haha tez mam taki :skacze::skacze::skacze:
Printable View
Pół forum już takie ma :D
wreszcie upolowałam pendrive z avonu:D:skacze:
Załącznik 14884
a dzisiaj dotarły farbki akrylowe:]
No to czekamy na One stroke:]
ja dzis kupiłam frez karbidowy gruby stożek za 20zł bo walców nie mieli... niestety choco nie dzwoniłam bo byłam w tym medyku, a i owszem były frezy karbidowe za 7-8zł tam były one rozmiarów połowy szpilki... tylko na zdjęciu w e-sklepi były duże a pani tłumaczyła to tym że musieli powiekszyć bo takich malych to by nie było widac... były też frezy tytanowe ale po 80zł za sztuke.. więc powiedziałam "dziękuję, do widzenia" i pojechałam do pazurowego sklepu :huh:
A ja kupiłam dziś piękny album na zdjęcia za 40 zł i powkładałam tam (na razie kilka będę dokładać) zdjęcia pazurków moja taka daleka cioteczka od strony męża ma własny salom fryzjerski i zostawię tam albumik no i będę czekać i patrzeć jak mój notesik będzie się zapełniał terminami :skacze: hihi
a ja dzisiaj kupiłam staniczek.. ;D
jedyny jaki był na mnie dobry w sklepie.. ;/ reszta była za mała..
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/1504b768.jpg
i kurteczkę zimową ;) mam płaszczyk ale że są teraz mega przeceny to sobie taką krótszą na mniejsze mrozy kupiłam :)
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/c9e2a0f3.jpg
+ maseczki do twarzy i włosów ;) ale zdjęć już dawać nie będę ;p :)
a ja wczoraj zaopatrzylam sie w
och wszyscy tak o zakupach a ja cierpie na gleboki zakupoholizm ktory dawno nie zostal niczym zaspokojony :D nie no w sumie kupilam kolorowe żele ale to jeszcze nie to :D
Moja nowa torebka,kolor to ciemny turkus i zlote pierdółki,w rzczywistosci jest wieksza :)no i nowy kwiatek:)
super!! a u nas zwykle takie mniej ukwiecone sprzedają:/
jade kwiatek jest cudny
Jade śliczny kwiatek ;) i torebka też ;)
ja dzisiaj sprzedałam swój stary tel. ^^
a planuje kupić koperty bo mi się pokończyły ;D
A ja muszę szybko kupić czarna koszulę lub bluzkę z czerwonym żabotem... i nigdzie nie ma ;( Może któraś z Was widziała , gdzieś taki ciuszek?
kurcze chanti widziałam gdzieś koszule jak byłam wczoraj na zakupach tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć który to sklep..
któryś z tych h&m albo new yorker wchodziłam też do c&a
mi sie tez wydaje ze w h&m byla taka bluzeczka
a ja taką kiecke (bez golfu) sobie ostatnio i ciucholandzie kupilam za 20zl :D
(pasek to prezent urodzinowy:))
świetna kiecka ;)
hmm kiecka niezła
Nie wiecie moze gdzie moge dostac buty od Sam'a Edelmana? Choruje na nie juz jakis czas ale nie moge ich znalesc;( (widzialam je na ebay.com ale nie wysylaja do polski:/: )
vanilla proszę cie bardzo są np. na allegro jesli to o te chodzi? ;)
SAM EDELMAN Uri kozaki muszkieterki z USA 38,5 (902498347) - Aukcje internetowe Allegro
Szukalam ostatnio na allegro to ich nie bylo:wow: Dziekuje Elaxx:* musze tylko dowiedziec sie czy maja moj rozmiar:D:skacze:
jade boska torebka, ostatnio mam faze własnie na ten kolor
kwiatek zarabisty widziałam takie w Nomi i w Leroy Merlin cena to ok 50 zł. Zastanawiam się czy sobie takiego nie kupic:rolleyes:
---------- Dodano o godzinie 16:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:27 ----------
ależ mi sie ta torebka podoba:D chyba w niedziele ruszę na poszukiwania podobnej:D