-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Powiem Wam jedno .. Asia podniosła sobie poprzeczkę wybierając modelki :)
Pierwsza modelka, miała pokrzyżowane rzęsy i chyba w trzech rzędach jej rosły ...
druga pani miała strasznie cienkie rzęsy.. idealne na norki ale trudne do separacji..
Bogusia dla mnie trochę jeszcze posklejane i za duży bałagan.. popracuj nad profilowaniem..
-
Ja ostatnio mam przestój w klejeniu :/:
Tutaj wczorajsze uzupełnienie 2:1
-
jak na modelki "trochę po 40-ce" rzęski fajne ale te drugie do mnie znacznie bardziej przemawiają. wydaje mi się że im starsza klientka tym rzęski mają być delikatniejsze. tak właśnie robię.
-
asiuniak23, ja myślę podobnie, jak nadiuszka. do mnie też pierwsze rzęski nie przemawiają, a szkoda, bo kleisz bardzo ładnie. nie podoba mi się u pierwszej pani stopniowanie i rzęsy źle dobrane do kształtu oka i wieku. poza tym -świetna robota, poprzeczka rzeczywiście wysoka :D
Bogusia 1984, a w twoich rzęskach nie podoba mi się to, że są takie poczochrane. sprawdź na koniec aplikacji rzęski, czy się nie skleiły, przeczesz szczoteczką i wtedy dopiero zrób zdjęcia, będą dużo ładniejsze. można też zwiększyć liczbę doklejanych rzęs ;)
-
dobranie rzęs do pierwszej stylizacji też później omówiłyśmy.. co do opadającego kącika i powieki ..
ale wiadomo.. na szkoleniu trzeba pokazać różne techniki i metody klejenia..
-
-
tak, u wisienki wszystkie rzęski - jak wisienka na torcie :)
-
Dziewczyny cudne te wasze rzęsiska,też chcę takie UMIEĆ:)
zauważyłam że kobiety bardziej skupiają się już na oczach niż na paznokciach teraz to przeważnie french i kropka a rzęski to naprawdę fajny efekt.
Może ktoś wie coś o szkoleniach w Warszawie? ;)
-
bombelkowa- no wykleiła dziewczyna pięknie :) równiótko :)
modelki faktycznie trudne..
moja pasja paznokcie odsyłam do wątku o szkoleniach= wybór w warszawie jest spory :) ja również bywam ;)
-
ja wiem, że w Warszawie szkoli Marchewkowy_Las :D
-
Cytat:
Napisał
meraszka
bombelkowa- no wykleiła dziewczyna pięknie :) równiótko :)
modelki faktycznie trudne..
moja pasja paznokcie odsyłam do wątku o szkoleniach= wybór w warszawie jest spory :) ja również bywam ;)
ok już szukam,dzięki;)
-
a czy któraś zauważyła jakie marcheweczka ma rzęski piękne? :lol::lol::lol: boskie Alu! poprawiłaś mi humor od rana!
-
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/liMhS.jpg
moje zalozone w salonie nie bylam zadowolona do koncaaa ... wyginaly sie i krotko trzymaly
-
Cytat:
Napisał
boksereczka
wydaja mi sie grube i sztywne?
-
taie byly, ciagly nieporzaedek, ciagle musialam czesac :( zdjelam po ponad 2 tyg cos ok3
-
Dark brown 3d..
klientka bardzo zestresowana bo się głupot naczytała.. bała się też że będzie sztucznie wyglądać..
efekt bardzo mile ją zaskoczył ^_^
Zdjęcie tego nie oddaje, ale te dark brown idealnie wpasowały się do rudoblond włosów ;)
-
Wcale nie dziwie sie ze byla milo zaskoczona:)
Braz dolozylas przy rudych wlosach? Swietna decyzja i ladna aplikacja:D
-
ona przechodzi z rudych na blond.. więc ma teraz pomieszanie z poplątaniem..
ale pięknie wyglądają na żywo.. idealnie kolor pasuje do włosów, oczu i koloru skóry..
zdecydowałam się też na brąz bo baardzo bała się że będzie nienaturalnie wyglądać.
ale wiem, ze następnym razem już będzie chciała dłuższe :D
-
Wisienka śliczne rzęski i piękne oczka tej pani :)
bombelkowa mnie też się bardzo podobaa Twoja stylizacja :)
A na mnie proszę mocno nie krzyczeć-bo ja wszystko wytłumaczyłam,przestrzegłam i wyraziłam swoje zdanie,ale klientka została przy swoim...noreczki 15 i 17,kilka 13.....pani zachwycona,pawie na szyję mi się rzuciła :lol:
-
Nosz ale dlugasy chciala...moze lubi jak ja gilgocze w powieke;)
Ale ladnie te norki wklejacie
-
Iraa.. Ładne :) ale długasy :)
A tu moje z dzis :)
9,10,11,10,9 :) 3d :)
-
-
-
och dziewczynki... wstawiacie tu same ładne prace a dziewczyny początkujące kompleksów dostają. nie mają często nawet odwagi wystawić prac, bo się boją mocnej krytyki.
może pomóżmy im zamiast wpadać we wzajemne uwielbianie się...
już chyba wsystkie wiemy jakie rzęski robią specjalistki. PIĘKNE!!! i każde kolejne zdjęcie to potwierdza!
pytanie do moderatorów: może jest sens zrobić galerię "a'la początkujące stylistki" ?? :wstydek:
-
to całkiem dobry pomysł :)
a sprawdzone stylistyki też gdzieś muszą wstawiać :) internet to reklama .. wiadomo :) jak szukają Panie stylistek często przeglądają takie fora :) poza tym nie bądźmy skromne :skacze: niektóre dziewczyny lepią takie cuda że..:crazy: