Kaniusia podziwiam twoja metamorfozę :D dzisiaj będę robić tez na takiej płytce i szczerze mówiąc to nie wiem jak mi pójdzie...
Printable View
Kaniusia podziwiam twoja metamorfozę :D dzisiaj będę robić tez na takiej płytce i szczerze mówiąc to nie wiem jak mi pójdzie...
aneczka kaniusia świetna robota:ok:
a to moje dzisiejsze, pierwszy raz robiłam metamorfozę
uff ciężko było^_^
Załącznik 33018Załącznik 33019
luna07, nie wyszło źle, chociaż moim zdaniem można było ładnie wycieniować brokat aż do skórek, wtedy nie byłoby takiego jakby odgraniczenia :)
dziewczyna właśnie nie chciała do skórek takie miała życzenie :) proponowałam nawet srebrny bo ładniejszy w cieniowaniu ale miało być złoto i już :D to się wzięłam do roboty
chociaż powiem szczerze - ciężko troszkę było ;)
Luna, fajnie to wyszlo, moje klientki tez nigdy nie chca brokatu do skorek:ok:
A tu moja ostatnia metamorfoza i...... chyba.... tzn jestem z siebie dumna, chyba moge co???
Najwazniejsze, ze klientka szczesliwa!!!
PS 75% moich klientek to obgryzaczki paznokci, katastrofa jakas!!!
kelli bardzo ładna metamorfoza... mi bardzo się podoba :)
luna07 ładne Ci wyszly ;)
kelli super frenchyk nic nie da sie poznac ;)
Keli świetnie sobie poradzilaś !! piękna metamorfoza ;)
kelli widać, że zrobiłaś wszystko co w twojej mocy:ok:
Dziekuje za uznanie kobitki, to bardzo duzo dla mnie znaczy.
kelli dobra robota :ok::ok:
Kelli dzięki za miłe słowa :) twoja metamorfoza wyszła super!! nie idzie poznać, że takie obgryzione były :)
Kelli jak dla mnie to za dużą krzywą zrobiłaś bo straszne bułeczki ci wyszły niestety...
Wydaje mi sie, ze moze to bulkowato wygladac dlatego, ze kobitka cale zycie obgryzala paznokcie i opuszki palcow byly mocno ''wybrzuszone'', odstawaly znaczaco od naturalnej krzywej paznokcia, na zdjeciu to zjawisko jest najbardziej widoczne na kciukach. Chyba dobrze to opisalam i jak ktos kiedys widzial takie paluchy to wie o czym mowie. :P
szczerze?? to racej nie wydaje mi się że to jest przyczyna.. przy takich króciutkich paznokciach ta krzywa musi być też malutka:)
Kelli wyszło super. mimo króciutkiej płytki cover świetnie się sprawdził. french elegancja francja
ja tez mialam ostatnio obgryzaczki. scislej mowiac robilam je dzisiaj
kelli, aneczka - świetnie sobie poradziłyście tymi ogryzkami :D
Aneczka bardzo ladnie :) zupelnie inne pazurki, a ta mini raczka obok tez do stylizacji ? :P
aneczka19895 :ok:
kelli
Aneczka, super to wyszlo, gratuluje.
Kelli - możesz być jak najbaradziej z siebie dumna :ok:
Aneczka - piękna metamorfoza :)
aneczka extra metamorfoza - inna dłoń zupełnie :)
aneczka19895 śliczna metamorfoza, kształt pazurków pięknie wysmuklił dłonie.
aneczka - bardzo ładna zmiana ;)
Oto dzisiejsza metamorfoza klientki :)
Nanami świetne zdobienie, rączki nie do poznania :D
Nanami7 - piękna metamorfoza :ok: a ten róż mmmmm :love:
nanami - super metamorfoza, tylko jak dla mnie za bardzo łoże wydłużone, ale klient nasz pan ;)
Dizzy jak dla mnie też :P
ale dopiero na fotkach to zauważyłam, bo na łapkach nie było tego aż tak widać :/:
Metamorfoza migdałków ;)
Załącznik 33121
Nanami, ladnie to wyszko, ale ja tez sadze, ze loze jest cut za bardzo wydluzone (nie naturalnie)
Julcia, superasnie, cukiereczki do schrupania
nanami albo coverka mniej albo uśmiech bardziej wyciągnięty, tak abu jego końce dotykały brzegów opuszka :) będzie naturalniej wyglądać :) pazurki ładne :)
julcia śliczne te zielone :love:
julcia świetne te zieleniaki a jaki odrost mega:kwiatek:
dzięki :) wzięłam sobie rady do serca :)
Julcia meega odrost był, ale po metamorfozie piknie :)
julcia SUPER ZIELEŃ :D
a to moja potrojna :]
zielone stare ( odrost 3 tyg ) ---> brokatowe poprzednie ( odrost 3 tyg ) ---> fioletki obecne ( lewa lapka ma tydzien, prawa 2 )
kiepskie fotki eh...
rudzia1985 wszystkie pazurki śliczne, nawet z odrostem:D. Ale te fioletowe hmm superaśne, kocham ten kolorek:love:.