Madziu świetne kwiatki ja to tylko narazie umiem panterke, zebre... takie najprostsze chyba trzeba miec odpowiedni pedzelek i pod odpowiednim kątem kłaśc . No zobaczymy po moich warsztatach;)
Printable View
Madziu świetne kwiatki ja to tylko narazie umiem panterke, zebre... takie najprostsze chyba trzeba miec odpowiedni pedzelek i pod odpowiednim kątem kłaśc . No zobaczymy po moich warsztatach;)
maartekkk-Wooow:wow:Super!!
Jade- fajny ptaszek i w ogóle wszystko:)
Jade te swieczki sa swietne :) napatrzec sie nie moge i wyobrazam sobie jakby wygladaly u mnie w pokoju :P
Moje jakies ala' malowanki.daleka droga przedemna z farbkami....;(
Dziekuje dziewczyny,wasze prace tez sa sliczne:)Swieczki juz niemam dalam dzisiaj znajomej w prezencie ale trzy kolejne czekaja na pomalowanie i kilka par kolczykow.Teraz to juz na sprzedaz porobie zdjecia i powiesze w pracy moze komus sie spodoba.Tylko niewiem ile wolac??
jade-druga swieczka wymiata
martek-pieeeekne
madzialenka- no i jest super naprawdepiekne kwiaty
wiola-co ty chcesz.. swietne
tu takie ło
jade- powaliła mnie ta świeczka na kolana, a koliberek dobił do podłogi! cudne, boskie fantastyczne!
Wiola, Kurka do powiedzenia mam tyle... :love: :love: :love: Cudne malunki!!
Hersa dziekuje baaaaaardzo :* Znowu wyklikalam zapas :( jutro nadrobie,hihi
o.
Kurko klękam :master:
to moj drugi stroke :P pierwszy to porażka malowana na .sliskim tipsie;P ten zostal zmatowiony i pokryty farbkami :spalony:
http://img808.imageshack.us/img808/4...dsci049011.jpg
pluszak, wariacie:] dzieki, nie umiem zrobic zdjecia aby pokazac, ale wyszly fajnie, tylko powinny byc na innym tle, np kawa z mlekiem, bo sie wszystko zlewa.
Latika i piekny tipsior i ladny one stroke, wroze, wroze, wroze... beda to wielkie malowidła, mowie Ci:skacze:
no i jeszcze dzisiaj takie. do bezowej tuniczki i niebieskich butków w rozowe rozyczki i zielone listki (w sensie butki sa takie, stare jak swiat, ale jakze wygodne):skacze:
madzialenkabuziaczek - super ćwiczenia :D
Dziakura - booskie te kolczyki, a ostatnie miodzio :love:
Latika - ślicznie ^_^
WIOLA1 - mi się bardzo podobają :)
dzikakura cudowny malujesz kwiatuszki :love:
Dziakura zazdroszcze talentu boskie te kolczyki i te malowanki:wow: jestem w szoku wogole dziewczyny bardzo ladnie wam wychodza te kwiatuchy i wogole frezgi mezgi ale ma sklad i lad;)
Kurko jak zwykle powalasz na kolanka malowankami :master: szczena opada i chyle czola mistrzu :szczena:
kukra te ostatnie to ja sobie u ciebie zamowie a co! :D daj znac na priv ile bys za takie chciala :D
Jestescie kochane dziewczyny. Ciesze sie, ze Wam sie podobają:love:
Chciałam zaznaczyć, ze wszystkie maźnięcia, obwódki i detale robiłam pedzelkiem-prezentem od Kamilki i Woszczura. Jeszcze raz dziekuję. Ten pedzel jest swietny do jednolitych małych listków. (farba na pedzelek, dotykasz powierzchni, rozplaszczasz i "wstajesz" pedzel-boski)
hehe tak latwo powiedziec rozplaszczasz itp hehe a w praktyce to ciezka sprawa:P
Hairkama, no wlasnie to wcale nie jest trudniejsze niz linia usmiechu we frenchu:skacze:
Hehe no nie wiem czy to mozna tak porownac bo z linia usmiechu radze sobie swietnie w przeciwienstwie do kwiatkow malowanych farbkami:P
maartekkk- stworzylas CUDO! :ok:
Jade, ta swieczka jest przepiekna, rzeczywiscie zal ja spalic :)
mam nadzieje ze i mnie uda sie niedlugo stworzyc cos podobnego- zbieram sie do zkupu farbek :)
Kurka, padam do stóp, cuda tworzysz!! :love:
dzieki kachna
hairkama-ale tak jak z kwiatkami.. nie wierze, zeby z linia usmiechu bylo tak od zawsze:)
Heh dzięki za miłe komentarze :) jak najszybciej postaram się farbkami modzić na pazurkach, jak tylko dorobię się odpowiednich pędzli :P
Wasze prace dziewczyny też piękne, w szczególności świeca... :)
skonczyly mi sie podziekowki i jedynie slownie Kura musze Ci podziekowac za zaczepiste malunki na tych kolczykach :) bardzo mi sie podobaja te na brazie i te ostatnie, ktore wstawilas :) swietnie ciotka...
Kura & Latika - SUper!!:)
Oj dobrze juz dobrze nie słodzić im aż tak bo sie rozpłyną z tego wszystkiego:P
Dzieki dziewczyneckzi, cmokkkk
zyyyza, zyyyyza, hallo;]
O rajuśku... Kurka... :love: tylko tyle bo cóż więcej pisać, piękne i tyle :love:
Dzieki dziewczyny,ale mi sie wydaje ze jeszcze zamazance mi wychodza.
MOje dzisiejszee..troche niewyraźne ale jutro zrobie przy słońcu to powinno być ładnie:)
MadaPP ładnie wyszły Ci te kwiatki;) gratuluje:)
Naszyjnik znalazlam w charity shop czyli mniej wiecej jak nasze lumpeksiki i dzisiaj go pomalowalam:) jeszcze nie lakierowany ...jeszcze mam troche do pomalowania ale mnie pokrecilo:skacze:
Jade zazdraszczam!:) ślicznie taki pomalowany naszyjnik wygląda!;)
Jade boski naszyjnik:wow::love:
made , jade wymiaacie dziewczeta !!!!
dzikakuro fiu fiu!!!
magda pp fajne kolorki
jade ty to malujesz na wszystkim i zawsze ci wychodzi!!!
Dziekuję dziewczynki
Magda PP-jakich ty uzywasz cudnych kolorków
Jade, poplakałam się, ja tez taki chcę. Przepiekny.
Jestem w trakcie poszukiwania koralików drzewnianych, ale nie lakierowanych, ktore moznaby pomalowac. Niektore dziewczyny nosze korale na szyi, niektore na przegubie, a ja na kostce u prawej nogi no i szukam, szuuuukam i nie mogę znaleźć