zdjęć! Po prostu tak cudownie wyszliście i w ogóle widać ze się kochacie na maxa, a po Tobie widać ze będziesz super mamusia i do tego prześliczna. Piękny masz brzuszek, bez rozstępków i w ogóle miodzio. :love:
Etna ma racje :) piekny brzusio i piekna z Ciebie mamusia :)
chanti piękna z was para dzieciątko będzie uroczę a zdjęcia bomba przepiękne:D
mnie dziwi jak ten czas szybko leci, niedawno Chanti chwaliła się nam , ze jest w ciązy a tu za miesiąc będzie rodzic:D
Chanti dopiero teraz obejrzałam zdjecia.... :wow:
cudowne !! :love:
Rodzinka śliczna :)
Dziękuje kochane :* Nawet nie wiecie ile znacza dla kobiety w ciąży tak ciepłe słowa od Was... :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
:)
Chanti to piękna kobieta a ciąża dodała jej uroku, jest jak wisienka na trocie ;)
Powiem Wam że to fat że czasem kobieta tęskni za brzusiem, bo to są mega fantastyczne chwile....
after masz juz całkiem pokaźny brzusio :ok:
After ale masz brzusio ;) ślicznie:)
After piekny brzuszek :ok: no i oczywiscie z Ciebie rowniez piekna kobieta!
:przytul:
Normalnie pasuja Wam wszystki te brzuszki :) kazda z nim wyglada slicznie... :)
Martusia jestem pod wrazeniem tej sesji zdjeciowej, kurcze piekne i nieziemnskie te fotki :)
After - mamusia usmiechnieta i zadowolona... :) burzusio faktycznie pokazny...