dzikakura to jak ona na tych wypierdkach swoich 15-tki nosi to chyba nie bardzo :/ .... te sa juz dośc długie a tamte to juz nie wyobrazam sobie
Printable View
dzikakura to jak ona na tych wypierdkach swoich 15-tki nosi to chyba nie bardzo :/ .... te sa juz dośc długie a tamte to juz nie wyobrazam sobie
Ja widzialam kochana na tych rzesach 15 tki.... byla u mnie na pazurach po swiezo zrobionej aplikacji.. no powiem ci, ze khem.... jakby tu powiedziec... jak czlowiek ma 15 dlugich rzes swoich i nic wiecej to....tak to wlasnie wygladalo
zołzella - ja też używam vetusa, ale przy mnie dziewczyna otwierała nowe opakowanie i były "nie chwytne", dostałam drugie i te są super. Jest ich opakowaniu taki opis: super precision, high exactitude, exceed hard, anti-magnetic, anti-acid, non-corrosive.
dzikakura:
a moze Ty byś mi mogła 'poprawkę' zrobić moich schrzanionych rzęs? bo nie wiem czy sie dogadam z tą typką, bo juz od tygodnia przekladamy i juz mam tego troche dosyć :) a Gdynia to mój drugi dom :) ale nie wiem czy byś miala czas za jakies 2 tyg, bo wtedy bede jechać do Gdyni :)
zdjęcie moich po 2 tygodniach...
Załącznik 42540
Dziewczyny wczoraj kolezanka powiedziala ze jej siostra gdzies tam w swiecie zalozyla sobie rzeski. Ale ze teraz zaluje bo dowiedziala sie ze sa jedwabne, a ona ma syntetyczne.....
Moze ja czegos nie wiem......., a do tego kolezanka przeslala mi ten link
Zmysłowe rzęsy... jedwabne
Nie wiem naprawde o co jej chodzilo bo miala bardzo ladne rzeski. ale jakas chyba niezbyt madra rzesiara jej to powiedziala w polsce. Ze taki szajs jej tam zalozyli........
CO wiecie w tym temacie?
:kooffa:dla Was wszytkich
Zołzella - faktycznie nie do Ciebie, sorki:P
miało być do Zuzi heh
---------- Dodano o godzinie 08:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:04 ----------
Zuzia - faktycznie fajne i b. naturalne te rzęski z linka ale nie wiem nic na ich temat. Wiem natomiast, że już wkrótce w SL mają mieć rzęsy z norek, będą b. naturalne delikatne. Ponoć nosi je Jenifer Lopez. Wiem, że są to włoski z ogona norek i że trzeba kleić dwie szt. do jednej naturalnej (trochę roboty co?) ze względu na ich grubość (są cieniutkie). Będą napewno dużo droższe a o aplikacji to już nie wspomnę - b. pracochłonna więc cena powinna być odpowiednia. Wyglądem zapewne będą przypominały te z linka wyżej.
Zastanawiam się jeszcze czy nie wystąpi alergia u osób, które mają alergię na sierść zwierzaków...
Monibeni, a moglabym, ale jak sie zjawisz u mnie za tydzien to juz nie bedzie poprawka, tylko nowa aplikacja i spiesz sie kochana, spiesz, bo mi lekarz mowi, ze bedzie sie modlil, zebym ja sie z ta ciaza nie rozsypala .. mowi, ze chce wymodlic choc dwa tygodnie:D
dopisuję, mam , dorwałam pierwszą moją ofiarę rzęs z tej no.. 100% norki, klejoną w innowacyjny sposób, czyli khem, dwa do jednej, szkoda, ze sciągnęłam większa ilość grud kleju, a jakie piekne wyrwy się porobiły, bo takie chudziutkie rzęski jak magnes ciągną naturalne i sklejaja je w kupki,szczegolnie na srodku, nie wiem czy widac na focie. (pani poszla do salonu i sobie sprawila, a co:)))
Chciałam zaznaczyć, że dla mnie te rzęsy z norek to jakos dziwnie przypominają kurcze
syntetyczne rzęsy o grubości 0,10 mm mam takie jakby podobne.. kupiłam od chinczyków, gram ..7 złotych:) ale oczywiscie mogę się mylić......nie sprawdzałam składu na macankę wzięłam.
a tu dodam jeszcze jedne
To i ja cos wstawie :) Pani z kategorii placzka.W pewnym momencie jak zaczely jej lezki leciec i skleily w kaciku kilka naraz to sie przezegnalam :) A najlepsze,ze nic ja nie szczypalo,tylko czasem mi otwierala,bo smsa musiala odczytac mimo,ze ostrzegalam.Zdjecie moze troche niewyrazne,bo z telefonu,ale mam nadzieje,ze cos widac :)
Kurka - czyli już był temat norek wcześniej? I nawet już robiłaś, czy dobrze zrozumiałam?
ładne rzeski dalissime.
Cubaro-nie było takiego tematu, ale teraz szał jest na te norki, wszystkie laski oglaszające sie, ze robią rzęski robią je albo na 100% jedwabnych rzęsach, albo na rzęsach z norek, Przyszla do mnie klientka, ktora miala na oku pare rzęs z tego niby futra norek. Wygladały jak moje syntetyczne 0,10 mm grubosci, ale mowie.. zmacałam, a nie sprawdzilam skladu, dla mnie na oko- identico. Mowila sama, ze nawet po aplikacji wygladala jak sploszona mysz-nie dziwię się coś dlugiego i cienkiego na rzesach europejki nie moze w mojej subiektywnej opinii wygladac dobrze
I grudy kleju, bo klejone nowym sposobem czyli jedna na drugą do jednej naturalnej.
a tu takie oko
Dziękuję Kurko o twoich nie wspominam ,bo wiadomo,że pikne :)
Dziewczyny pierwsze słysze o tych norkach,ale jak dla mnie to tylko ładnie brzmi,bo nawet na chłopski rozum jak klei sie 2 do 1 to bedzie to wygladać jak nasze cienkie syntetyczne w koncowym efekcie,a narobic sie trzeba podwójnie.Kombinują juz jak dla mnie ,ale jak taka ,,lady" uslyszy,ze norki to chocby miala oczy stracic to lans z norkami musi byc.Kolezanki padna z wrazenia.No ale co o gustach sie nie dyskutuje jedni lubia ogorki inni ogrodnika corki.AMEN :P
A powiedzcie mi te podstawki silikonowe na rzeski to rzeczywiscie cos daja?Chce zamowic te z SL ,bo robie spore zamowienie wiec tak przy okazji.Tam widzialam chyba dwa rodzaje,ktory lepszy wedlug was?
Musze tez kupic klej.I zastanawiam sie czy zakupic ten moj sprawdzony,bardzo trwaly z Imperium Lorena czy z secret.Cena jest taka sama,na moj sie zadna klientka nie skarzyla,za to na secret mowilyscie,ze niektore klientki szczypal mocno.Chcialabym ten mocny szybkoschnacy.Ktory to jest,bo tam kilka pozycji maja ?
ja tez mam z loreny klej i jak dla mnie nie zmienila bym na inny. klientki sobie bardzo chwala ze rzesy wypadaja tylko z ich naturalna a nigdy sama.
A po jakim czasie wymieniasz na nowy?Bo ja mam swoj od stycznia,ale dzwonila i babki mowia,ze jak trzymam teraz w lodowce to moze byc dluzej
wiesz co ja chyba tez gdzies tak na poczatku roku kupilam, moze luty... jak narazie klei normalnie ale juz mi sie konczy takze nie wiem jak by sie zachowywal po dluzszym czasie
Dziewczyny, wybór oczywiscie nalezy do Was, ale ja bym nie kleiła klejem, ktory po otwarciu stoi u nas więcej, niż zaleca producent , ja nie wiem jak Wy, ale jak jogurt ma określony termin przydatnosci do spozycia to znaczy, ze jego producent przewiduje, ze jak go zjemy po tym terminie to będziemy mialy sensacje żołądkowe. Ja taki jogurt wywalam do śmieci. Nie przesadzajmy, klej kosztuje ok 100 złotych to znaczy, ze jego koszt zwraca nam się podczas pierwszej aplikacji. Ja tam może przeginam, ale mnie nie stać na reklamacje ze strony klientek, bo nastąpiło uczulenie, albo rzęsy się posypały, bo klej stracił swoje właściwości. A oszczędzam kasę chyba naprawdę jak mało kto:skacze:
a tu takie rzęsiorki
Kurko ...szalejesz Ci powiem...i podziwiam ze w tak zaawansowanym stanie jeszcze dajesz rade kleic rzeski:)
jak zawsze mistrzowskie..:)
dzieki Niśka:przytul: ee tam, Pani po prostu swoje rzeski miała mistrzowskie, nie zmeczone stylizacją, prosciutkie, swietnie sie kleiło:ok:
Edusia a gdzie kupujesz klej?
Masz porownanie do klejow z innych firm na ktorych pracowalas?
Kurka - świetne rzęski faktycznie :ok:
Kura stylizacja 1sza klasa :) cuuudo
No to ja wracam... juz po wizycie u kosmetyczki z prawdziwego zdarzenia. na moje posklejane rzesy klela na czym swiat stoi. sciagala je ponad pol godziny... ale mowila ze widziala gorsze:wow: wiec chyba az tak zle ze mna nie bylo. teraz juz zawsze bede do niej chodzic... choc poki co sie na zarzekam, czekam na zdanie qur-ekspertek i innych mistrzyn w rzesowaniu :D
sa bardzo cieniutkie ale mi takie odpowiadaja... wygladaja jak moje wlasne... a wiecie jaka to grubosc?? b nie dopytalam.
A wiec.. OTO ONE
Załącznik 42724Załącznik 42725
Napiszcie co o niech myslicie:huh::huh:
chyba skręt J a grubość podejrzewam ze 0,2. ale moge sie mylic:)