Dawno mnie tu nie bylo... Ale wróciłam. Witam wszystkie rzesoholoczki :siema:Wstawiam zdjecie swojej pracy, lecz zapomnialam zrobic zdjecia przed :( Rzeski typu C 0.2, 9 i 11. Metodą 1:1
Printable View
Dawno mnie tu nie bylo... Ale wróciłam. Witam wszystkie rzesoholoczki :siema:Wstawiam zdjecie swojej pracy, lecz zapomnialam zrobic zdjecia przed :( Rzeski typu C 0.2, 9 i 11. Metodą 1:1
Nanami - a gdzie fota na otwartych oczach? wydaje mi się że coś mało wyklejone. ale na pewno jest poprawa.
jeszcze gdzies mam z profilu a na otwartych zapomnialam zrobic. Uwierz mi ze wykleilam 100% rzes, bardzo sie staralam bo Pani wygladala jakby wogole rzes nie miala... ;)
Dziewczyny pieknie..Kursantki Aguli robia cuda:)
a tu moje wyklejone forumkowej OLi:) 3D
http://pliki.wzorki.info/images/EWZOn.jpg
Happyhandy ale ładnie wykleiłaś :ok:
wisienka ta druga pani cudo. Ale jej pasuje ta stylizacja
Edytkaa ładnie czy sto. Nie miałaś krótszych do kącika wewnętrznego?
Bogusia ach zazdroszczę Wam, że tak się możecie nawzajem dopieszczać rzęskami :ok:
Bogusia ach zazdroszczę Wam, że tak się możecie nawzajem dopieszczać rzęskami :ok:[/QUOTE]
Oj tak - regularnie sobie nawzajem dopelniamy rzeski i wymieniamy sie doswiadczeniami:) mialysmy szczescie, ze w takim duzym miescie cudem sie znalazlysmy:)
uzupelnienie z 1:1 przeszlam na objetoscowke.
wiem,wiem powinnam zostawic zewnetrzne kilka rzes bo jedna juz jakos odstaje:/:
luska jakimi rzęsami kleiłaś? Pewnie wszyscy od razu widzą ale ja niestety nie ;).
Luśka jaki piękny gęścioch :love:
Sylla- rzesy od noble 0,07 mink 11,12,11,10,9 i kilka 8.wygiecie C
luska sliiiicznie :) tylko płatki kochana za wysoko podjechałas bo podraznione oczko, drazniły klientke więc się tez Tobie spłakała od razu ;( Sama stylizacja sliczna, przejscia bardzo dobrze i ogólnie widzę, że robisz coraz wieksze postępy :D GRATKI :)
Luska dajesz czadu:) piekne!
Agulaaa to jest owoc twojego szkolenia. Ja się super czuje w pracy przy Hollywoodach. Dziekuje:*:*
Jeszcze powracając do Twoich rzęs [B]luska[B]Cytat:
Sylla- rzesy od noble 0,07 mink 11,12,11,10,9 i kilka 8.wygiecie C
Rozumiem że kolejność rozmiarów jaką podałaś jest nie przypadkowa?!Czyli na zewnątrz były 11 i potem kolejno do środka tak...?
A mnie na kursie tylko tzw. kocie oko pokazali jak kleić. W sumie to tak, że na zewnątrz najdłuższe i do środka do najkrótszych. I więcej opcji mi nikt nie pokazał :( . Czy w ogóle w standardowych szkoleniach jakie robicie dziewczyny pokazujecie różne sposoby modelowania oka. Czy tylko podstawy i dziękuję.
a ja troche zmienie temat i pochwale sie co niedawno mialam na oczach w ramach wymianki. rzesy na powiece, posklejane, przzeegladac na koniec a po co?!
Załącznik 71246
niby nic takiego ale przy powiekszeniu widac gluciska z kleju u nasady rzesy, ktore wbijaly sie w powieke, z czego i tak polowe wydziubalam zanim zdjelam, mialam nadzieje ze uda mi sie uratowac te rzeski ale nic z tego :( a jak wybieralam osobe to taka kompetentna sie wydawala...
no i kolejny problem, trafila do mnie klientka co to przedluzala rzesy w chinach. przyszla na uzupelnienie, robilysmy od nowa, ale za nic nie daje sie przekonac na krotsze rzesy. jej naturalnych juz idzie szukac pod mikroskopem ;( jak z nia rozmawiac? jak wy sobie radzicie z takimi klientkami?
