Witamy:kwiatek: :)
Printable View
Witamy:kwiatek: :)
:przytul::papa:
Witamy gorąco życzymy miłego czasu spędzonego na forum :przytul:
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki:)
witamy witamy :*
Witamy na forum :D:D:D
Miłej zabawy i nauki :*
Witam Was drogie Panie i drodzy Panowie
Mam na imię Ania, mam 27 lat i dopiero zaczynam moją przygodę z pazurkami, co prawda ukończyłam studium kosmetyczne i mam tytuł technika usług kosmetycznych, ale było to 4 lata temu i niestety nie pracuje w zawodzie. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, mam 10-cio miesięcznego synka Witusia:). Pazurkami postanowiłam zająć się bardziej na serio, ponieważ nie chce wracać do pracy, którą wykonywałam, a poza tym zawsze interesowały mnie pazurki :].
Pozdrawiam Wszystkich
Witamy witamy i życzymy dobrej zabawy, nastrój na forum jest rewelacyjny, na pewno Ci sie tu spodoba :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny!"
:uklon::kooffa:
Witajcie!!
Witam dziewczynki :D, jestem tutaj nowa wiec mam nadzieje ,ze przyjmiecie mnie do waszego grona.
Jestem szalona 29 letnia mamuska, ktora pasjonuja pazurki - jestem samoukiem :D
pozdrawiam
witamy :kooffa::kwiatek:
witamy:)
witamy:kwiatek:;)
Witamy i zapraszamy do dyskusji :) :kooffa:
nutella, witamy, napewno przyjmiemy Cię do naszego grona :)
Dzieki za mile przywitanie:* pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia!
witaj, smakowity nick masz:D
Witam Wszystkich :) Mam na imię Dorota od dwóch lat zajmuję się stylizacja pazno0kci, ale kurs dopiero ukonzyłam pare miesiacy temu...
Witam
Jestem Marta:). Przygode z paznokciami zaczełam już dawno. Jak narazie bawiłam się tylko na naturalnych pazurkach. A że opanowałam zdobienie naturalnych paznokci chcę zabrac się za sztuczne. Planuje zrobienie kursu, narazie jednak chcę troszke poczytać, poradzić się doświadczonych forumowiczek oraz zacząć próbować na sobie robienie pazurków (lub na kims chętnym:P). Planuję zacząć od akrylu, toteż zbieram informacje i powoli robie liste zakupów. Pozdrawiam:D
Witamy, no i tu napewno znajdziesz wszystki interesujące Cię informacje :))A nasze miłe forumowiczki na pewno pomogą Ci we wszystkim czego będziesz potrzebować :) Tak więc miłego korzystania z Naszego Forum :)
witamy :)
Heeeej Wszystkim :skacze: