miminko masz foty prawda?
braawo Dzidziu!!!
Printable View
miminko masz foty prawda?
braawo Dzidziu!!!
Mam ale mój aparat nie chce w nocy robić zdjęć przy sztucznym świetle i rozmazane są;(
no dziewczyny ja sie na sprawe szykuje...
dzidzia trzymaj sie:* a ja sie zabieram do nauki bo jutro ten egzamin :(
zbieraj się zbieraj a nie na forum siedź:P ja narazie śledze nowe wypowiedzi:)i oczywiście ciężko pracuję
pracuj pracuj:) a u mnie coraz blizej do egzaminu;(
Dzidziu i jak???? Już po??
a ja siedze w pracy i caly dzien czytam posty, bo dopiero od wczoraj jestem na forum wiec mam duzo do nadrobienia.
W pracy bardzo sie nudze:)
z tydzień będziesz czytać...:)
dzidziu i jak?
ja po sprzatałam po obiadku i za niedługo będe się szykować do pracy
idę prasowac ciuchy na egzamin;/
[quote=asia;60257]z tydzień będziesz czytać...:)
raczej az tydzien mi to nie zajmie :P. W pracy mam prawie 8 godz na czytanie, bo nic innego nie mam do roboty. W sumie to nie jest zla ta praca:P
Wróciłam z pogotowia i jem obiadek ;)
skonczylam wlasnie pazury i... JESTEM SZCZESLIWA ROZWODKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!:skacze: :skacze:
a ja ciesze i smutam mordke... cieszę bo dostałam 4 z kartkówki z fizyki (niezapowiedzianej) dostałam taką ocenę dzięki mojej super szybko napisanej ściądze :D hehe
a smutam bo muszę się na jutro uczyć na kartkówe z chemi z tematu o którym wogule nie mam pojęcia i nie byłam akurat na tej lekcji co było.....
nie smutaś się bedzie dobrze:* zrobisz super szybką ściągę i znów bedzie 4 albo 5:*trzymam kciuki
---------- Dodano o godzinie 18:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:45 ----------
dzidzia gratulację!!!:*
gratuluje dzidzia :P
Eh, ja juttro kardkówka z hisoti którą dziś powinnam pisać ale byłam na pogotowiu i spr z angielskiego :P
no to powodzonka dziewuszki!!! a co robiłas na pogotowiu bidulko?:przytul:
No dzidzia gratulacje!!!!!! Ale w sobotę trzeba to choć trochę opić hi hi.
Ja jestem wykończona. Dzisiaj miałam trzy klientki, jedna zdejmowanie i zakładanie nowych, druga odnowa i trzecia pełen pedicure i henna z regulacją. Do tego walczyłam z pierścionkiem mojej córki, bo obudziła się ze spuchniętym palcem jak balon i przecinałam pierścionek sekatorem do kwiatów. Na szczęście się udało. Chyba ją coś ugryzło:(
ogladam tvn odpoczywam
Szukam pędzelków, już mam dośc :P
buszuje po forum:szabelka:
ehhh.. wszystko wali mi sie na głowe i nie mam czasu wchodzic w ogóle tutaj :(:(;(
no wlasnie co sie dzieje Natalia >??
a ja jestem zla jak osa !! dziewuszka drugi raz mi nie przyszla na uzupelnienie i poinformowala mnie oczywiscie w trakcie kiedy na nia czekalam !! jeszcze napisala ze wpadnie w poniezialek , tak jak ja bym tylko na nia czekala az hrabina zdecyduje sie przyjsc!! wlasnie jej odpisalam juz z nerwow ze w nastepnym tyg. to nie mam czasu a przez nia stracilam dwa terminy!! Boze jeszcze mnie dobija ze nawet nie zadzwoni tylko przez smsy sie umawia!!
z takimi to większe skaranie niż robienie..
kurcze dziś sprzątałam prasowałam itp i na nic już siły nie mam, muszę chociaż pedi sobie zrobić
muszę też pomalować karton który idzie na tło do akwarium bo rybkom za jasno jest, a najchętniej poszłabym spać..
to sie kladz , reszta jutro ;P ja tez jestem padnieta ale jeszcze nogi bede robic pannie mlodej buuu
o, masz późno...
nie będę się kłaść przed snem bo jak tak robimy to potem siedzimy do 5 rano...
właśnie szukam jakiejś komedii żeby z chomika ściągnąć na wieczór, możecie coś polecić? najlepiej z tych nowszych bo ze starszych sporo oglądaliśmy:)
nic mi do glowy nie przychodzi , za mna to jakis dobry horror chodzi... a wlasnie wczoraj ogladalam g.i joe i mi sie baaardzo podobal-oewnie dlatego ze a******y aktor gral hihi
A ja po pracy i zaraz nowa dziewczyna przychodzi na pazurki:) dzidzia a ogladalas Turn it Up? muzyczny bardzo fajny
ooo nie ogladalam , jak mowisz ze muzyczny to se musze scxiagnac :skacze:
Tylko nie powiem jaki jest polski tytul,chcialam napisac ci o czym jest ale to nie ten temat ale mi sie podobal:)
juz sprawdziłam Jade ;P poslki tytul to swiatła sceny :)
ok spadam na razie bo klientka ...
---------- Dodano o godzinie 20:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:12 ----------
taka klientke to juz bym chyba ubila....
ale teraz sie wzielam za sposob ze jak mnie wkurza to nie odp. na smsy wtedy dzwonia;P
ja sie dopiero skonczylam uczyc jejku ledwo mi sie zajecia zaczely a juz jutro 2 kolokwia....nie wyrabiam
kurcze ja muzycznych to niebardzo.. no chyba że 8 femmes:)
własnie maluję tło do mojego morskiego krajobrazu i czegoś filmowego szukam:)
zrobiłam pazurki sobie. Rozmawiam z drugą połówką i zastanawiam się jaką książkę ściągnąć.