Załącznik 71247Załącznik 71248
sylla- kolejnosc nie jest przypadkowa.Klejilam od zewnatrz zaczynajac od 11.:)
Na kursie podstawowym dowiedzialalm sie podstaw ktore bardzo byly mi przydatne gdyz nigdy wczesniej nie mialam penzet w rece.
Na kursach doszkalajacyc wglebilam sie w tajniki rzesowe.
Do dzisiaj mam jeszcze problem z dobraniem stylizacji do oka ale mysle ze jakos to przeskocze chociaz jet to moja najwieksza zmora w rzeskach:D.
A to moje szkoleniowe u Agnieszki Kwiatkowskiej naszej agulaaa w Krakowie ;) Pokochałam "L"-ki :):skacze:
Korekta mojej mamy. Jakos srednio mi wyszlo. Meczylam sie strasznie, bo mialam inna lampe, ktora potwornie grzala :/ Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej i moja lampa bedzie naprawiona. Jakos jedno oko wyszlo gorzej :/ Zrobilam zdjecie otwartych oczek, ostatnio zapomnialam. Niestety telefonem:/
Rzesy evo B 8,10,11. Pomieszalam przy koncikach wewnetrznych 8 i 10 zeby nie bylo przeskoku :blink: a 9 juz sa w drodze do mnie :)
sylla u mnie na szkoleniu dokładnie są omawiane oczy tj: analiza oczu oraz modelowanie poszczególnych typów oczu ;) zapytaj moich kursantek o wrażenia z kursu na ten temat :) np Catelayea1981, anna.piotrowska, luska102 niedługo też mozesz pytac o wrazenia Anazje Balon ;)
anna.piotrowska :) kochana pochwal się wiekszą ilościa fotek ze szkolenia chyba ze ja mam coś wstawić twojego tutaj na forum :D :) zrobilas cudne aplikacje ;) ZDOLNIACHA z Ciebie ;) dziekuje za bardzo mila atmosfere podczas naszego szkolenia z objetosciowych metod ;)
misiaczeq ja pokazuje zdjecia nieudanych stylizacji po pseudostyliskach ktore przez dluzszy czas zakladaly dluuugie i grube rzesy i pokazuje efekt po sciagnieciu dziurawych i brzydkich rzes :) OD razu chca krótsze i ciensze i piekne rzeski ;)
Ewentualnie jesli sa takie na 5-6 mm dlugosci a kobieta chce 12-tki albo 13-tki to daje tylko troszke do wymodelowania oka ale to tylko w przypadku cienkich rzes, grubosc 0,15 w to nie wchodzi ;)
agulaaa dzięki bardzo :).
Honey jakby w lewym oku sporo brakowało po wewnętrznej stronie. Fajnie , że masz na kim ćwiczyć ;)
To ja sie pochwalę większa ilościa zdjęć Ani Piotrowskiej ze szkolenia objętościowego u mnie ;) Ania nauczyła się techniki 2D,3D, poprawne aplikowanie rzęs z Norek oraz Metoda Hollywood Efekt na szkoleniu 2 dniowym u mnie
a o to efekty jej pracy ;) dorzucam kilka fajnych ujęc z pracy Ani ;) ostatnie 2 zdjecia Norka Syberyjska, pierwsze metoda Hollywood Efekt profil L ;)
No bylo tych rzesek jakos mniej :( :/ Niestety zbytnio nie mam na kim :/ Ostatnio znowu klientka tez sie nie zjawila. No ale dla odmiany nie czekalam jak kołek, bo poprostu nie potwierdzila wizyty 2 dni przed :/
rzęsy z naturalnej norki 2:1 i 3:1 +cyrkonie Sv
http://pliki.wzorki.info/images/XUeyq.jpg
Honey lewe oczko faktycznie wygląda jakby wcale rzęs nie było :(
agulaaa pięknie wyszkoliłaś Annę. Mi się chce ja jakieś nowe szkolenie jechać. Oj pogadałabym tak na żywo o rzęskach :D
agulaaa Gdzie przeprowadzasz doszkolenia?? chyba musze się na takie wybrać bo coś słabo ze mną ostatnio:(
Niom, kiepsko mi poszlo :/ Ale dzisiaj mam nadzieje, ze lepiej :) W koncu namowilam kolezanke ha :)
Rzes bylo duzo, nigdy nie widzialam tak gestych. Troche zwichrowane, szczegolnie w kącikach. 3 godziny mi to zajelo. Rzesy evo B 0,20, 8-12.
