zdobienie bardzo ładne, takie cukierkowe:D ale na formie wyglądały by o niebo lepiej. Na formie wcale nie ejst tak trudno kochana, naprawdę:)
Printable View
zdobienie bardzo ładne, takie cukierkowe:D ale na formie wyglądały by o niebo lepiej. Na formie wcale nie ejst tak trudno kochana, naprawdę:)
malutkaistotkaa- słodziaczki takie :) no i trzeba troch.e nad kształtem powaqlczyć (boczki).Ale jak na 2 nie jest źle :) i nie wolno tipsów nu nu nu :nunu:
jakos nie mam odwagi zeby zrobic na formieeE:)
moze dlatego ze nie orbilam nigdy..
samoukiem jestem:(
spróbuj :) jak się pierwszy raz nie uda to drugi :) trzeba próbować aż do skutku ;) Trzymam kciuki i czekam na pierwsze szpicki na formie :kwiatek:
napewno je zrobieee:) tylko trzeba jeszzcze chetna dziewczyne znalesc:P
ja tez jestem samoukiem, a na tipsie robię tylko jak się formy kończą:D co prawda nie umiem jeszcze rewelacyjnie, ale z pewnością lepiej wychodzą niż na tipsie. Dasz radę:) Zrób na sobie:D
mi za 1 razem na formie tez nie wyszlo zbyt ekstra ale za drugim,trzecim i teraz powiem szczerze , że uwielbiam formy :D :love:
no malutka jakbyś zrobiła na formie byłoby o niebo lepiej :D ale wystarczą chęci ;)
napewno spróbuje:)
Czarne brokat srebrny + svarowski
http://forum.wzorki.info/members/kob...2-50197463.jpg
juz je kiedyś wklejałaś pamiętam :)
Ja powiem tak skupmy się najpierw na budowie kształcie a zdobienie zostawmy w spokoju , Szpice sa pięknym kształtem ale przepraszam nie na tipsie, jestem przeciwniczką tipsów ogólnie , na formie wygląda to całkiem inaczej i chociaż nie mam skończonych cudownych kursów siadłam otworzyłam forum jedno drugie filmy youtube podkładałam ściskałam tą formę tyle razy aż się udało !! I od tamtej pory wiedziałam że formę pokochałam i jej nie rzucę :) Były momenty złe i dobr wyglądały te paznokcie jak wyglądały ale teraz z dumą mogę się nimi pochwalić w necie znajomym skromne zdobienie a czasami jego brak i paznokcie wyglądają na prawdę elegancko, lekko i świeżo. Takie moje zdanie jednak widzę że nie różni się zbytnio od pozostałych osób :piatka: rozpisałam się spać nie mogę no :P
popieram. Mi najpierw plaskacze wychodziły a teraz coraz lepiej:D tunel ładny się tworzy, no i kształt bez porównania:)
ja tez od poczatku szpice tylko na formie :D raz mi kumpela chciala na tipsie i powiedzialam 'Nigdy więcej' :D
też jestem zwolenniczką formy-tipsów nie używam :)
Kobietko - uwielbiam połączenie czerni ze srebrem lub złotem - wygląda bardzo elegancko :)
:O ... wszytskie BOKSIE...
:((
To ja pokarzę cos swojego :)
http://img24.imageshack.us/img24/870/motylkin.jpg
By niusiab
justyna nail, piękne zdobienie :) Cudownie dobrane do siebie kolory, naprawdę mi się bardzo podoba :)
justyna piękne szpice :)
Zgadzam się ! Justyna bardzo ładne szpice :good:
Justynko piękne szpicunie ;)
bardzo śliczne
Justyna sliczne,profesjonalne zdjecie..bardzo ladnie sie prezentuja
Justyna śliczne są te pazurki :)