mnie odpisał beszczelnie że wie że to podróby... no aż żal... dokładnie asia łamie prawo bo ma na zdj produkt na którym wyraźnie jest napisane GELISH a gelish ma znaczek "R" czyli znak towarowy zastrzeżony!
Printable View
mnie odpisał beszczelnie że wie że to podróby... no aż żal... dokładnie asia łamie prawo bo ma na zdj produkt na którym wyraźnie jest napisane GELISH a gelish ma znaczek "R" czyli znak towarowy zastrzeżony!
Cześć dziewczyny. Tak dużo piszecie na temat jakości lakiero-żelów, ale nie mogę znaleść jakiś wątek, gdzie doradzacie naprawde dobre lakierki. Może ktoś doradzi lakierki dobrej jakości? może znacie stronkę gdzie można ich kupić? Dziękuję
no tutaj masz wątek hybryd także poczytaj od początku na penwo znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania które napisałaś w poście :)
http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...w-zdjecia.html
Tutaj znajdziesz coś o różnych firmach i trwałości lakierów
A używał ktos hybryd procosmetics albo dawnych CM? Dzisiaj widziałam zrośnięte do połowy paznokcia u babeczki, a dwa babeczka ze sklepu była tak zuchwała, że powiedziała, że jak coś będzie z nimi nie tak to zwróci pieniądze. Zajmują się również dystrybucją MM i niby czasem się im reklamacje zdarzają, a na te sygnowane ich logiem nie.. Ciekawam ciekawam zwłaszcza, że kolorków mają sporo. Teraz promocja kolor 39zł ale 2+1 gratis ;) Ja mam chrapke ale muszę się hamować i tak już mój facet chętnie by mnie wyprowadził za te wydatki pazokciowe :D
Dziewczyny, kto używa lakiero-żeli MM! Pytanie do was. Chcę kupić mini-zestawik startowy (standardowe rzeczy- odtłuszczacz, cleaner, baze itd.) Ale mam problem ze zrozumieniem nazw na ich stronie. Produkty do stylizacji paznokci - MisteroMilano Możecie napisać jakich lakierów i płynów konkretnie z tej strony muszę kupić? Dziękuję
Zestaw startowy lakierw hybrydowych - MisteroMilano
Tutaj zestawik z 1 kolorem. Można sobie wytestować ich płyny zobaczyć czy Ci pasują oraz czy manicure hybrydowy w ogóle jest dla Ciebie :) Potem podokupywać kolorków. Jest też wersja zestawu do french'a. Lampka, pilnik i do pracy.
tak, bo mają jeszcze wersję do ściągania acetonem nie pilnikiem :)
Tu masz podstrone z hybrydami: Lakiery hybrydowe
a na niej wszystkie lakiery PERMANENTNE UV są lakierami hybrydowymi, ponadto do ściągania acetonem masz bazę i nawierzchniowy z rozszerzeniem w nazwie EASY OFF a do trwalszego sytemu masz baze i nawierzchniowy 2w1
Sciagniesz, tylko troche trudniej schodzi :P.
zamowilam zestaw gelish pokladam w nim ostatnie nadzieje, mam nadzieje ze chociaz ta firma bedzie mi sie trzymac na paznokciach
jeśli tylko zamówiłaś oryginalne produkty to powinnaś być zadowolona naprawdę. Powiem Ci że moje "najtrudniejsze" klientki z naprawdę problematyczną płytką dają radę dochodzić do mc...
zamowilam z ef ;)
ja mam 3 klientki ktore gora tydzien chodza w indio,mm czy sn:/:
mnie sie te firmy utrzymuja gora 2 dni :sciana:
mam nadzieje ze gelish wytrzyma chociaz 2 tygodnie:)
mnie indigo trzymał się niekiedy 3 tyg a niekiedy 3 dni... chociaż uważam że były średniej jakości jak za tą cenę
ja zamowiłam na allegro firmy ins pare kolorów oraz baze i top i lipaaaa trzymają tylko chwile pare dni są miekkie jak paznokiec i odpryskują słabo sie trzymają nie polecam co z tego ze jest cena niska a do tego jakosc tez niska ja na dodatek zamowiłam ins a dostałam kolory ntn
nie wiadomo po co sprzedają takie gówna
a ja jestem zadowolona z isn czy ntn ale na bazie harmony tak jak już wspomniałam :P a wysłali Ci pewnie dlatego że jedna i druga firma ma taką samą kolorówkę i zrobili to zamiennie, bo w opakowaniach zdecydowanie to samo i jakość ta sama...
Dziewczyny a znacie hybrydy "Olivia"?
OLIVIA - - LARGO
szczerze 1 raz widzę i słyszę o tym, cena też niczego sobie, jak markowych i wypromowanych firm
sandrus powiem Ci że pierwszy raz je widzę
Ta hurtownia jest właśnie obok mnie.W zeszłym tygodniu poszłam po rozjaśniacz i tak mi się w oczy rzuciły.
Wzięłam jeden kolor-piękna czerwień,bo akurat kończy mi się ten kolor.
Ale mam tylko kolor bez ich podkładu i nabłyszczacza:D
Konsystencje ma super,krycie ok pytanie tylko jak by się na naturze trzymała???
Póki co zrobiłam tylko raz na przedłużonych i z nabłyszczaczem innej firmy.
Mają super kolory i ta konsystencja jest naprawdę fajna.
My w salonie używamy gelishow od 2 lat. Trzymają się świetnie, cena do zniesienia, tylko ostatnio dostajemy je jakieś rozwodnione :( i trzeba malować na trzy warstwy. niezbyt fajnie.
Teraz testujemy nowe go gel esn cena jest śmieszna bo kosztuja 31 zł i ciekawe jesteśmy czy wytrzymają dwa tygodnie :) dam znać
i ja kupiłam ins, póki co trzymają się świetnie, nawet miałam okazję je ściągać i naprawdę odchodzą całym płatem. niektóre są strasznie rzadkie. Ja ich używałam razem z bazą i topem, co prawda te drugie miało pędzelek jak drapak każdy włos czy co tam było innej długości, i po nabłyszczeniu zrobiły mi się takie miejscami kółeczka. nie wiem jak wytłumaczyć,
przyszly moje gelishe
w szoku jestem ze baza jest taka gesta:huh:
mam pytanie do uzytkowniczek
pedzelek w bazie jest mega krotki, jak wydobyc baze z buteleczki jak jest pol butelki??
nie powinno być pół butelki tylko pierwsze otwarcie jest taie że cały pędzelek jest "zalany" ;p , nie powinien być też bardzo gęsty chociaż nei wiem czego wcześniej używałaś dla porównania... pędzelek faktycznie krótki.