Diamond, jakie włosy?! Ja widzę tylko Twój tyłek.... (dodaj sobie ironiczny ton..:))...PRZESADZASZ!! :)
Włosy wyglądają świetnie, kolor faktycznie ładnie się wkomponował :ok:
Printable View
Diamond, jakie włosy?! Ja widzę tylko Twój tyłek.... (dodaj sobie ironiczny ton..:))...PRZESADZASZ!! :)
Włosy wyglądają świetnie, kolor faktycznie ładnie się wkomponował :ok:
Diamond ja tez takie chce i wlosy(ladnie sie zgraly) i tylek :D
Diamond to na twoim zdjęciu są jakieś włosy ?? :wow:
Myślałam, że pomyliłaś tematy i wrzuciłaś zdjęcie tyłka xD
A tak na marginesie to powiem, że masz super długie włoski ! Też takie chciałabym mieć, ale ja w długich nie wyglądam ;( :leze:
o jak milo dziekuje ;*;* nie mialam jak zdjecia zrobic hihi musialam sama od tylu hahaha
germana . to jest dlugos 50-55 cm. i mam na dole dwa rzędy i u gory na calej dlugosci jeden rzad razem z bokami potem nam zostalo pasemek to u gory jeszcze mi dała rząd. wiec jakies 4 rzedy wyszly. a pasemek mam 90 ;)
a no to ja tez chce cos takiego zrobic tylko mam wiecej pasemek ale to zobaczymy co z tego wyjdzie xD
Swoją drogą śliczne...
i włosy i pupasek :love: :P
Diamond, ja też chcę mieć takie długie :love: piękne.
tylko moim zdaniem powinno być ich więcej, nie znam się na tym, ale optycznie wydaje mi się, że jest ich za mało i trochę widać, że nie naturalne. Co nie zmienia faktu, że i tak są fajne :D
A mi się bardzo podobają:) Chociaż jak ja przedłużam dziewczynom to jest to zazwyczaj 150 pasemek. Średnio wychodzi 16 pasemek na rząd+boki. A co to za włoski są? I jaką metodą przedłużone?
mi osobiscie nie podobaja sie przedluzane wlosy, ale jestem pewna ze to przez moje "kolezanki" ktore mialy przedluzone i wygladalo to okropnie sztucznie bo mialy pol na pol, polowe swoich a polowe przedluzonych, bleeee, ale TWoje Kasiu naszczescie tak nie wygladaja, bo troche ise tego obawialam, dlatego bylatam czy bedziesz miala duza roznice, widocznie tamtym slaby fachowiec robil....no i ta dupcia, kochana jakbys nic nie pisala na temat swojej pupy to nikt by tego nie komentowal a tak to masz las komentarzy jaki to masz słodki tyłeczek:Phihi:D
sunny wiem moglam ich wiecej kupić... ale ogolnie mi wlosy sie szybko nudzą wiec nie weim ile je ponosze najwyzej nastepnym razem jak bede robic to domowie z 20 jeszcze i dopne ;)
betisska zamawialam je na allegro nie kupowalam ich z gornej polki dałam za nie ok 200zł niby są naturalne i przedluzane na ringach ;)
dzieki za mile komentarze ;* w niedziele jak sie ogarne zrobie zdj z przodu ;*
DiamondShine bardzo ladnie wygladaja a dlugosc mhmhhm :D ja bym chciala raczej zagescic bo mam pioreczka ;( ale boje sie ze beda sie platac czy cos nie raz ciezko zadbac o przedluzane wloski :(
DiamondShine
ja ocenie i włosy i tyłek :ok: super
noi dodaje przód ;)
diamond, ale piekna z ciebie dziewczyna:o
DiamondShine :wow::wow::wow: fajna laseczka z ciebie
pewnie,że fajna:)
Diamond co to za kolor włosów?bardzo ładny:)
dziekuje Wam:*
Sandrus ja mialam rudy ale splukal mi sie do jasnego brazu ;) i wlosy przedluzone to tez jasny braz
W takim razie spłukany rudy w Twoim przypadku wygląda bardzo atrakcyjnie:P
Troche przypomina taki miedziany blond.Bardzo Ci w nim twarzowo:)
a ja tak pytam,bo oczywiscie juz mnie nosi hehe
Z przodu wygląda praktycznie jak naturalne :love:
Mi się duuużo bardziej podoba od tego jaśniutkiego blondu co miałaś wcześniej :love:
dziekuje ;*
mi czasami szczerze tęskni się za blond... od małego blondynka ;) ale napewno narazie kombinować nie będę . zostaje jak jest ;) hihi
Fajnie wygląda choć ja bym dała więcej pasemek :)
A ja kupiłam znowu farbę do włosów... te czerwone już mi się przejadły i chcę coś jaśniejszego.
Takie coś sobie zamówiłam
http://img.bazarek.pl/20502/4317/646...f73dd3a522.JPG
diamond bardzo ładne masz te włoski i kolor tez sliczny:love:
milenko wyglada fajnie ciekawe jak wyjdzie oczywiście pokaż sie nam w nowej odsłonie^_^
a ja juz sama nie eksperymentuje ide w srode do fryzjera teraz chce rudo-czerwone zobaczymy co z tego wyjdzie:P
Kasia, do blondu zawsze możesz wrócić, ale ten kolor idealnie do Ciebie pasuje :)
a włosy nawet nie wyglądają jak przedłużone :D
diamond tez mi sie podoba ,bardzo ci ladnie w splukanym rudym
sandra spokoj... spokoj ;)
milenka dodaj źródło!:]
diamond dziękujemy tylko za przydatne posty i zdjęcia a nie za komplementy! :)
Diamondshine zgadzam się z nanami...bardzo Ci pasuje ten kolor,tak naturalnie w nim wyglądasz. A włoski jak na moje oko wcale nie wyglądają na przedłużane-czyli dobrze,bo nie sztucznie:)