Kasieńko bardzo serdecznie widamy
Printable View
Kasieńko bardzo serdecznie widamy
Witajcie i uważajcie - to forum uzależnia:D
Hej witam serdecznie wszystkich :) Cieszę się że mogę być z Wami na tym forum :)
witamy:*
Witamyyyyyyyyyyyy!!
:kooffa::kooffa::kooffa:
Witam!
Skomplikowane to trochę:
Moje własne paznokcie są łamliwe, słabe i się rozdwajają. Bez względu na ilość stosowanych odżywek, tabletek i innych takich, nic się na nie nie poradzi. Jak stwierdziła moja przyjaciółka, na paznokcie ma także wpływ zdrowe życie, a tego mi brakuje. Stres, stres, stres i jeszcze raz stres.
Mam też koleżankę, która robi paznokcie - ona to wpadła na pomysł, żeby moje połamace pokryć akrylem. I dobrze.
Ja natomiast jestem kompletnym pomyleńcem, który lubi wiedzieć, co i jak się robi. - Szczególnie, jeśli chodzi o dłubanie. Sama mam jakieś własne dłubalskie hobby, więc i pazurki też chcę umieć.
Teoretycznie juz wiem, nawet sama co nieco przy swoich pazurach robiłam, ale mało mi. Bo bym chciała, żeby wyglądały jak naturalne, a nie wyglądają. Niezbyt równa powierzchnia, biały akryl jest za biały, różowy zbyt przezroczysty... Więc, jeśli nie macie nic przeciwko temu, pozaglądam tu sobie nieco w celach szkoleniowych. A że niegrzecznie tak - bez przywitania biegać po czyimś ogródku, to witam się :macham:
witamy :skacze:
Ula.re proponuje poczytać regulamin, koloru czerwonego mogą używać jedynie administratorzy i moderatorzy
Witamy witamy :)
Coraz wiecej nas, ale fajnie ;D
Ula.r ja tez jestem od nie dawna i trzeba poczytac, regulamin bo kazda z nas moze sie pomylic :)
Witam wszystkich bardzo gorąco,
no więc tak, jestem tu po raz pierwszy i baardzo mi się to forum spodobało, myślę, że wielę się tutaj nauczę od Mistrzów ;)
Pierwsze co zauważyłam , panuję tu niesamowicie miła atmosfera ;) także jak bym mogła się z Wami nie przywitać.
O sobie : Mam 20 lat, i już 2 lata bawię się żelami, a teraz także i zaczynam z akrylami. Myślę, że w końcu odkryłam w sobie pasję związaną z tą sztuka jaką jest upiększanie naszych paznokietek, i zaraz po skończeniu szkoły zamierzam rozwinąć skrzydła pod okiem profesjonalistów,
Pozdrawiam ;)
witamy gorąco ;) :kwiatek:
witamy:kwiatek::D
Ja tez chciałabym się przywitać :D a wiec dzień dobry wszystkim:macham:
Witam wszystkich!
Bardzo sympatyczna atmosferka panuje na tym forum i bardzo wciągające tematy. Ja jestem amatorką w tym temacie ale uwielbiam zabawę z żelami i stało się to moją pasją. Zamierzam uczyć się kosmetologi i szkolić w temacie paznokci profesjonalnie ... mimo mojego podeszłego wieku:D Pozdrawiam wszystkie mistrzynie i amatorki
witamy witamy :kwiatek::kwiatek:
witam wszystkich bardzo serdecznie:macham:
witam serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
i ja witam wszystkich nowych forumowiczow :D witamy na super forum :D
witamy, witamy i zapraszamy :d
Witam wszystkie nowe forumowiczki! :)
Mam na imie Sandra ;) mam 19 lat i bardzo chcialabym spelnic swoje marzenie ;D
Stylizacja paznokci zajelam sie dopiero teraz poniewaz nie bylo mnie wczesniej stac na zakup zestawu... Mam nadzieje ze osiagne swoj cel :] Licze na rowniez na Wasza Pomoc :)
Witaj:) życzymy determinacji i wytrwałości i spełnienia pazurkowego marzenia:)
hej wszystkim :) jestes nowa na forum :):P