bossskie piegi :woot:
Prawda ?:) Są urocze :) Piekny klasyczny typ urody, ktory ładnie sie zestarzeje :) Zazdroszcze tych piegow :)
Fotki ze szkolenia ! Było cudnie choć męcząco, modelka anioł i ostoja cierpliwości, Aga jak zwykle na najwyższym poziomie, choć raz dala mi "w dupę" klapsa... dosłownie :D
:skacze:
Aplikacja, aplikacją, ale jaka modelka śliczna! :cwaniak2:
Popieram modelka śliczna :) a "L" zaczynają mi się coraz bardziej podobać
A widzisz. Ja zawsze sobie Agulęęęę wyobrażałam jako czarnowłosą ostrą babeczkę a tu taka delikatny blondines :skacze:
Jak pozory mogą mylić prawda :D
Agulkaaa,
zdradź proszę skąd masz taką fajną podusię do chrapania:] i czy te "L'-ki sa z NL?
Cataleya, gratuluję, pięknie się spisałaś, cudne i staranne aplikacje :love: a ramki do dyplomów można kupić całkiem ładne i niedrogie w Ikei :ok:
Mucha no widzisz :) a ja taka skromna blondyneczka jestem :) Ostra a i oszem czasami dla męża i w krytyce do swojej pracy :P
Maksik Poduszke mam z ikei to jest ortopedyczna poduszka dla osób spiących na boku i na plecach ma fajne wygięcie pod karkiem :) ALe mam namiar na kobiete która ma sklep internetowy ze specjalnymi poduszkami ortopedycznmi w ksztalce rogala nawe z funkcja chlodzenia pod karkiem :) Musze sie w cos takiego zaopatrzec :P zwlaszca dla moich modelek ktore grzecznie leza na kursach po tyle godzin :)
Tak te L-ki są z Noble :) do tej stylizacji która wykonała Cateleya użyłyśmy grubości 0,1 ;)
Marcheweczka zgadzam sie piekne i niedrogie ramki sa w Ikei wszystkie ktore widzialas u mnie wlasnie z tamtad pochodzą te amarantowe i biale ;)
A co do moich modelek to wszystkie takie śliczne ;) :) :)
Dzis kleiłam premium mink 0,20 z evo od 14 do 11. Boskie sa Wsze rzeski tak mi świetnie sie pracowało. :skacze: I pierwszy raz używałam rzesk w pasku. Do tej pory używałam zawsze rzesek rozsypanych. Bede Wasza stałą klientka w zakupach rzesek. Hm... tak zapytam zakupiłam u Was dziewczynki kochane Ombre 0.15 i rzeski objetosciowe. Czy użuwa sie ich tylko 2:1 i 3:1. Kurde chcialabym sobie zobaczyc na siostrze czy wyszloby mi 2:1 ale nie wiem czy bez kursu udala mi sie. Ale spróbuje, to jest tez na takiej zasadzie jak 1:1 tylko ze przykleja sie dwie np.rzeski te objetościowe do jednej naturalnej. Hm... Moze nie zdradzicie sekretu czy to odrywa sie z paseczka dwie rzeski odrazu i sie namacza w kleju i hops na rzeske naturalna? Czy po jednej sie odczeka przeschnie i druga?
Edytkaa nikt Ci nie zdradzi tajemnicy aplikacji 2D 3D kochana :)
ładnie zrobiłaś rzęski tylko dlaczego 0,20 ?