natalia milej lektorki hihi
Printable View
natalia milej lektorki hihi
hahahaha dziękuję... ale chyba jutro :P
od pol godziny mowie ze ide a cos sie z forum wyrwać nie moge... a wiec teraz zegnam Was !! hehe :*:*:*:*
Dobranoc :* Kolorowych :*
Ja tez zaraz spadam bo humor do bani.
To papa,
Ja tez lece-o 6 musze wstac :(
Nocka i tak pewnie bedzie nie przespana-sama jestem dzis i sie boje.
ała, ała, ała.... przytrzasnęłam wczoraj sobie o drzwi szafy dwa pazurki u prawej ręki... dzisiaj je ściągnęła i co ja widzę??!! ;( paznokieć mi się przedarł na pół od wolnego brzegu tak pionowo do połowy paznokcia i tak na dwóch palcach ;( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.... ;( i co ja mam zrobiiić.... boli jak dotykam, a niedługo mam sie uczyć na gitarze grac ;(
Szpila wspolczucia... kurde znowu sie rozpisaliscie a mi zostalo jakies 30 minut do kolejnej klientki... ;(
odpocznij pracusiu,ja malego wykapalam uspilam teraz net
I'm back :D tylko nie wiem czy na dlugo bo kumpela ma wejsc... ale musze znowu nadrobic czytanie forum ;P
szybko wracaj,ja caly czas mam ****nie glowy z moim maluszkiem budzi sie co 5 min:/:
Mój Romeło sobie poszedł właśnie i czekam na skrzydełka z grilla :)
o tej pozre kolacja:porazka::porazka::porazka::porazka:
Ja się szykuje na jutrzejsze spotkanko .. wanna, pazurki :P i coś do jedzenia hehe
ja sie szykuje do lozka,jutro do pracy,pojutrze zreszta tez:(
Kasiassss a jeśli wolno spytać to ile ma Twój maluszek? Podziwiam małe dzieciątko, praca i jeszcze masz czas na pazurki. Super! mam nadzieje, że mi też kiedyś uda się tak wszystko zorganizować.
9miesiecy,jakis rozbrykany,w nocy budzi setki razy
No to masz na pewno ciężko ale ile pociechy z takiego maleństwa:)
to jest racja,mam kogo przytulac na maxa,jest pzrecudowny,tylko niech juz spi w nocy:(
no oby Ci Kasiu spał :) ja właśnie wróciłam z ławeczki pod blokiem , wypiłam piwko i zamist spac to ja oczywiscie musiałam tu wleźc ;P
ja właśnie szykuje się do pracy ale musiałam jeszcze wskoczyć na forum
dopiero wstałam i czuje sie jak bym mlotkiem przez leb dostala...
hehehhehe ja tez dopiero wstałam..
i nic mi się nie chce.. :(
ja sie probuje zabrac za sprzatanie-na 14 dwie babeczki przyjda (jakies nowe) wiec mam dzis caly dzionek zawalony
wiecie co?? Teraz chętnie wytarłabym mord* mojej durnowatej siory o podłogę!! Kurde ale z niej egoistka!! NA MAXA!! Wszyscy mają jej dość!Normalnie debilka totalna... zazrośnica, egoistka, zawistna.... tato kupił gitarę jej bo się dostała do szkoły , powiedziała mi, że też mogę grać, a teraz co??!! Ja się jej pytam jak się nazywa strona z kursem gitarowym dla początkujących, a ta z uśmieszkiem na tej gębie brudnej mówi mi : Ja Ci nie po wiem. To moja gitara i ja będę na niej grać.
Nawet dotkąć mi nie chchiała dać!! Mama jej powiedziała żeby mi dała od czasu do czasu grać to ta się kłóciła dwa dni, ale mama powiedziała, że zadzowni do taty i wszystko powie to ta szma*** się uspokoiła.... chchiałam grać, prosiłam żeby wyszła z pokoju, a ta powiedziala,ze nie. Powiedziała, że poda mi tą stronę, ale zabierze giotare i już nie da. albo da mi gitarę na 10 minut, ale nie poda wogule stronu!! Normalne jakaś egoistyczna wywłoka!! zawsze taka była!! KUpiła sobie kiedyś kamizelkę, czarną . KŁÓCIŁA się 2 godziny, bo nie chciała mi pozwolić jej włożyć na imini8ny u babci!! DARŁA SIĘ ŻE TO JEJ!! A kto przywłaszczył sobie już od 2 lat mój pasek, który ja sama kupiłam??!! Powiedziałam jej to a ona " Mama Ci to kupiła, ty żadko w tym chodzisz wiec mam prawo sobie Go wziąść. NIE JEST TWÓJ" KURDE CHCIAŁAM JĄ ZASTRZELIĆ WIATRÓKAMI MOJEGO TATY!! Byłam bliska uduszeniaaaaa!! Mam powiedziała, że sama kupiłam ten pasek za swoje pieniądzeto się jeszcze wykłucała że nie prawda. W końcu mi Go dała, a już na następny dzień miała Go na sobie i był schowany u niej w szafie, a mi nadal nie pozwala nawet przymierzyć kamizelki!!
Wracając do gitary, prosiłam ją żeby podeszła i mi powiedziała czy mam naciskać tą strunę czy tą, bo niewyjaśnili zbyt jasno. A ona się zaczeła śmiać i powiedziała z zawiłością, że to już mój problem i że ona mi9 nie pomoże bo to jej gitara i to ona sie bedzie uczyłą, a nie ja!! KURW**.... mam ochotę dać jej w twarz!!... Sorry za takie przekleństwa, ale już nią wytrzymać nie mogę.... pakać mi się chce.... niech któraś z was ją wywlecze z tego domu na Sahara.... Mama i Tto też mają jej dość.....:(
szpila policz do 10 i oddech i powtórz to ze 3 razy :) zobaczysz znudzi jej się bądź cierpliwa