-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Czyli wychodzi na to, że najpierw trzeba się naumieć a potem na pędzle zwalać :D
-
wiesz co, miałam farby co myślałam że są do d** a potem się okazało że jednak się da. ale za łzami w oczach nimi robiłam na poczatku:) dziś tez zamierzam ćwiczyć:D zobaczymy ile z zamiarów wyjdzie:D
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
pędzelki juz są jeszcze tylko dobre farby i do dzieła :D
Cytat:
Napisał
samaron
Podobny zestaw już mam i nie byłam zadowolona :( , więc teraz z plastycznego wzięłam kilka na próbę :)
tez mam te pędzle, to znaczy miałam, poprosiłam nieszkam żeby mi zamolwiła na e-buyu czy jak tam, ale też nie jestem zadowolona, z 3 pędzli mi wyszło włosie w trakcie one storke
, został mi wachlarz, i jeden cieniutki który i tak jeszcze podciełam żeby był cienszy a reszta to leży
Cytat:
Napisał
samaron
Czyli wychodzi na to, że najpierw trzeba się naumieć a potem na pędzle zwalać :D
ja ci powiem że malowałam nimi na początku porażka była, potem przerzuciałam sie na pędzel który mam do zelu i jest dużo lepiej, a jak wróciłam do tych to ... no ja na nich nie umiem pracowac:/: źle mi sie malije, nie umiem
-
Cytat:
Napisał
woszczur
tpotem przerzuciałam sie na pędzel który mam do zelu i jest dużo lepiej
No właśnie mi też najlepiej malowało się takim do żelu tylko z naturalnego włosia :)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
tez mam te pędzle, to znaczy miałam, poprosiłam nieszkam żeby mi zamolwiła na e-buyu czy jak tam, ale też nie jestem zadowolona, z 3 pędzli mi wyszło włosie w trakcie one storke
, został mi wachlarz, i jeden cieniutki który i tak jeszcze podciełam żeby był cienszy a reszta to leży
ja ci powiem że malowałam nimi na początku porażka była, potem przerzuciałam sie na pędzel który mam do zelu i jest dużo lepiej, a jak wróciłam do tych to ... no ja na nich nie umiem pracowac:/: źle mi sie malije, nie umiem
to mnie pocieszyłaś :/: mam malutka nadzieję że cos da się nimi robić:( kurcze we wrześniu je juz miałam zamówione i dopiero dziś tesciowa mi przywiozła :master:
-
hehe a mi nic nie wypada:D mam też takie do żelu, ale z syntetycznego, wole te różowe:D
-
Cytat:
Napisał
asia
hehe a mi nic nie wypada:D mam też takie do żelu, ale z syntetycznego, wole te różowe:D
asiunia trochę mnie pocieszyłaś ,a Iza pewnie się zdenerwowała i sama z tych pędzelków włosie powyrywała ,a teraz zwala na ich jakość :lol:
-
wieczorem wstawie dodatkowe fotki z malowania nimi:) z tymi chińskimi to tak jest, trafiają się wadliwe niestety, miałam szczęście:)
-
Cytat:
Napisał
asia
wieczorem wstawie dodatkowe fotki z malowania nimi:) z tymi chińskimi to tak jest, trafiają się wadliwe niestety, miałam szczęście:)
miejmy nadzieję ze ja też je miałam :D chętnie zobacze :)
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
asiunia trochę mnie pocieszyłaś ,a Iza pewnie się zdenerwowała i sama z tych pędzelków włosie powyrywała ,a teraz zwala na ich jakość :lol:
ha ha, ale śmieszne :huh::huh::huh:
ja kupiła dziś takie http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...html#post94708
-
Cytat:
Napisał
woszczur
:przytul: :*
-
a ja dzisiaj kupiłam sobie pierwszego charmsa i bransoletkę do nich ;]
-
Cytat:
Napisał
Daria
()...charmsa(...)
a cóż to :crazy: chyba że to literówka;)
-
charms to takie zawieszki które zakłada się na specjaną bransoletke.. ostatnio bardzo modne... dla zrozumienia daję obrazek ściągnięty z internetu...
-
Ja je uwielbiam, mam kilkanaście (małż na byle okazje mi kupuje), ale te pierwsze były ciekawsze, teraz już takie mniej fajne robią...
Zresztą zależy co się komu podoba :D
-
Cytat:
Napisał
samaron
Ja je uwielbiam, mam kilkanaście (małż na byle okazje mi kupuje), ale te pierwsze były ciekawsze, teraz już takie mniej fajne robią...
Zresztą zależy co się komu podoba :D
mi też się strasznie podobają.. każdy może stworzyć swoją inna biżuterię.. ;]
-
Mnie się one też bardzo podobają a szczególnie to, że można kupować sobie taką zawieszkę za każdym razem kiedy w naszym życiu dzieje się coś ważnego, każda zawieszka będzie symbolizować jakieś ważne dla nas wydarzenie. Taka nasza historia życia:)
-
a do mnie dziś przyszlo zamówienie które złożyłam przed wczoraj wieczorkiem ten bloczek i słoiczek z pierdółkami to gratis:D:D
-
a co ja ostatnio kupilam?
hmmmm...
no tak!
zapas pampersów hahaha
-
Takie ło, farbki akrylowe-alez piekne kolory sa i co z tego, ze nie umiem jeszcze nimi malowac:)
-
super:) bardzo podobne do moich:) jeżeli z konsystencji też, to takie z tubki są dobre na przedmioty, a na pazury ciut rozcieńczone wodą:)
-
A ja kolejna sukienusie dla dzidzi:)tym razem wisniowa z satyny z cekinkami i do tego bolerko:)
-
ja dzisiaj odebrałam paczkę od samaron:skacze: jutro wrzucę fotki:D
-
no więc wrzucam foty:]
paczka od samaron:DZałącznik 14304 dziekuję i polecam:D te kolorowe słoiczki to gratisy:)
i przyszła dzisiaj frezarka:]Załącznik 14305 ma jeden feler, brakuje w nim kluczyka do dokręcania pierscienia trzymającego frez ale cóż musiałam sobie radzic inaczej i dorwałam otwieracz do butelek:D rozmiar pasuje:hahaha:
-
Cytat:
Napisał
Daria
a ja dzisiaj kupiłam sobie pierwszego charmsa i bransoletkę do nich ;]
pierwsze słysze ;P
a gdzie to sie kupuje i ile kosztuje?