Dziękuję dziewczynki za porady :) będę się starała poprawiać błędy w moich pracach,żeby było super :P
Printable View
Dziękuję dziewczynki za porady :) będę się starała poprawiać błędy w moich pracach,żeby było super :P
wczoraj na szybkiego robilam przed wyjazdem sobie takie swiecidelka zupelnie bez pomyslu -poprostu sypnelam glittery(brokat +mini holo) i dodalam gwiazdki ramki.Pobilam swoj rekord-zwykle robie sobie w 1 wieczor 1 reke(5-6 godz) i w 2 druga a te zrobilam wczoraj obie w 4 godz z minutami:skacze: no ale bez maskujacego i zelem zastygajacym w 30 sek;)(nails secret) :)
Anoosia i bardzo ładne :) Słodziutkie i błyszczące :)
Nom Anoosiu fajne pazurki, smulke i zgrabne i fajnie sie iskrza :D:D:D:D
Anoosia, prześliczne! Delikatne... piękne! :ok:
anoosia, no ale świecidełka są i pewnie bardzo ładnie błyszczą się w słońcu :)
Anoosiu juz pisalam, ze sliczne :D a tutaj naturalki ;)
anoosia, śliczne! Uwielbiam takie świecidełka. :D
KAsiaczek, bardzo ładne. :):)
Kasiaczek ładne naturalki :) I spełniają zadanie naturalnej delikatności :)
Anosiu :love:
Kasiaczku:love:
http://images46.fotosik.pl/314/467f7c05d0592d88.jpg
Kasiaczek no aż nie wierzę, że takie delikatniuśki zrobiłaś :) Bardzo ładne :)
Magdalenko piękny efekt na tej opalonej ręce :)
Magdalenko, efekt świetny!! Mnie osobiście właśnie takie, delikatne się najbardziej podobają!! :ok:
Magdalena, te pazurki wyglądają ślicznie na tej ciemnoskórej pani, chociaż na osobiście uważam, że do takiej ciemnej skóry bardziej pasowałby złoty kolor, ale to tylko moje domysły :P i tak jest super :):*
magda_lenaPiękne:love::love::love:
KasiaczekBardzo ładne naturali:ok:
anoosiaBardzo ładne :ok:No i niezły czas:ok:
AgUsia950,kobietazpazurem,rudzia1985,anoosia,maart ekkk,Bardzo miło mi się czytało takie pochlebne komentarze:kwiatek:Dziękuje bardzo:*
Dzisiaj kolejne brokaciki w moim ulubionym kolorze ale z innym zdobieniem:D Próbowałam róże:D
śliczne te wasze braokaciki dziewyczynki a to moje wyspocinki dzisiejsze przed chwilą skończone robiłam jeszcze stopki do nich ale nie zdążyłam foty zrobić :)
Załącznik 26786
białaaaaPięknie wyszły:ok:
Anoosia, mnie ostatnio też korci, żeby migdałki sobie zrobić. Dla mnie bardzo ładne, wakacyjne pazurki, świecidełka :buja:
magda_lena ciekawe i pomysłowe zdobienie, eleganckie ale niestandardowy french:ok:
Kasiaczek, bardzo ładna i delikatna stylizacja:love:
hihi no czasem mi sie zdarza takie delikateski robic ;)
Magdalenko, Edit, Biala baaardzo ladnie :D
widze, ze zrobil sie szal na brokaty :D
w sumie sie nie dziwie bo przy tym sloncu to pieknie sie mienia :)
a tak w ogole to piekne pazurki
Magdalena te pazurki sa cudne, takie dopacoawne... :)
Edit roza, mimo ze duza to fajna i super pazurki, z reszta jak zawsze :P
Biala - ladnie i delikatnie, no i bardzo mi sie podoba Twoj kolor coverka :)
Madziu, Edit, Biała - piękne prace :)
Edit, Biała - świetne pazurki :D
Anoosia, śliczne :ok: :)
Kasiaczek, Edit jak zawsze piękne :D
Magdalena rewelacja, bardzo mi się podobają :love:
Biała,pazurki piękne :buja:
dziękuję dziewczyny:)
kachna831,julcia88,maartekkk,rudzia1985,Kasiaczek,Bardzo mi miło że się spodobały i dziękuję:*
Dzisiaj miałam dwie dziewczyny które chciały zdjąc żel ale w trakcie zmieniły zdanie i zrobiły sobie takie skromniaczki.Obie takie same zdobienie ale inna płytka i jest różnica:D
Magdalena piękne te pazurki, super na lato!
Edit te skromniaczki są extra :D