Kalendarz pierwsza klasa, zbieram szczękę z dywanu :wow:
Printable View
Kalendarz pierwsza klasa, zbieram szczękę z dywanu :wow:
kwiaty i liście :szczena: :szczena:
Aniu kalendarz boski
Kalendarz pierwsza klasa :D
bardzo fajny pomysł na prezencik ;);)
Anno, cudowny kalendarzyk!! Kwiaty bosskie :)
Bardzo ładnie ozdobiłaś kalendarz - teraz klientki bedą zazdrościć :D
piękne te wasze kwiatuszki....chcialabym prosić Was o ocenę moich ale miejcie na uwadze ze jestem raczkującą osoba bez żadnego doświadczenia i jestem samoukiem także proszę oceniajcie, ja jestem z nich dumna bo to moje pierwsze prace :skacze:wprawdzie umywają się do waszych ale nie od razu kraków zbudowano, nie?? jak sadzicie coś z tego będzie, mam szanse na rozwiniecie??:]:huh:
AnnaEf cudowny kalendarz....zapiera dech w piersiaczkach :ok:
Paulka masz ciut za mokrą kulkę akrylu, staraj się bardziej ją ugniatać ;) jak na pierwszy raz jest bardzo dobrze ;)
chce wam pokazać zapalniczkę, którą zrobiłam dla wyjątkowej osóbki :) nie wyszła tak pięknie jak to sobie wyobrażałam (głównie o napis mi chodzi, jak się dorobię farbek to myślę, że będzie lepiej) :) na zdjęciu widać strasznie ten złoty przy literkach a w realu jest to tylko tka poświata połyskująca :) ale i tak jestem zadowolona i mam nadzieje, że przyszła właścicielka też się ucieszy :)
Załącznik 33432
super dzieło, fajny pomysł z tym zdobieniem przedmiotów akrylem:D
AnnaeEf przepięknie ozdobiłaś kalendarz :love: Cudo!!
kalendarz boski:love:
zapalniczka cudna! ja też chcę taką! dlaczego ja mam dwie lewe ręce do akrylu...
cieszę się, że spodobał się Wam kalendarz :) liczę na to, że mojej Ani też się spodoba ;)
Super ozdobiony kalendarz.! :ok:wystawiam moje ulubione pazurki
wiola śliczne pazurki, ale akryl zdecydowanie za mokry :) musisz delikatnie odsączyć kulkę o ręcznik papierowy żeby nie była rozlewająca się :) i ugniatać dotąd aż akryl nie zastygnie :)
Emilka... świetna zapalniczka:D:D. Jakbym paliła to też bym taką chętnie chciała :D
AnnaEf bardzo elegancko ozdobiony kalendarz. Bardzo mi sie podoba :kwiatek:
EmiliaB super Ci te kwiatuchy wyszly , taka zapalniczke sama chcialabym miec:D. Sama zdobie zapalniczki ale komus ,dla siebie czasu brak;(Mialam raz od Aski,ale chyba sie komus spodobala bo mi zniknela ;(
dziękuje Ewelinko :kwiatek:
kolejne zapalniczki, nie wiem czemu ale je najbardziej lubię męczyć :D
Załącznik 33515
Emilia B., o ja :o Niesamowite te Twoje zapalniczki, będę się nimi zachwycać jeszcze baaardzo długo, a truskawki wyszły jak prawdziwe :love:
Emilia Te zapalniczki wymiatają! :D Kurcze są czaderskie!
Wiola Fajne zdobienie! :)
najladniejsza z truskawkami Emilko:* przynajmniej dla mnie
Emilko a mi sie podoba ta z zielonymi kwiatuszkami -miodzio :love:
rewelacyjne dzieło na tych zapalniczkach, wymiatają...taką zapalniczką to aż miło papierosa odpalić:D
Emilka zrob mi taką z truskawami :master:
ta truskawkowa... mniam mniam, aż chce się zjeść :)
Bardzo Wam dziękuję za tyle wspaniałych komentarzy :* na dniach jeszcze coś wydziergam ;)
Emilka czekamy z niecierpliwością na nową dostawę zdobień :D
Emilko rewelacja!! :kwiatek:
Emilia B. twoje zapalniczki sa boskie!
Dziewczyny będzie cuś ze mnie :skacze: mój pierwszy akrylowy kolorowy kwiatuszek :] normalnie szału to nie ma ale mam nadzieję, to takie początki kiepskie tylko :haha:
jak na pierwszy raz nie jest źle ale widać że za krótko uklepywałaś listki :) trzeba je tak długo męczyć aż nie będą się odkształcać :) jak na pierwszy raz super :ok: i czekamy na więcej ;)
Ja zamierzam na początku stycznia zapisać się na kurs z kwiatków akrylowych. :D W LCN za 350zł. Opłaca się? Ale powiem tyle że babeczka co robi ten kurs ma fach w ręku i robi prze piękne prace akrylowe i nie tylko :)
myślę że to standartowa cena jak kobitki fajnie lepi to warto,a ja dziś ulepiłam takie...
Emilka...:wow::szczena::respekt:zwłaszcza truskawunie:P
Emilia...do zjedzenia truskawki
chechlol-ladniusie
a ja takie ulepilam... dla mojej Mikolajki :)
Załącznik 33588
asiek śliczne kwiatki Ci wyszły ;)
moje pierwsze nie krzyczeć za głośnohttp://images50.fotosik.pl/451/506f848e44d72326.jpg
kasandra bardzo ładne kwiatuszki jak na pierwszy raz, nie ma za co krzyczeć:)
a to moich wczorajszych kilka :)
Emilia B. dzięki za rade, na temat moich kwiatków akrylowych. Będę się starać je poprawić :P
sliczne te wasze kwiatuszki :) :ok:
Kasandra, Red śliczne kwatuszki :ok:
moje wieczorne wypocinki hehe (pierwsza moja moja i nie oddam - zatytułowałam ją :"różany ogród na wesoło" :D ) -> skutki wąchania akrylu :P
Załącznik 33640