-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
zolzella,sliczne trofeum:D
Ale i bardzo fajna aplikacja tych Twoich
coralick- nie patrz, ale sie zrelaksuj, weź to w domu co masz najtlustszego(olwike dla dzieci, oliwę z oliwek) podgrzej lekko i na oczka poloz kompresiki na 10 minut, potem sciagnij i leciutko potrzyj od nasady powieki w dol, do policzka, powinny zleźć choc czesciowo a na reklamacje bym poszlo, obojetnie, czy to polka, czy irlandka,czy na czarno czy nie...
i pomyslec , ze ja glupia pindzia po pierwszej aplikacji nowej klientce wysylam smsa z pytaniem, czy wszystko ok.... czy ie szczypie i nie kłuje.... ech.... ile placilas-zdradź?:)
-
cholibka nie mam oliwki i oliwy... mam tylko olej slonecznikowy i sezamowy :cwaniak2: aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... mozeeeeeeeeee.....:skacze:
a tak na powaznie to chyba nie bede packac, bo jak mi zlezie kilka a reszta zostanie to ja taka kostropata jutro nie moge isc do pracy:D
boje sie to sciagac sama. poczekam chyba do poniedzialku i umowie sie na wtorek. chyba jakos dotrzymaja :)
ta magiczka od rzes to byla wegierka z certyfikatem:huh: podobno... ma sie rozumiec certyfikat widzialam ale byl po wegiersku wiec rownie dobrze mogl byc dla najgorszej uczestniczki kursu ble ble ble:D
a pytalas ile... na szczescie miala PROMOCJE wiec zaplacilam 45euro i jeszcze jej dalam 5 napiwku (idiotka ze mnie)
-
tadam! Przeprowadzam się na wyspy! :skacze: Ja powiem tak coralick, na zdjecie to bym do niej tez nie szla:) tylko po kasę:) Ale i tak nie pojdziesz wiec szkoda strzepić klawiaturę:skacze:
A slonecznik, czy sezam mogą być:skacze:
-
Przeprowadzaj sie... mamy wolny pokoj :D:ok: a w niektorych salonach ceny dobijaja do 180 euro wiec mozesz zbic fortune:skacze:
a jak nie zleza wszystkie to co ja zrobie? coraz bardziej mnie kusisz:D bede taka wyliniala do wtorku chodzic?
-
coralick no jest zdjęcie u góry.... nie rozumiem
---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:50 ----------
dzikakura dzieki :) a widzisz jakies błedy ? czy na poczatek jest w miare ok? staram sie byc dokładna
-
-
coralick możę poczekaj chwilkę bo sie musi wczytać? nie wiem - ja widze
-
słyszał ktoś o firmie Glamour Lashes?? Chodzi mi o szkolenie :)
-
hyyy coralick lece,lece to nie takie latwe, baze klientek wypracowuje sie miesiacami kochana:)
jak ci wszystkie nie zlezą-wez nozyczki do pazurow i przystrzyz te ktore nie zlezą(nie patrzec stylistki!!!!!! na moje rady!!) do dlugosci twoich naturalnych, brzmi to masakrycznie,beda takie twardsze i nie beda mialy cienszych koncowek, ale pod tuszem nie widac. To rada na tzw cito i.. absolutnie się tego nie praktykuje, ale jak jest taka sytuacja, ze rzesy ciagną, wywijaja sie, a stylistka zawalona terminami to sobie klientka musi jakos poradzic, a lepsze to niz wyskubywanie ze swoimi, a reszte zdejmie ci ta nowa Pani. Te kikutki też. A moze zlezą całe? Jak nie sprobujesz nie bedziesz wiedziec, ale Twoja decyzja, w kazdym razie olej jakis tam.. sezamowy na pewno nie zaszkodzi:skacze:
zołzella- naprawde jest super. Przeciez nie bede sie przyczepiala do czegoś co mi się podoba:skacze:
-
Zołzella - mi się również bardzo bardzo podobają, gęsto i równo, superrrr, a te zdjęte jak zobaczyłam no szok, masakra itp.
Czasami też przychodzą do mnie kobietki po aplikacjach gdzieś tam i mają posklejane ale takich to nie widziałam i mam nadzieję, że nie zobaczę.
Ostatnio rzadko tutaj zaglądam (brak czasu) ale... jak któraś z Was pisała, ja również zauważyłam zmianę zachowania się kleju w związku z upałami. Kurcze jak mnie to denerwuje, robiłam już na kropli kleju na szkle, teraz 2-3 krople i strasznie długo schną (cały czas robię na SL plus).
