bardzo oryginalne i nawet fajnie się prezentują :D
Printable View
bardzo oryginalne i nawet fajnie się prezentują :D
ciekawe tylko czy są stabilne, bo jak mam powykręcać kostki to wolę chyba w trampkach dalej chodzić :P ale jakby któraś spotkała takie to może przymierzyć i sprawdzić czy w miarę wygodne :)
dziękuje Kochana :*
poczekaj na lato.. teraz nie sezon.. a nóż beda na allegro ;p
a mogłas napisac w temacie o zakupach :D
Dzis kupilam ciuszki na występ mojej mlodej ( gacie z krokiem w kostkach a`la MC Hammer hyh i dwie bluzeczki) a z Avonu przyszla paczka z kilkoma rzeczami dla mnie:]
http://img517.imageshack.us/img517/4215/dsc06839n.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/1514/dsc06841k.jpg
Torebke mogę odsprzedac (taniej niz kupilam) bo mi nie przypasowała:]
No właśnie torba jest super!! Bardzo mi się podoba. Ile za nią byś chciała??
A ja kupiłam mojej córeczce dwie bluzeczki i marynarkę do kompletu do spódniczki ,którą kupiłam wcześniej no i oczywiście najważniejszy zakup dla mnie zestaw z kuferkiem od samaron z którego jestem bardzo zadowolona kochana jeszcze raz wielkie dzięki :)
W katalogu wydawala sie fioletowa a naprawdę wpada w ciemny błękit. Kosztowala 85,00 a sprzedam za 70,00 plus koszt paczki.
http://img97.imageshack.us/img97/4879/dsc06846o.jpg
ja dzisiaj kupiłam pendrive avonu na allegro za 32 zł:] i czaję się na bransoletkę i charmsy od choco:D
dzisiaj przyszła koszulka dla syna, którą zamawiałam na allegro KOSZULKA SPORTOWA - T-Shirty z własnym nadrukiem (874294670) - Aukcje internetowe Allegro dziecko jest mega zadowolone i ja też. Koszulka fruit of de loom z własnym nadrukiem za 27 zł, to tanio. W Decathlonie za sam nadruk chcą 36 zł i jeszcze trzeba mieć swoją koszulkę. Zakup uważam za udany:D
Oj to trochę za nią dałaś. Niestety nie dam rady na ten moment wydać takiej kwoty, bo przez salom chodzę z ołówkiem w ręku.
Moj dzisiejszy zakup...jestem megaaaa zadowolona :) Cieplutkie i nie śliskie hehehe kosztowaly....trzymajcie się....38 zł!!!! heh :skacze:
http://img69.imageshack.us/img69/908...i002medium.jpg
yyyyy:o Agusia, cena powala, gratuluje zakupu:D świetny
Niewiem czy tą stronke juz widzialas,moze sie przyda
New Red White Polk Dots Heart Heels, Clothes, Shoes Accessories, Size 5, Size 3 items at low prices on eBay.co.uk
Jeszcze bede szukala moze maja gdzies na innych stronkach:)Bardzo ciekawe buciki:)
swietn te buty, sama bym takie sobie zakupiła ale nie umie ;( i n ie mam konta, i kasiury tyz brak ;(
Tez mi sie spodobaly moze usmiechne sie do mojego slubnego bo on ma konto na ebayu:)Ale z drugiej strony mialam inne upatrzone i telefon wiec niewiem.Gdyby wygrac na loterii to nie bylo by problemu z wyborem:)
A narazie kupilam w prezencie dla psiapsiolki:)
widziałam stronkę ale rozmiaru brak. Moze w moim rozmiarze pozostały do kupienia tylko trampki ;(
znalazłam ostatnio na allegro fajne męskie trampki ale jak zobaczyłam ze wg. ich tabeli musiałbym kupić rozmiar 45 a mieli tylko do 44 to odpuściłam temat. Nigdy się nie uborę tak jak chcę... kupuję buty takie jakie są w moim rozmiarze byle damskie były, a ze zazwyczaj zadnych nie ma to chodze w trampkach, spodnie byleby nie wisiały koło kostek a nalatać się muszę zeby znaleźć, rękawy wiecznie za krótkie, bluzki za krótkie, kupuje takie krótsze tuniki i mam wtedy dłuższą bluzkę... Nawet na chandrę zakupów nie moge porobić bo wrócę z niczym jeszcze bardziej zła. Przecież nie jestem aż taka wielka :/: Do wrocławia mam 120km i nie znam miasta na tyle zeby zakupy robić, a po dorodze same pipiduwy i nic nie ma.
śniły mi sie diś te buty z serduszkowym obczasem, normalnie az sie przez sen tak smiałam że sie sama śmiechem obudziłam.... a tu szara rzeczywistość...
haha, moze to przeznaczenie i one chcą byc Twoje :P
mi się śniło ze szukałam skarbów ze starym kumplem z czasów dzieciństwa którego dawno nie widziałam. Taka bardzo skromna wersja skarbu narodów hehe
Sandał, koturna, fiolet r 40 WYPRZEDAŻ !!! (882911748) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jeszcze te niebieskie mi się podobają nawet, szkoda tylko ze innych kolorów nie ma, na aukcjach tylko ten fioletoróż wyblakły jest :/ noi oczywiście 0.5cm za małe ale to juz szczegół. Nie wiem po co ja to oglądam... chyba zeby wyobraźnię nacieszyć...
Moje ciuszki na studniówkę:D
Superancki komplecik!
A ja się nie chwaliłam moim cudownym kuferkiem ^_^