After brzusio pieknie urósł a Ty wyglądasz kwitnąco!!!!!
Printable View
After brzusio pieknie urósł a Ty wyglądasz kwitnąco!!!!!
afterku sliczny brzus :) a ja jutro Wam pokaze moją kruszynke bo ide na usg prenatalne ;) bedzie filmik itp :D ale sie ciesze :) i juz sie nie moge doczekac :)
dziekuje dziewuszki :) no nie powiem brzusio mi tez sie podoba ;) juz nie moge doczekac sie seji ciążowej :D:D
dziewczynki jesli na usg 3-4d idziecie do jakiegos innego lekarza niz zwykle to szukajcie takiego ktory ma aparat VOLUSON 730 PRO ;) moj znajomy jest serwisantem urzadzen do usg i dostalam caaaaly wyklad jaki aparat najlepszy ;)
---------- Dodano o godzinie 20:37 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 17:47 ----------
a wiec laseczki ... bedziemy miec na forum kolejnego mezczyzne :D widzialam siuraka giganta :D hehe :D wszystko jest w najlepszym porzadku ... strasznie ciezko go bylo obejzec bo okropny z niego wiercipietek :D wrzucam filmiki na YT i pokaze Wam mojego malego mezczyzne :) teraz pozostaje problem : jakie imie :D dla dziewczynki bylo oczywiste ( GABRYSIA ) a dla chlopca : Bartuś lub Kubuś :)
no i najwazniejsze ze z Juniorem wszystko dobrze :)
a imie ? - ja bym wybrala Bartusia ( Bartosz ) bo Kubus mi sie z puchatkiem kojarzy, a nie lubie tej bajki ;)
a skoro dla dziewczynki miala byc Gabrysia to dla synka Gabrys :)
i oto moj maly siurak :D
ojej jaki brzusio :D jak sobie przypomnę swój to aż miło sie robi :love:
hahahaha :D Mowilam Basiu :P hehehe ja to mam jakieś przeczucie ;D
czyżby miało być 2 Kubusiów na forum??;>
super siusiak :D
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
:*:*:*:*:*:*:*:*
od poczatku mowilam ze to bedzie chlopak
:D
gratuluje basiu :D
I ja gratuluje!
U mnie dalej nic...staran nowy miesiac:)
Basiu gratuluje chłopaka :D hi hi hi Oj kochane będzie mafia pazurkowa na tym forum z naszych synków hi hi hi
To teraz czekamy na sesje zdjęciowa Afterka :)
Ja za trzy tygodnie rodze -jakoś nie dociera to do mnie ;)
Basiu moje gratulacje :)
Chanti zobaczysz szybko zleci i już bedziesz miała maluszka w ramionach :)
Basiu gratulacje ;) kolejny chłopok na forum ;) pięknie !!
wiedziałam ze bedzie kolejny chłopaczyna :)
Basiu gratuluję synka, będzie synuś mamusi:) Mąż pewnie dumny co:)?
Chanti ja nie mogę uwierzyć, że ty już niedługo rodzisz:) trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze:ok:
ale fajnie- no to bedziemy Basiu Kubulkowe Mamuśki :D hehe
Chantunia, jak sie czujesz???
Kubuś tu i Kubuś tam :D hihi :P
Basienko gratuluje synka :brawa: :brawa: :brawa: caluski
A ja Wam pokażę jak ubrałam małego łóżeczko u nas w sypialni :) Juz wszystko przygotowane-teraz tylko czekamy :D Ja czuje się świetnie, wręcz rewelacyjnie... tylko mały mocno mnie szturcha i kopie ;)
Załącznik 25439
Załącznik 25440
Chanti bardzo piekne lozeczko ( cale ), wyglada jak loze dla ksiecia ( w sumie bedzie nim dla rodzicow )...
ps. fajne macie sciany w sypialni :)
Ojjj piękne to łóżeczko :) Maluch na pewno będzie się w nim dobrze czuł ... teraz tylko czekać, aż pojawi się na świecie:)
Fajnie wygląda łóżeczko ale i tak najciekawsza będzie zawartość:D
chanti ale ty zdolniacha jestes :D slicznie lozeczko wygląda :D
moj bokser (bo tak sie tlucze ze pewnie bedzie bokser) dokucza mamusi codziennie:D ale mile to dokuczanie:D
ostatnio odkrylam co to jest czkawka u dziecka:D ja sie zastanawialam czy ja mam w brzuchu drugi puls bo czxasem odczuwalam takie regularne stukniecia kilkanascie pod rząd jakby dziecko mnie rownomiernie okladalo :D a kumpela ktora urodzila powiedzial mi ze to wlasnie jest czkawka bo sie dziecko opilo wod plodowych :D smieszne uczucie:D