-
a tutaj miałam meeega problem bo klientka miała "5 rzęs na krzyż" a do tego duuuzo więcej na lewym oku no i w kącikach wewnętrznych nie miała wcale rzęsek dlatego takie sa przerwy ale kleiłam na co mogłam - masakra :/ i wyszło tak:
http://www.voila.pl/235/di1vu/index.php?get=1&f=1
http://www.voila.pl/236/qkeq0/index.php?get=1&f=1
-
Zołzlla świetna stylizacja
-
edytakon dziękuje :) miło to słyszec :) tylko te kąciki dziwnie wyglądaja troszkę a rzęski które widac na zdjęciu sa z dolnej powieki ...biedna dziewczyna uboga w rzęsy niestety , ale efekt jej sie podobał
-
Czesc, witam wszystkie "rzesiary"
zolzella piekne rzeski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez juz tak chcialabym umiec!!!!!
EDYTKO kochana mieszkasz tuz "za sciana" moze cos wymysle i uda mi sie jakos dojechac do Ciebie.
Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 12:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:52 ----------
Zeby nie bylo ze mam jakies zaniki pamieci hi hi hi :skacze: i ze witam sie jako nowa :haha:
Mialo byc....
witam W DNIU DZISIEJSZYM wszyskie "rzesiary"
zycze wam miilutkiego dnia.
-
zuzia0303 dziękuje bardzo :) (skończyły mi się podziękowania)
-
Qra... to ja ci moze tu wstepnie jakas reklame zrobie :haha::skacze:
A tak wracajac do tematu. Zrobilam tak jak pisalas. Nic z tego :( Zdjelam tylko 10 rzes z czego 3 byly zbite w jedna kepke i to byla jedna z miejszych, za chiny ludowe to nie idzie dalej :( wiec zostalo mi czekac. jutro zadzwonie i poprosze zeby sie ze mna umowily na popoludnie.
-
zolzella, bardzo fajna stylizacja.
Coralick, ale przynajmniej sprobowalas, tak?:skacze: Ty mi nie rob reklamy ja w 8 miesiacu ciazy jestem:D
-
-
Qra no to na wstepie gratulacje:soczek::win::mml: w zwiazku z przyszlym macierzynstwem :)
Probowalam, bylam dzielna, maz pomagal, robil oklady ale nie wiele wspolnymi silami zdzialalismy. chociaz jak teraz patrzyl to mowi ze jakby sie porozdzielaly te co mam i moze ma racje, w kazdym badz razie zrobily sie mieciutkie:D:D i znacznie wygodniejsze :skacze: Co nie zmienia faktu ze jutro umawiam sie na sciagniecie i zalozenie gdzieindziej.
Reklama juz Ci zrobilam ha ha ha... opowiadam dziewczynom jakie zdolniachy mamy w kraju:wow::wow::wow::D:D
-
No to przynajmniej tyle, ze troche się odzywily, a zrobily się wygodniejsze, bo nawet jak nie bylo juz rzes synt. w niektorych miejscach, to zeszły resztki kleju, ktore na rzesach naturalnych osiadly,
Dzieki za gratulacje, cmoook
:D:D
-
Dziewczyny czy mozecie mi doradzic jakie pesety kupic do rzesek. Mam dwie ALE!!!!!!!!!!!!!! tymi to zapalki moge przekladac:skacze:
sa tak malo precyzyjne.
Moze jakas podpowiedz, jakis link z allegro PLOŚIEEEE :P
POZDRAWIAM
I zycze dobrej nocy :papa:
-
zuzia kup sobie vetusa
Pesety stalowe VETUS - komplet (prosta i zagieta) (1659290186) - Aukcje internetowe Allegro
a tu takie rzeski, zapomnialam zrobic zdjęcia "przed", nie wyczesałam "po", ale maja.. cyrkonie:)))))):skacze:
-
dzikakura fajne rzęsiory :) ja tez czesto zapominam zrobic zdjęcie "przd" i jak juz dokleje 2 czy 3 to wtedy sie za fote zabieram ;>
-
Dzieki zołzik:przytul:
a chcialam jeszcze znaznaczyc, ze Pani się w tych rzęsach czuła "łyso" bo to 12 tki są, a ona zawsze 15 tki nosi:D przez co jej rzeski wyglądają tak.. jak wygladają, choć i tak ponoć miesiąc odpoczywala, nie wiem, bo to moja pierwsza aplikacja na tej kobitce
-
Dziekuje kurko za podpowiedz. BUZKA.:kwiatek: