Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
Kamis
szpila policz do 10 i oddech i powtórz to ze 3 razy :) zobaczysz znudzi jej się bądź cierpliwa
nie znudzi :(... Kamis ty jej nie znasz... teraz jak mi się zaczęło udawać coś grać na tej gitarze , szybko przyszła i powiedziała żebym jej dała gitarę. Spytałam się dlaczego. Czy tylko po to żeby miała satysfakcje że ona ją teraz ma a ja nie i nie mogę ćwiczyć? A ona powiedziała ze tak.....
---------- Dodano o godzinie 16:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:43 ----------
a teraz mi ją już zabrała....
wrocilam z pracy kapie malenstwo,potem do was zajrze
zaraz ide spac-jestem zmeczona po calym dniu ciezkiej pracy :)
;)
Cytat:
Napisał
szpila59
nie znudzi :(... Kamis ty jej nie znasz... teraz jak mi się zaczęło udawać coś grać na tej gitarze , szybko przyszła i powiedziała żebym jej dała gitarę. Spytałam się dlaczego. Czy tylko po to żeby miała satysfakcje że ona ją teraz ma a ja nie i nie mogę ćwiczyć? A ona powiedziała ze tak.....
---------- Dodano o godzinie 16:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:43 ----------
a teraz mi ją już zabrała....
oj współczuje :* :przytul: jedynie co mogę powiedziec dla pocieszenia to ze za pare lat bedzie dobrze... takto jest zazwyczaj w rodzenstwie..ale jeszcze pare lat i obie bedziecie starsze i jeszcze bedziecie się z tego smiały... czego ja z bratem nie robiłam to glowa mała... teraz on ma 23 ja mam 17 lat i jeszcze czasem mu odwala i zazwyczaj do mnie z tek,stem 'w ryj dac?moge dac' ale ja go ignoruje, no chyba ze mnie porzadnie denerwuje to sie zaczynam z nim lać :D ale to juz bardzo rzadko ;)
Nie denerwuj się ;) Wiem ze łatwo powiedziec hehe.. moze spórbuj też ją ignorowac i udawać ze na niczym Ci od niej nie zalezy i zmieni swoje podejscie...
:przytul:ja bujam moje malenstwo na kolankach
tez bym mogła pobujac ;P heh.. przez cały tydzien, dzień w dzień wychodziłam z kolezanka i jej braciszkiem który ma 6 miesiecy i mogłam się nim troszkę poopiekowac :) taki słodziutki... wyprzytulałam i nacałowałam go za wszystkie czasy hehe :) tylko gdy by jeszcze te dzieci na plakały :skacze:
kurcze dzis poobgryzałam skórki :( nie wiem co mi się stało.. ehh... i mam brzydkie :( i nie mam czasu pomalowac, ale moze jutro rano to zrobie, bo wieczorkiem wybieram się na Hity na Czasie z eski :D ale się cieszę... w końcu w Warszawie ;P tylko nie wiem gdzie tam sie ludzie pomieszcza.. ale cóż... ;] wazne ze ja sobie pospiewam i potańcuje haaa !! :]
A ja wróciłam od siostry:) Graliśmy w "Grę w życie" :skacze: wciągająca i nie trzeba było nic liczyć bo taki kalkulatorek za nas wszystko liczył hihi lepsza niż Monopol :) a jaki ubaw musiałam zatańczyć żeby dostać kase :skacze:
co to za gra bo nie znam ...? na czym polega ;P
ja mam monopol z takimi kartami plastikowaymi, z takim urzadzeniem co je doładowuje albo odejmuje kase itd. a nie mam z kim grac ;( ;P a czasem mam ochote...
To właśnie takie coś :) że są takie karty plastikowe, kupuje sie samochody domy, bierze ślub, stara się o dzieci :)
o kurcze.. fajne :skacze:
Pieke sobie swieze buleczki na samotne sniadanko.
Moj pies mial dzis chyba najszczesliwszy dzien w swoim zyciu-wysypalam pol paczki m&s na podloge :)-nie bylo co juz zbierac obslinionych kulek.
po sniadanku zabieram sie wkoncu do konkursowych pazurow-nie znalazlam modelki to musze sobie robic.
a ja wstałam o 9.30 i umieram... kurde poszłam wczoraj na grilla i miałam kulturalnie wrócic do domku o 24.00 no i wrocilam tylko o 5.00 rano... ale dawno się tak nie wybawiłam :skacze:
nooo to dobrze ;] zabawa to podstawa haha !! :D
ja idę robić moją ulubioną sałatke :]
a ja sie odstresowywuje.. ostatnio mam jakieś cieżkie dni :/:
a ja zmęczona... nie wiem dlaczego, ale od paru dni zawsze budzę się o 6 rano i cało dzień niewyspana jestem :/: Palce mnie bolą po wczorajszym, a mama powiedziała, że jak chcę to mi też kupi gitarkę :D:D:D:D Ta jest ładna : Co myślicie?? :)
VENTURE USA VTM-TSB Dobra Gitara akustyczna (688703724) - Aukcje internetowe Allegro
i taaa: Gitara Akustyczna Paola CG94 RDS +pokrowiec kostki (697174723) - Aukcje internetowe Allegro
i taaa :D : WASHBURN D10Q SB Gitara akustyczna Podpalana (696426048) - Aukcje internetowe Allegro
hehe no widzisz i po co tyle nerwów wczoraj było ;)
mi się druga podoba
sie nie potrzebnie Szpila stresowałaś :) no i widzisz teraz już będziesz miała swoją gitarkę :skacze: jak już zaczniesz grac to weź no nagraj i dawaj na forum się posłucha :D
miałam spac ale du*a blada z tego wyszła :/
mi najbardziej jednak się podoba 1 i 2 :D Jeszcze sie zastanowię :P
a teraz mam jeszcze większy kłopot... mama powiedziała ,że moze mi kupić gitarę , albo coś do pazurków co tylko chcę i nie wiem co wybraaać..... :P
będę musiała sie naprawde zastanowić, a ze długo to robię to napiszę dopiero o wieleee później co wybrałam :D
ja wrocilam z pracy,szybkie przytulanie,obiad,ciasto,forum:D:D
jakie ciacho zrobiłaś? :)
Szpila a co byś chciała do paznokci?
biszkopt z owocami i kremem tofi
Cytat:
Napisał
kasiasssss
biszkopt z owocami i kremem tofi
pyszności:)
no ja sie spakowalam i zaraz wiśta wio nie ma mnie w tej miescinie :D 3 dni wolnego iiiihhhhhhhhaaaaaaaaa:szabelka: