-
Odp: co teraz robicie....
Natalia bys sie pochwalila tymi swoimi ramkami ;P
a ja zdycham po weselu... jeszcze madra bylam jak wstalam pierwsze co zrobilam to wypilam chyba z pól litra wody i popchnęłam to lodem... chyba nie musze mowic jaki byl tego rezultat... tak wiec dzis tylko leze i co jakis czas lukam na forum , no i po raz 3 ogladam Transformers 2 :skacze:
-
no to wstawiam :) tylko troszke w takim swietle to lipa, bo kolory nie wyszły takie same.. bierdonka jest bardziej czerwona a nie bordowa, a arbuz ma bardziej zieloną i jaśniejszą obramówkę i nie jest czerwony tylko czerwonawo różowy ;P
-
alez ty zdolna jestes:kwiatek:
-
no Natalia super Ci wyszły te rameczki :D
-
eee tam.. nie ma nic w tym zachwycającego. Zwykłe drweniane ramki i farby :D ale dziękuje :wstydek:
Swoją drogą jutro chyba sobie zrobie paznokcie w bierdonke xd bo arbuz juz był, panterka wychodzi mi niedorobiona wiec trzeba wypróbowac biedronke..
-
tylko od razu tu dawaj,chce obejrzec :good:
-
ja też ja też chcem zobaczyc jak zrobisz :D
-
Of course :P tymczasem ide juz się kąpac i spac bo brat juz walczy o internet i mnie bije ;( :skacze:
-
Natalia to mu oddaj heh , ja też się juz klade bo nie daje rady ... do juterka muuuuaaa:*:*:*
-
tak do juterka moje kochane,tak mnie rozbawil szlafrok Woszczurka ze jeszcze nie moge sie uspokoic:skacze::skacze::skacze:
-
ha ha ha ha.. bardzo smieszne naprawde.. smiać sie z niepełnopsprawnego męzczyzny...:P
dostałam ten szlafrok (i do tego piżamkę) od siostry z Hameryki od tomma hilfigera i jak go mój mąż zobaczył to chcial go spalić, a jak mu powiedziałam ile "wyborowej" by za niego kupił to sam w nim teraz chodzi
kiedys nawet go przyłapałam jak włożyl ta koszuklę nocną, ale zanim złapałam aparat to sie gadzina zdążłyła rozebrać:D
-
a ja juz wczoraj skończyłam robić pazurki konkursowe :D Cały dzień nad nimi siedziałam. Teraz tylko musze pożyczyć aparat od koleżanki cyknąc fotki i wysłać :D
---------- Dodano o godzinie 09:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:05 ----------
Dzisiaj rano obudziłam się z opuchniętymi oczami i wiercący, lejacym się nosem ;( Ktoś mi powie dlaczego tak jest?? Zawsze tak mam na następny dzień gdy robie bardzo długo pazurki, a dziś kicham non stop i zaraz opluję monitor.... ;(
-
ja tez mam podobnie...wierci mnie w nosie i kicham
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
Natalia to mu oddaj heh , ja też się juz klade bo nie daje rady ... do juterka muuuuaaa:*:*:*
Oddaje zawsze ale ile mozna ;]
Dziewczyny współczuje :( :przytul:
A ja po raz pierwszy w te wakacje sie wyspałam..ahh :) jeszcze pogoda sprzyja, wieje fajnie to dobry humor narazie mam
-
ja ostatnio bardzo późno zasypiam a rano mam problem z wstaniem:/: mała biega skacze już od 8 :/:a mnie sie tak chce spac;(
własnie oglądamy lippy and massy:D
ja zaraz wstaje, umyj e głowe a o 12 jade do czewy na konsultacje z pracą......... łeeee... żygac mi sie ejuz chce tymi jazdami:(
-
lippy and massy, massy and lippy tralalallaa :skacze:
jejkuu... teraz jak czasem poprzełączam kanały i patrze jakie teraz bajki dla dzieci są to załamac sie można :porazka: ... kiedys były lepsze :(
-
A jaa...... kto zgadnie?? :D
Ogladam House'a :P
-
ja skonczyla pazury i o 14 nastepne wiec mam chwilke zeby posiedziec na forum :D na szczescie dzis juz sie lepiej czuje zadnego kaca itp . heh
-
a mnie boli głowaaa.... ;(
-
ja dzis dopieszczam moje pazurki,ciezko z kzrywa c ale to moje pirworodne:D
-
ja siedze i tworze sobie pazury:)
-
A ja tak mówiłam ze bede zdychac w poniedziałek to zdycham ;(
-
a ja caly zcas moje pazurki robie
-
a ja jestem głodna ale jak patrze na jedzenie to mi nie dobrze i nie moge niczego przelknąć... czekam az mnie brzuch przestanie nawalać ;( ciekawe ile jeszcze poczekam... umre zaraz.. jeszcze kręgoslup daje znac..:(
:[ !!!! Jejku, chce być chłopcem !!!! ;(
-
Natalia witaj w klubie :(